Dok mu je sin ocigledno skrenuo s puta..
PL prepucavanja
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Pitaj tatu, on je bio medju 30 hiljada navijaca tada i navijao za Rodjene
- ElCartel11
- Kontakt:
Ma nama vise nije ni zanimljivo kone prcati, grehotaMostarwolf1981 je napisao/la: ↑23 sep 2020, 12:40Dosta je i vas sarajlija bilo![]()
Moramo herera razumjeti, ipak mu je Dinamo ispao iz lp pa nije bas pri sebi ovih dana![]()
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
nekoIzMostara
- Kontakt:
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Nemojte ga provocirat, ako se naljuti opet ce sa navijacicama na sabah kroz sg proci pa se pohvalit na fb stranici 
Uživajte sutra u Europskoj ligi na Arena sportu i prijenosu meča sa Cipra.
Možda i vas bude arena nekada prenosila, kažem možda
Možda i vas bude arena nekada prenosila, kažem možda
HŠKZ
-
ManciniLevatKlasican
- Kontakt:
Herero brate udji nekad na forum pa napisi nesto za Zrinjski, puna ti usta Veleza.
Forzza Velez
Jes, Evropska liga, isto ko što igramo sa BiH Svjetsko ili Evropsko prvenstvo u fudbalu svake godine u Zenici i na Grbavici. Kakvi mitomani i falsifikatori svega, misle da su pretkola pretkola liga

Jok igramo ligu gradova i sela koju možes gledati na Arena sport kanalu, ako imaš televizor naravno
Al s obzirom da od stuba ne vidis teren, mogu razumijeti tu pomutnju u glavi.
HŠKZ
Qrvo plava, uš'o ti je straga!
Bogu hvala imamo titule i igramo pretkola, neki ne mogu ni do Luksemburzana dogurat 
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
- robertkosar
- Kontakt:
Kako je bio pametan kad je tek doso 
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Željkan dobio onaj Nitrogen, Azot ili kako već sa 14:0!!
SILA!!
SILA!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Cro psicu, jesi nervozan?
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Citam malo ova idiotska prepucavanja i prozivke mitomani za navijace Zrinjskog a pojedini navijaci veleza i sad misle da je Dudenange ekipa konobara i bagerista a Apoel amaterska momcad koju je prijeratni Velez pobjedjivao iako obe ekipe iza sebe imaju grupe i LP i EL zadnjih godina dok je Velez tavorio po bh pasnjacima.
Ljudi moji 21.je stoljece svi znamo a i vi da bi guzice dali migrantima u fejicevoj da odigrate jedno pretkolo EL i o tome bi hvalosjeve pisali godinama isto kao sto svojatate prijeratni Velez.
Od BiH nastanka komsije vam imaju 6 titula drzave i 1 Kup te 51 euro utakmicu dok vi se dicite stubovima(mislio sam da se ozbiljan stadion pravi) od kojih se ne vidi teren.
Nije lako ovih 30 godina gledati svoju ekipu po drugim ligama i gledati poraze kao od Leotara 11:0 ali smirite se i samo ponizno jer vase vrijeme dolazi kad bi mogli malo okusiti te europe koja je toliko nebitna.
Ljudi moji 21.je stoljece svi znamo a i vi da bi guzice dali migrantima u fejicevoj da odigrate jedno pretkolo EL i o tome bi hvalosjeve pisali godinama isto kao sto svojatate prijeratni Velez.
Od BiH nastanka komsije vam imaju 6 titula drzave i 1 Kup te 51 euro utakmicu dok vi se dicite stubovima(mislio sam da se ozbiljan stadion pravi) od kojih se ne vidi teren.
Nije lako ovih 30 godina gledati svoju ekipu po drugim ligama i gledati poraze kao od Leotara 11:0 ali smirite se i samo ponizno jer vase vrijeme dolazi kad bi mogli malo okusiti te europe koja je toliko nebitna.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Ako sve bude regularno Velez ce ove sezone biti ispred vas !Antipolitika3 je napisao/la: ↑25 sep 2020, 23:28Citam malo ova idiotska prepucavanja i prozivke mitomani za navijace Zrinjskog a pojedini navijaci veleza i sad misle da je Dudenange ekipa konobara i bagerista a Apoel amaterska momcad koju je prijeratni Velez pobjedjivao iako obe ekipe iza sebe imaju grupe i LP i EL zadnjih godina dok je Velez tavorio po bh pasnjacima.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!