Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
e2_ze
-
Kontakt:
mandraX je napisao/la:e2_ze je napisao/la:
Nije svejedno

5-6-7 u mrezi
nebitno...
ahahaha nista jedva cekam da vam se dokaze da se svaka ekipa moze pobijediti, nije bitno ko igra sve dok se hoce moze se...
Nail for Real je napisao/la:Ma Barcelona je jednostavno prejaka i nijedan tim se nece naigrati pored nje. A ocekivati da Arsenal prodje na foru Intera je malo vjerovatno...
arsenal sigurno nece igrati na foru intera ne moze igrati tako jbg... arsenal ce igrati kako zna, i sigurno ako nista vise kondicije imaju, ja bih volio da arsenal kao i cska i manchester dobiju pauzu od mjesec dana da se potpuno oporave ali jbg...
-
Nail for Real
-
Kontakt:
Postao/la Nail for Real » 17 dec 2010, 16:48
e2_ze je napisao/la:mandraX je napisao/la:e2_ze je napisao/la:
Nije svejedno

5-6-7 u mrezi
nebitno...
ahahaha nista jedva cekam da vam se dokaze da se svaka ekipa moze pobijediti, nije bitno ko igra sve dok se hoce moze se...
Nail for Real je napisao/la:Ma Barcelona je jednostavno prejaka i nijedan tim se nece naigrati pored nje. A ocekivati da Arsenal prodje na foru Intera je malo vjerovatno...
arsenal sigurno nece igrati na foru intera ne moze igrati tako jbg... arsenal ce igrati kako zna, i sigurno ako nista vise kondicije imaju, ja bih volio da arsenal kao i cska i manchester dobiju pauzu od mjesec dana da se potpuno oporave ali jbg...
E caka je u tome sto se protiv Barcelone drugacije ne moze. Ne protiv ovakve Barcelone.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
-
e2_ze
-
Kontakt:
ma vidjeti ces lopta je okrugla, a i mora se vjerovati u svoj tim, ipak jos mnogo stvari se moze desiti do tog februara. .
-
Nail for Real
-
Kontakt:
Postao/la Nail for Real » 17 dec 2010, 16:52
e2_ze je napisao/la:ma vidjeti ces lopta je okrugla, a i mora se vjerovati u svoj tim, ipak jos mnogo stvari se moze desiti do tog februara. .
Mislim da Barceloni forma nece opasti, jedino da se vi nesto drasticno popravite ili da se Barceloni povrijede glavni igraci ( Xavi i Messi ).
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
-
e2_ze
-
Kontakt:
Nail for Real je napisao/la:e2_ze je napisao/la:ma vidjeti ces lopta je okrugla, a i mora se vjerovati u svoj tim, ipak jos mnogo stvari se moze desiti do tog februara. .
Mislim da Barceloni forma nece opasti, jedino da se vi nesto drasticno popravite ili da se Barceloni povrijede glavni igraci ( Xavi i Messi ).
pa prvo se vraca vermealen, valjda ce i cesc i shava uci u formu, jos ako budu imali dobar niz kod kuce sve ce biti dobro... nego sanse se moraju iskoristiti, treba znati da ipak navijaci barce nisu najvjerniji kada njihov tim gubi, a da nece biti sansi ipak jbg niko nije tako dobar da sve moguce zatvori, mnogo ce zavisiti od wengera, ako bude postavljao ''taktiku'' kao sto je do sada ne pise nam se dobro...
edit:bice ****, ne igraju niti sagna niti song, imaju kartone...
-
OTNYS_YNWA
-
Kontakt:
Postao/la OTNYS_YNWA » 17 dec 2010, 17:18
@Naile, Real prvo mora napokon proći 1/8 finala pa tek onda možete nešto pričati.

-
Romariooo
-
Kontakt:
e2_ze je napisao/la:Nail for Real je napisao/la:e2_ze je napisao/la:ma vidjeti ces lopta je okrugla, a i mora se vjerovati u svoj tim, ipak jos mnogo stvari se moze desiti do tog februara. .
pa prvo se vraca vermealen, valjda ce i cesc i shava uci u formu, jos ako budu imali dobar niz kod kuce sve ce biti dobro... nego sanse se moraju iskoristiti, treba znati da ipak navijaci barce nisu najvjerniji kada njihov tim gubi, a da nece biti sansi ipak jbg niko nije tako dobar da sve moguce zatvori, mnogo ce zavisiti od wengera, ako bude postavljao ''taktiku'' kao sto je do sada ne pise nam se dobro...
edit:bice ****, ne igraju niti sagna niti song, imaju kartone...
Nije bitno kakav ce biti Arsenal, sve i da imate sve igrace spremne, i da dovedete u januaru jos trojicu sjajnih igraca, opet ne mozete ako Barca bude koliko toliko potpuna i motivisana. Niko ne moze protiv nas, pa ni vi
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
-
Toxicity
-
Kontakt:
Nažalost, Romario je u pravu, jedino se mogu izbacit ako im "date degeneka", razbijanje napada i bunkeri.. A sad igrat svoju neku igru nema smisla..
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
-
e2_ze
-
Kontakt:
e **** te onda fudbal, pa dajte sve trofeje barci i svi sretni.. jeste vi svi strucnjaci nevjerovatno, pa ne igra mal ne reko ko u barci... stvarno ste vise dosadni sa tim barca ovo, barca ono, bilo je i prije jacih i slabijih timova pa su jaci znali nista ne osvojiti a slabiji osvojiti, fubal je takva igra, da svako moze pobijediti...
-
ensadek
-
Kontakt:
Ajde romario malo prejtjeruješ.
Ne želim da budem optimista ni 10 posto,a to bi preporucio i ostalim navijacima arsenala.
Ovdje će po meni biti glavni faktor-motivisanost igraca(mada mislim da venger nije dobar motivator).
Jefnostavno treba igracima uturiti u glavu da barsalona nije ništa kvalitetnija po igrackom kadru.Malo tu možda otskace mesi,i ako vam ne bude njega ne piše vam se dobro,jer vilja više na srecu daje golove nego što zna igrati.
Mislim da je arsenalovim igracima najbitnije da u te meceve uđu bez ikakvog straha(što nije bio slučaj prošle godine na emiratima u prvih 60 minuta)i mislim da su nam igraci fizicki spremniji od barsinih
-
-Paja
-
Kontakt:
Dragi topnici nakon nepravednog bana moram da iskazem svoje nezadovoljstvo ovom sedmicom, tj. sistematski nas vlastita asocijacija unsitava u sluzbi kluba sa periferije, Mancunt Uniteda i sl. Da kazem svoje objektivno misljenje o utakmici, dakle sama utakmica je bila losa i negledljiva daleko ispod nivoa najjace lige. Protivnik je ocekivano parkirao autobus i sa tri def. vezna nesto pokusao jos uz to roveci teren prije utakkmice ali dobro mi smo navikli na ocajne poteze protivnickih klubova i mi kao macho klub necemo da se zalimo kao neki inferiorni poluklub iz katalonije kad se neko brani. Mi smo bili bolji iako smo bili losi a losa formu vucemo iz dvije utakmice prije ove a protivnik je katastrofalan pa smo nesto i mogli napraviti, oni su dali jedan krompir slucajan gol jednog obicnog antitalenta i pobjedili su nezasluzeno i to je to ali ova utakmica nije razlog mog velikog nezadovoljstva iz ove sedmice dok skupim snage probacu poslije da napisem nesto o tome.
Dominacija je neminovnost!
Zadnja izmjena:
-Paja, dana/u 17 dec 2010, 17:51, ukupno mijenjano 1 put.
Dio Arsenala
-
juznjak>
-
Kontakt:
e2_ze je napisao/la:e **** te onda fudbal, pa dajte sve trofeje barci i svi sretni.. jeste vi svi strucnjaci nevjerovatno, pa ne igra mal ne reko ko u barci... stvarno ste vise dosadni sa tim barca ovo, barca ono, bilo je i prije jacih i slabijih timova pa su jaci znali nista ne osvojiti a slabiji osvojiti, fubal je takva igra, da svako moze pobijediti...
Aj nek si i ti koju pametno prozborio

ima jos 2 mjeseca do tih sudara ovima ako se povrijedio Messi onda je to 40% slabija Barca

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
-
e2_ze
-
Kontakt:
juznjak> je napisao/la:e2_ze je napisao/la:e **** te onda fudbal, pa dajte sve trofeje barci i svi sretni.. jeste vi svi strucnjaci nevjerovatno, pa ne igra mal ne reko ko u barci... stvarno ste vise dosadni sa tim barca ovo, barca ono, bilo je i prije jacih i slabijih timova pa su jaci znali nista ne osvojiti a slabiji osvojiti, fubal je takva igra, da svako moze pobijediti...
Aj nek si i ti koju pametno prozborio

ima jos 2 mjeseca do tih sudara ovima ako se povrijedio Messi onda je to 40% slabija Barca

ahahah jbg desava se

... ma ne ozbiljno onda hajmo otkazati i ligu prvaka i vi otkazite spansku ligu da se ljudi djabe ne muce.. barce jeste dobra, jeste najbolja, ali da se ne moze pobijediti, pa i ahil je imao svoju petu

.-
-
enobarca
-
Kontakt:
e2_ze je napisao/la:e **** te onda fudbal, pa dajte sve trofeje barci i svi sretni.. jeste vi svi strucnjaci nevjerovatno, pa ne igra mal ne reko ko u barci... stvarno ste vise dosadni sa tim barca ovo, barca ono, bilo je i prije jacih i slabijih timova pa su jaci znali nista ne osvojiti a slabiji osvojiti, fubal je takva igra, da svako moze pobijediti...
...Ali nije bilo ovako jakog tima poput Barce nikad...

-
losmi
-
Kontakt:
JA sam veliki navijac barce,ali sam takodje REALAN,u pravu su navijaci Arsenala.Pa ljudi,kako mozete da pisete da Arsenal nema nikakve sanse,Sve to stoji da smo mi verovatno najaci klub na svetu,ali i najaci padaju.Eto primer,prosle godine smo u grupi razvalili Inter u onom mecu(2-0),mislim da nisu imali ni jedan sut u okvir gola.I zato kad smo ih izvukli njih u polufinalu,svi su pricali,pa i ja da cemo ih razvaliti kao i u grupi.A do danas mi je ne jasno kako smo uspeli da izgubimo od njih 3-1
Kao sto je neko rekao,lopta je okrugla,mi smo veliki favoriti u svakom mecu,ne samo sa Arsenalom,ali se treba malo prizemljiti i znati da postoji neka mala (ali je ipak ima) sansa da ne prodjemo.
MVP - Messi-Villa-Pedro
-
enobarca
-
Kontakt:
losmi je napisao/la:JA sam veliki navijac barce,ali sam takodje REALAN,u pravu su navijaci Arsenala.Pa ljudi,kako mozete da pisete da Arsenal nema nikakve sanse,Sve to stoji da smo mi verovatno najaci klub na svetu,ali i najaci padaju.Eto primer,prosle godine smo u grupi razvalili Inter u onom mecu(2-0),mislim da nisu imali ni jedan sut u okvir gola.I zato kad smo ih izvukli njih u polufinalu,svi su pricali,pa i ja da cemo ih razvaliti kao i u grupi.A do danas mi je ne jasno kako smo uspeli da izgubimo od njih 3-1
Kao sto je neko rekao,lopta je okrugla,mi smo veliki favoriti u svakom mecu,ne samo sa Arsenalom,ali se treba malo prizemljiti i znati da postoji neka mala (ali je ipak ima) sansa da ne prodjemo.
...I ja sam bio realan sve dok nisam vidio komentare nekih osoba...ali i to da arsenal nema sanse nije daleko od realnosti...
-
-Paja
-
Kontakt:
@Admir
Slazem se sa tim postom ali moram priznati ja ga nisam napisao.
Inferiorni katalonski poluklub ce biti izdominiran, uefa nas je unaprijed oslabila crvenim kartonom za Sagnu ali uz srecu sa povredama bez problema cemo se poigrati sa slabasnim politickim klubicem. Vidim ovu fanovi su se raskokodakali u cetvrtfinalu nece biti nijedan spanski klub!
Izdominirace ih Vodja za one sto ga vole!
Zadnja izmjena:
-Paja, dana/u 17 dec 2010, 18:20, ukupno mijenjano 1 put.
Dio Arsenala
-
Wolverine
-
Kontakt:
Romariooo je napisao/la:
Nije bitno kakav ce biti Arsenal, sve i da imate sve igrace spremne, i da dovedete u januaru jos trojicu sjajnih igraca, opet ne mozete ako Barca bude koliko toliko potpuna i motivisana. Niko ne moze protiv nas, pa ni vi
zasto se onda uopste igra liga prvaka pitam se, zasto im odma, tacnije tebi ne uruce pehar?
-
Romariooo
-
Kontakt:
Ja nisam ni rekao da Arsenal nema sansi, nego da je potrebno cudo da nas prodju, a cuda se naravno desavaju, ali opet, jako rijetko.
Moze se Barci zanedati, da se ispromasujemo, da nam udju neke frljoke. ali i to jako tesko, i prosle sezone smo se ispromasivali u prvoj utakmici, ali opet se ogromnim kvalitetom to nadoknadilo
Evo nam i Paje napokon, vratio se iz Banovica, bice zanimljivo heh
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
-
-Paja
-
Kontakt:
Znate za sta je cudo potrebno? Da Barcelona u Evropi nesto osvoji bez pomoci sudija e to je cudo.
Dio Arsenala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.
DEBUG SSO: [] | STATUS: []