A meni ništa? Dobro Lecler, prijatelju stari..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Znaci definitvno nema Milicevica, Kova i Jukic spremni
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ako prođemo budućnost možemo li opet igrati na bilinom,ili moramo otići van zemlje?
VVVBK
VVVBK
Hahahaahah

FKS
Evo i ja na klixu sad citam. Prije toga na ovom portalu procitao da ne moze racunati na Zinedina i Hrvoja, i da su ostali spremni
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
-
- Kontakt:
Laznjak je napisao/la: ↑23 sep 2020, 12:46Za 3 godine ces imati stadion kakav smo mastali. Kad imas pare, objekti nicu za 10 dana. Eno carina presla u Rajlovac, nekakvih objekata preko noci. Ovdje se na Brazil i Rusiju ugledati, gdje krecu radovi od tartan staza, a iza se rusi polako. Goli beton udarat, nece mermer biti sigurno. Dobijas kvadraturu za porostorije, ulaskom na tartan. Krenuti od istoka ili zapada i onda ravnat lagano. Samo da nasi ne budu radili, strani radnici to prave bolje i jeftinije sigurno. Sjecam se na AP. dzamije Fahdove, kad je Fahd poslao pare za istu, a oni nisu ni temelje sredili kako treba zafalilo para, pa opet poslo pare oni zavrse radove i na kraju on kaze da je rekao 4 munare, nasi ukrali 2. Znaci bukvalno od para za 2 dzamije oni naprave 1 i opet nije kako treba. sijaset je takvih slucajeva, samo strani ljudi. Eno istok kod kona, prokisnjava i skupljaju se lokve.
Jesu li baš ukrali dvije munare

Sastav iz Tuzle onda,samo ce golmani se zamjeniti.Tim koju pobjedjuje nemas sta ni dirat.A nije Buducnost sad neko da mu se moras prilagoditi,bolji smo pa nek se oni nama prilagodjavaju.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Možda je nekad bilo pitanje al da ne rovarim po arhivi
Ima li se u shopu kupiti maska za lice sa klupskim motivima logično?
Hvala na odgovoru
Ima li se u shopu kupiti maska za lice sa klupskim motivima logično?
Hvala na odgovoru
JURIŠ
I to kod "Želje" otisli

Ma oni ko na izlet dosli,cuj dodjes nakrkas se cevapa i haj lopte malo sa igramo.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Mišljenja sam da će protiv đetića biti guravo,ali se nadam da ćemo proći. A seltik? Prolazimo 100%! Na čemu gradim svoj optimizam? Pa evo - oni će nas sigurno podcijeniti vodeći se prošlim dvomečom, mi smo sada neuporedivo jači, jeste Seltik veliki klub ali nije ni sjena onog nekadašnjeg Seltika sa Jonstonom i comp. kada su žarili i palili u Evropi, plus mnogo slabije partije pružaju na kontinentu nešto slično kao i njihova repka.
Evo, ko god hoće da se okladimo u 100 E da ih prolazimo. A nije njima baš siguran prolaz i protiv Rige.
Najvise volim sto sutimo i nema nikakvih glupih izjava!
Cijenimo protivnika i to je to
Idemo svojim putem, tiho radimo i sutimo i pripremamo
se da ih aBd devastiramo!
Odlika velikih je da sute i kada treba da se pokazu
A na kraju da se na sve ove krkane kako domace tako i ove strane dobro POPISAMO!
Njima samo i preostaje da lupetaju Ali ih to aBd nece spasiti!
Marinovic je uveo takav profesionalizam a i sam ga zrazi.
Da se nekad pitam dali je ovo moguce?!
Lik je kao ledena kocka, a ovim krkanima samo preostaje
brbljaju i da ga puse
Cijenimo protivnika i to je to
Idemo svojim putem, tiho radimo i sutimo i pripremamo
se da ih aBd devastiramo!
Odlika velikih je da sute i kada treba da se pokazu
A na kraju da se na sve ove krkane kako domace tako i ove strane dobro POPISAMO!
Njima samo i preostaje da lupetaju Ali ih to aBd nece spasiti!
Marinovic je uveo takav profesionalizam a i sam ga zrazi.
Da se nekad pitam dali je ovo moguce?!
Lik je kao ledena kocka, a ovim krkanima samo preostaje
brbljaju i da ga puse
Zadnja izmjena: Bordolav, dana/u 23 sep 2020, 18:28, ukupno mijenjano 3 puta.
Sutra igrate veoma bitnu utakmicu, imate veliku šansu da se pokažete i da napravimo dobar posao. Ja ne znam da li može biti veća motivacija oko toga da sutra pobijedite, te da ovdje ugostimo Celtic, ako to nije dovoljno da sutra ne ostavimo srce na terenu, ja onda ne znam", kazao je u kratkom obraćanju igračima šef struke FK Sarajevo.
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Mislim da su treneri negdje u Zenici naletili na neku dobru robu,nekarakteristicno smijanje za njih uglavnom ozbiljne.

Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 23 sep 2020, 18:28, ukupno mijenjano 1 put.
Milicevic kao i ahmetovic normalno trenira sa ekipom ali na zalost ne moze jos uvijek a smatraju da je bitniji za zrinjski siroki i derbi nego za ovu tekmu.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli