Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
E momci jel ima tu netko da je prije bio na forumu Arsenal Hrvatska pa se mozda poznamo virtualno
. Ja neko vrijeme nisam pisao nigdje, pa evo vidim da se to ugasilo valjda. Vi ste mi dobri jer jos uz Arsenal komentirate EPL i mislim da ste najaktivniji sa ovih prostora.
ARSENAL4ever
Neka te sa nama, dobro nam dosaoTheMix je napisao/la: ↑23 sep 2020, 23:09E momci jel ima tu netko da je prije bio na forumu Arsenal Hrvatska pa se mozda poznamo virtualno. Ja neko vrijeme nisam pisao nigdje, pa evo vidim da se to ugasilo valjda. Vi ste mi dobri jer jos uz Arsenal komentirate EPL i mislim da ste najaktivniji sa ovih prostora.
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Ima Seaman... ali on ne pise na ovoj temiTheMix je napisao/la: ↑23 sep 2020, 23:09E momci jel ima tu netko da je prije bio na forumu Arsenal Hrvatska pa se mozda poznamo virtualno. Ja neko vrijeme nisam pisao nigdje, pa evo vidim da se to ugasilo valjda. Vi ste mi dobri jer jos uz Arsenal komentirate EPL i mislim da ste najaktivniji sa ovih prostora.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Čini mi se da smo napokon dobro potrefili sa štoperom. Ovaj Gabriel mi djeluje kao pravi tenk.
Imao je par decision making grešaka ali fizički je impozantan i tehnički solidan.
Imao je par decision making grešaka ali fizički je impozantan i tehnički solidan.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- Marsal
- Kontakt:
Bio sam aktivan i čak moderator do 2015 ili 2016...TheMix je napisao/la: ↑23 sep 2020, 23:09E momci jel ima tu netko da je prije bio na forumu Arsenal Hrvatska pa se mozda poznamo virtualno. Ja neko vrijeme nisam pisao nigdje, pa evo vidim da se to ugasilo valjda. Vi ste mi dobri jer jos uz Arsenal komentirate EPL i mislim da ste najaktivniji sa ovih prostora.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ovo je tačno.bega_afc je napisao/la: ↑23 sep 2020, 22:30Previše se fokusirate na pojedince trenutno. U prvom planu treba da bude vrhunska kontrola utakmice sa rezervnim sastavom, protiv ne baš na papiru lošeg protivnika. Bitno je da se vidi isti sistem igre, a za kojeg nije uopšte bitno ko se nalazi na terenu. Što se mene tiče, prezadovoljan sam kako ekipa trenutno izgleda, nakon onog prošlogodišnjeg horora.
Ti u svakom napadu vidiš da tu ima neka ideja. I ovaj presing koji radimo je jedno 50x smisleniji od onoga što je Emery pokušavao. Takođe, ulaskom Williana se vidjelo koliko on bolje razumije taj presing od Pepea recimo.
Stvarno, ponavljamo se svaki dan, ali Partey na ovakav sistem je perverzija.
Opet, ja ne vjerujem da ćemo ga dovesti jer smo sirotinja. Aouara još teže.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
lakse ces Aouara jer njega mozes na rate
a za Parteya moras odmah iskesirati
a za Parteya moras odmah iskesirati
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Pa potrebniji je Auoar ovom sistemu nego Partey 
Vrijedi li potrositi sat vremena?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ma reko garant ima netko tu posto nisu bili samo Hrvati vec susjedi isto na tome forumu. Ajde bas mi je drago da nas ima, evo sad ja dosao kod vas haha.Marsal je napisao/la: ↑24 sep 2020, 07:10Bio sam aktivan i čak moderator do 2015 ili 2016...TheMix je napisao/la: ↑23 sep 2020, 23:09E momci jel ima tu netko da je prije bio na forumu Arsenal Hrvatska pa se mozda poznamo virtualno. Ja neko vrijeme nisam pisao nigdje, pa evo vidim da se to ugasilo valjda. Vi ste mi dobri jer jos uz Arsenal komentirate EPL i mislim da ste najaktivniji sa ovih prostora.
ARSENAL4ever
- Ozymandias
- Kontakt:
Fali nam jedan dobar ofanzivni veznjak sta jest jest. Aouar je mlad i zna povuci loptu sto nam bas treba. Partey je brutalan naravno al ne bih ga iz principa dovodio radi ciganluka kojeg A. Madrid izvodi. Hoce izvuci dobar deal za Torreiru a ne daju maknut u pregovorima oko Parteya. Nek se gone u pm.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
gledaj ti kiti reakcije kod prvog gola sinoc, poveo si 0-1 i ti se nerviras sto ti nije dodao loptu, uopste ne slavis gol, mrs mater yebem svakom igracu sto sebe stavlja ispred tima
- AshburtonG
- Kontakt:
Koliko god da mi je drago, sto ima taj instinkt za gol i glad za istim, uopće mi se ne svidjaju njegove reakcije na terenu.
Sinoć se ponašao kao da je Pepe ima namjeru vratit se do centra, pa opet nanizat 5 igrača i probat sam završit. Čovjek mu je 2x htio dodat loptu za tap in, a ovaj razočaran, kao da mu život ovisi o golu.
Sinoć se ponašao kao da je Pepe ima namjeru vratit se do centra, pa opet nanizat 5 igrača i probat sam završit. Čovjek mu je 2x htio dodat loptu za tap in, a ovaj razočaran, kao da mu život ovisi o golu.
U nebitnom kupu, koji je frajer paksu nevjerovatno. Nisam dosad primjecivao neke njegove reakcije al mi momak bas ne lezi nikakoQUARTERBACK je napisao/la: ↑24 sep 2020, 11:08gledaj ti kiti reakcije kod prvog gola sinoc, poveo si 0-1 i ti se nerviras sto ti nije dodao loptu, uopste ne slavis gol, mrs mater yebem svakom igracu sto sebe stavlja ispred tima
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
ma vidis mu na faci da je glup
ko i wilock
ko i wilock
- feniksptica
- Kontakt:
I po vama koliko procenata smo napredovali pod Artetom. Po meni to je blijedih 15 %. Imo je neke pobjede na kraju kad ni nama a ni protivnicima vecinom nije trebalo.Sad je dobro poceo, al Fulam smo pobjedivali uvijek i kad smo najgori bili..Protiv Vest Hema na guzove. Protiv liverpula pravi test.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
bitno je da ima viziju i ne znam mislim da primjecuje sve nedostatke i trudi se da ih minimizira i plus ovo sto zeli parteya i aouara je plus veliki
Pobjedili smo u zadnje vrijeme vecinu utakmica i protiv jacih i slabijih ekipa. Dva pehara. Meni dosta.
Nemoj radije ću Willocka gledati u prvih 11
Bjeri u pm kakav Jorginho
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.