Yebo posskoke, ja sam se više prep'o onih curica ispred kuće.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Yebo posskoke, ja sam se više prep'o onih curica ispred kuće.
Nek se dobro najedu, da ne mogu trcati sutra
Ili kao sto kaze njihov trener *steta sto nema navijaca sigurno bi navijaci Celika navijali za nas* hahahahahahahahskoroalen je napisao/la: ↑23 sep 2020, 17:21Naši portali (a posebno ova gov.na sa ss) su opterećeni igračima Budućnosti k'o prosječna facebook nana/nena/baka svojim unučetom.
Zlato nanino ručalo na Baščaršiji.
Zlato nanino obilazi grad.
Zlato nanino će obradovat navijače Želje.
Zlato nanino kakilo prije utakmice.
Yebem vam majku i Budućnost. Kmečat će sutra pola države kad prođemo.
Ma što reče Evander, ne bi ih ni bilo na stadionu, evenutalno stotinjak zaljubljenika u fudbal. Nije atraktivan protivnik da bi neko iz Zenice došao et onako da gleda tekmu. Bilo bi nas 10 hiljada glat. Protiv BATEa lani je bilo preko 8 milja, uz realno poskupe karte, plus nepovjerenje prema Zenici, dosta raje se plašilo belaja, nereda u gradu, parkinga...Aduka87 je napisao/la: ↑23 sep 2020, 17:23Ili kao sto kaze njihov trener *steta sto nema navijaca sigurno bi navijaci Celika navijali za nas* hahahahahahahahskoroalen je napisao/la: ↑23 sep 2020, 17:21Naši portali (a posebno ova gov.na sa ss) su opterećeni igračima Budućnosti k'o prosječna facebook nana/nena/baka svojim unučetom.
Zlato nanino ručalo na Baščaršiji.
Zlato nanino obilazi grad.
Zlato nanino će obradovat navijače Želje.
Zlato nanino kakilo prije utakmice.
Yebem vam majku i Budućnost. Kmečat će sutra pola države kad prođemo.
Stvarno to pitaš ljude koji znaju nakon lošeg poluvremena ebavati igračima mrtve, familije i bogove? Moj ti, sutra navečer kad bi otišli na penđer nekom igraču, ne bi me čudilo, a kamoli ovo.
Dok su Tatar, Rahman, Ahmo, Handzic, Krste u ekipi atmosfera ce biti preyebena hahaha
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, jozinho i 72 gosta.