15 miliona Makedonskih denara

Pozdravlja vas zarazeni Jukic

Kakvi kreteni, ne vjerujem

A jos veca provala je to sto insajder Admir tvrdi da su sutra testiranja, a ona bila jucer

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
15 miliona Makedonskih denara
To se crveno-crni druze kaze "preusmjerio sam snagu na bitnije stvari, do nekih boljih Slobodinih vremena cu pratiti fudbal bez emocija".staragarda je napisao/la: ↑23 sep 2020, 22:55Pratim Tuzlu intezivno al ne mogu reć da sam neki strašni navijač....što se Slobode tiče tu sam se ugasio jednostavno...nemam više nikakvih emocija.....decenijama sam mislio da će bit bolje al više nemam snage, stvarno....ne mogu ovih varalica ni nacrtanih više...dal je ljubav bila prevelika dal nisam nikad ni bio navijač, neznam...jedino znam da sam radi olosa, talđija i uhljupa porodicu bio zanemario
Komsija, sta kaze drug, dokle je testiranje? Ima li kakvih vijesti, drhtimo!!!
Tjera inat, poceo je zbog Azmira uporedo pratiti Slogu, a onda na nasem pdf su ga mahom tjerali i vrijedjali i covjek onda u kontru. Ali jos uvijek je Sloboda njegova najveca ljubav, samo nece ovdje prizna.Sariel1987 je napisao/la: ↑24 sep 2020, 09:14naravno da je sloboda izbora i svako radi onako kako misli da je po njega najbolje.
medjutiim, kad ti pukne film prestanes skroz pratit fudbal, on se nije ugasio, nego se presalto...ja to nikad necu shvatit.
i opet te nesto vuce da se nerviras, jer zivot bez nervoze nije zivot![]()
![]()
A kad igraju Bodo i Glimt, u NBA terminu? Ujutro?ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑24 sep 2020, 03:05Evo jedan post nevezan za PL, kako lupaju ovi novinari na ss.ba ovo nije humano![]()
Milan je saopštio da će prvi tim ponovo biti testirani danas prema protokolu jer ih očekuje utakmica sutra u Evropskoj ligi protiv boljeg iz duela Bodo - Glimt.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.