FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kanut ce nesto para i od Turaka, Marko Mihojevic presao u Gotzepe
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- ElCartel11
- Kontakt:
Ako ih ovaj govor ne nahajca, da sutra preoru teren onda ne znam stvarnoZundo je napisao/la: ↑23 sep 2020, 18:24Sutra igrate veoma bitnu utakmicu, imate veliku šansu da se pokažete i da napravimo dobar posao. Ja ne znam da li može biti veća motivacija oko toga da sutra pobijedite, te da ovdje ugostimo Celtic, ako to nije dovoljno da sutra ne ostavimo srce na terenu, ja onda ne znam", kazao je u kratkom obraćanju igračima šef struke FK Sarajevo.

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Evo kada smo se već dotaknuli terena, jedan težak bio je nedavno na Otoci protiv Olimpika. Da li igrači na takvim terenima imaju strah od povrede, da li se nekada "povuče ručna" upravo zbog toga?
"Nisam se mogao pomjeriti, bio sam najgori, ali šta da radim, šta ćeš? Znaš koliko sam ja bio motivisan, još ono protiv Borca, išlo te, znaš... Ja sam se ugasio čovječe, ono je beton, nije teren. Nema kod igrača tog razmišljanja o povredi. Ako budeš tako razmišljao, onda ćeš se i povrijediti. Tako ne razmišljamo. Jednostavno ne možeš da igraš, dok ja nju smirim, on mi je na leđima. Prestao sam, iskreno, razmišljati o tome šta mogu uraditi?"
Radite s kondicionim trenerom Eldinom Jeleškovićem, iza kojeg su nevjerovatni rezultati. Kakvo je mišljenje igrača o njegovom radu?
"Vidi se da je klasa iznad. I stvarno mu igrači vjeruju. Kada bi mi rekao: 'Skoči kroz prozor, brže ćeš trčati', vjeruj da bih skočio i šutio. Kada stekneš takvo povjerenje u nekoga, znači da on zaista vrijedi i da zna svoj posao. Vjerujemo mu, svi igrači. Radimo, slušamo ga maksimalno. Korona nas je sve poremetila, ali vidiš kako se sada dižemo dok drugi padaju. To nije slučajnost", kaže Rahmanović.
"Nisam se mogao pomjeriti, bio sam najgori, ali šta da radim, šta ćeš? Znaš koliko sam ja bio motivisan, još ono protiv Borca, išlo te, znaš... Ja sam se ugasio čovječe, ono je beton, nije teren. Nema kod igrača tog razmišljanja o povredi. Ako budeš tako razmišljao, onda ćeš se i povrijediti. Tako ne razmišljamo. Jednostavno ne možeš da igraš, dok ja nju smirim, on mi je na leđima. Prestao sam, iskreno, razmišljati o tome šta mogu uraditi?"
Radite s kondicionim trenerom Eldinom Jeleškovićem, iza kojeg su nevjerovatni rezultati. Kakvo je mišljenje igrača o njegovom radu?
"Vidi se da je klasa iznad. I stvarno mu igrači vjeruju. Kada bi mi rekao: 'Skoči kroz prozor, brže ćeš trčati', vjeruj da bih skočio i šutio. Kada stekneš takvo povjerenje u nekoga, znači da on zaista vrijedi i da zna svoj posao. Vjerujemo mu, svi igrači. Radimo, slušamo ga maksimalno. Korona nas je sve poremetila, ali vidiš kako se sada dižemo dok drugi padaju. To nije slučajnost", kaže Rahmanović.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
https://www.facebook.com/OnlyOneIlidza/
To je ta firma u kojoj daju podrsku igracima iz druge drzave
To je ta firma u kojoj daju podrsku igracima iz druge drzave
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ta ce online trenerAlfredNobel je napisao/la: ↑23 sep 2020, 19:24Evo kada smo se već dotaknuli terena, jedan težak bio je nedavno na Otoci protiv Olimpika. Da li igrači na takvim terenima imaju strah od povrede, da li se nekada "povuče ručna" upravo zbog toga?

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
AlfredNobel je napisao/la: ↑23 sep 2020, 19:24Evo kada smo se već dotaknuli terena, jedan težak bio je nedavno na Otoci protiv Olimpika. Da li igrači na takvim terenima imaju strah od povrede, da li se nekada "povuče ručna" upravo zbog toga?

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BATE BORISLAV je jaci od buducnosti i uzeli su nas u zenic. Imali smo pun stadion dobru podrsku sve osim to aspekta je sad na nasoj strani.
Idemo redom
Buducnost sam gledao protiv Astane, nivo max borca iz banje luke, a stayl je vise ko u doboja, imaju onog polu crnca iz grcke isto suarez polu muha pero kategorija ako bude kakvog vjetra u cernobilju mogo bi frajer odletjet do kramberovic polja. A on im je ujedno naj agilni igrac..
300 k € nisu male pare plus ako se sta dobiva na ime tv prava. Licno daobi svakom igracu koji bude igrao protiv Celtika ako ih izbacimo po 200 k km premija. Znam da ce mnogi reci 3 m km je puno al **** ako ti donesu 9 m km dat ljudima 30% da osjete da su vazni i za svaki bod u grupi 50% od nagrade.
Poredeci Bate i buducnost i situaciju sadasnju i proslogodisnju mi smo u velikoj prednosti. Pored toga sto je Bate kvalitetni mi smo tad osvoili DK. Fakticki nismo imali nikako pauze, nije bilo JELESKOVICA koji bi znao bar malo bolje dozirat treninge odmore i spasit bar 2 igraca povreda ili bar AHMETA, jer da je on igra (2 minute pred utakmicu se povrijedio) sigurno bi bio drugici rezultat. Takode izgubili smo lazica al tu je limeni koji igra najbolji fudbal u karijeri i serba je tu.
Na svim ostalim mjestima smo mnogo jaci plus ako se doda i mnogo svjezi odmorni.
Ako si doveo JELESKOVICA, susica, PEJOVICA, adukora, Fanima ( plus zidan i milicevic koji nece igrat) a otiso ti gavric i onaj desni bek zaboravio sam mu ime, i igras sa losijem timom od Bate i igras samo jednu utakmicu, nevidim razloga zasto bi SS prosao bez kritika psovanja pa i tjeranja ako ispadnemo nedo bog..
Jedino radi vjerski stvari nebi trebalo psovat..
Derbi ako prodes podgoricu nema derbija prem da derbi netreba gledat kao nesto posebno jer nema poblike 3 boda donosi ko i svaka utakmica, treba ici na pobjedu i remi nije tragedija al da ih izmirimo isilujemo nabijemi im kartone itd, jer to ce dovest kao i prosle godine posle derbija snaga izvucena i onda nemogu meda i izgube kuci od veleza sb itd..
Vinko i igraci trebaju ozbiljno sa planom sa mudroscu dozvoljenom agresivniscu uc u utakmicu kao da se gras protiv bayerna. Zabit 2 gola onda umrtvit igru i ubit nomade kontrama..
600 k km nije malo
Idemo redom
Buducnost sam gledao protiv Astane, nivo max borca iz banje luke, a stayl je vise ko u doboja, imaju onog polu crnca iz grcke isto suarez polu muha pero kategorija ako bude kakvog vjetra u cernobilju mogo bi frajer odletjet do kramberovic polja. A on im je ujedno naj agilni igrac..
300 k € nisu male pare plus ako se sta dobiva na ime tv prava. Licno daobi svakom igracu koji bude igrao protiv Celtika ako ih izbacimo po 200 k km premija. Znam da ce mnogi reci 3 m km je puno al **** ako ti donesu 9 m km dat ljudima 30% da osjete da su vazni i za svaki bod u grupi 50% od nagrade.
Poredeci Bate i buducnost i situaciju sadasnju i proslogodisnju mi smo u velikoj prednosti. Pored toga sto je Bate kvalitetni mi smo tad osvoili DK. Fakticki nismo imali nikako pauze, nije bilo JELESKOVICA koji bi znao bar malo bolje dozirat treninge odmore i spasit bar 2 igraca povreda ili bar AHMETA, jer da je on igra (2 minute pred utakmicu se povrijedio) sigurno bi bio drugici rezultat. Takode izgubili smo lazica al tu je limeni koji igra najbolji fudbal u karijeri i serba je tu.
Na svim ostalim mjestima smo mnogo jaci plus ako se doda i mnogo svjezi odmorni.
Ako si doveo JELESKOVICA, susica, PEJOVICA, adukora, Fanima ( plus zidan i milicevic koji nece igrat) a otiso ti gavric i onaj desni bek zaboravio sam mu ime, i igras sa losijem timom od Bate i igras samo jednu utakmicu, nevidim razloga zasto bi SS prosao bez kritika psovanja pa i tjeranja ako ispadnemo nedo bog..
Jedino radi vjerski stvari nebi trebalo psovat..
Derbi ako prodes podgoricu nema derbija prem da derbi netreba gledat kao nesto posebno jer nema poblike 3 boda donosi ko i svaka utakmica, treba ici na pobjedu i remi nije tragedija al da ih izmirimo isilujemo nabijemi im kartone itd, jer to ce dovest kao i prosle godine posle derbija snaga izvucena i onda nemogu meda i izgube kuci od veleza sb itd..
Vinko i igraci trebaju ozbiljno sa planom sa mudroscu dozvoljenom agresivniscu uc u utakmicu kao da se gras protiv bayerna. Zabit 2 gola onda umrtvit igru i ubit nomade kontrama..
600 k km nije malo
Toliko o Jeleškoviću
Toliko o Jeleškoviću

Amer Dupovac!
Sta ce glupaca, zato ce citav zivot kecelju nosati.
- ElCartel11
- Kontakt:
Bate Borislav... 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
I ja želim isto sreću njihovoj kunkrenciji i da im se zatvori firma... Može i tako
Jel se zna koliko?
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
-
- Kontakt:
Trebamo ih porukama zatrpati nek im Crnogorci konzumiraju hranu.Aduka87 je napisao/la: ↑23 sep 2020, 19:26https://www.facebook.com/OnlyOneIlidza/
To je ta firma u kojoj daju podrsku igracima iz druge drzave![]()
- AlfredNobel
- Kontakt:
Kursadžija obični. :malasaurinom:Pantelija je napisao/la: ↑23 sep 2020, 19:31Ta ce online trenerAlfredNobel je napisao/la: ↑23 sep 2020, 19:24Evo kada smo se već dotaknuli terena, jedan težak bio je nedavno na Otoci protiv Olimpika. Da li igrači na takvim terenima imaju strah od povrede, da li se nekada "povuče ručna" upravo zbog toga?
"Vidi se da je klasa iznad. I stvarno mu igrači vjeruju. Kada bi mi rekao: 'Skoči kroz prozor, brže ćeš trčati', vjeruj da bih skočio i šutio. Kada stekneš takvo povjerenje u nekoga, znači da on zaista vrijedi i da zna svoj posao. Vjerujemo mu, svi igrači. Radimo, slušamo ga maksimalno. Korona nas je sve poremetila, ali vidiš kako se sada dižemo dok drugi padaju. To nije slučajnost", kaže Rahmanović.![]()
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ne razumijem takvo razmisljanje.. ipak mi predstavljamo BiH u europi.. ali ko ih yebe. Sutra u inat svima!
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, boki86, BordoArmy88, ErosViverosViv, Gomis99, Google Adsense [Bot], Hajdeee, Hamagara, Lavcina, mire971, misstianopenaldo, mosarajvosa83, MSOZ101, NeSamSafetee, Noke995, OsmanhodzicBuco, Posejdon, propoklopac, Proximic, UltraSa46 i 208 gostiju.