Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Odlična ideja, da se doraditi jer je još ovo sve u ekspanziji. Meni je fold općenito bespotrebna stvar, pogotovo ova Samsung varijanta,
nikada to ne bih kupio, ali ovo od Microsofta je ok, brutalno dobro inženjerski rješen preklop (hinge), najbolje od svih na tržištu, kompaktan i kvalitetan. Kao što neko reče, da je Appleov uređaj ne bi prestajali sa hvalospjevima.
Uređaj za ciljane kupce.
nikada to ne bih kupio, ali ovo od Microsofta je ok, brutalno dobro inženjerski rješen preklop (hinge), najbolje od svih na tržištu, kompaktan i kvalitetan. Kao što neko reče, da je Appleov uređaj ne bi prestajali sa hvalospjevima.
Uređaj za ciljane kupce.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
-
Bombardier
- Kontakt:
Da je Apple iskompleksirani forumski Minhauzen bi izdrkao 7 puta dosadPogba je napisao/la: ↑12 sep 2020, 18:56Odlična ideja, da se doraditi jer je još ovo sve u ekspanziji. Meni je fold općenito bespotrebna stvar, pogotovo ova Samsung varijanta,
Uređaj za ciljane kupce.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
@Leorey valja li ovaj ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Jel netko ima mozda Huawei smartwatch gt2? Hoce li biti problem upariti ga sa mobitelom koji nije Huawei (u ovom slucaju pocophone f1).
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Bezveze, ne znaju vise sta bi. Bar dok ne krene u siroku primjenu. Na kraju ce jedno 20 kamera nalijepiti nazad iako kad slikas, aktivna je samo jedna, eventualno dvije.
27.10.2020
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Pa dobro, mora biti inovacija yebi ga , šta fali pokušati... Nije loša fora sa ovim , sjeti se prije kakve je Nokia telefone izbacivala ...Naći će to svoju publiku , pogotovo ako jabuka izbaci nešto slično...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Pa dobro, kad se sjetimo kakve su prototipi ostalih stvari bili prvu godinu, nije nemoguce. Potrebno jeste inovacija jer se u modernim vremenima ljudi brzo svega zasite. Vidjet cemo.
27.10.2020
Dobra stvar ...sto mozes npr gledat nesto , a na donjem displeyu se dopusivat s nekim ..ne moras non stop izlazit tamo vamo
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Idealno za kladioničare uživo
Hahahshsh....a ne ozbiljno gledas utakmicu gore , dok dole se dop. s nekim ...vako je patnja udji izadji ...dodje mi da ga bacim nekad
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Ma ja ba , npr. na TV-u gledaš utakmicu , na gornjem ekranu se kladiš uživo, na donjem se dopisuješjelle je napisao/la: ↑15 sep 2020, 15:19Hahahshsh....a ne ozbiljno gledas utakmicu gore , dok dole se dop. s nekim ...vako je patnja udji izadji ...dodje mi da ga bacim nekad![]()
Meni se u videu svidio onaj dio sa navigacijom na jednom ekranu , na drugom ide video poziv ili obični u isto vrijeme ...
Mada za navigaciju koristim Garmin
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Ekipa,greskom naruceno nesto na aliexpresu,pa sam ponistio narudzbu. Kad otprilike da ocekujem povrat novca ?
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Sony Xperia 10 II ili Huawei P30 PRO 8 + 256??
Za koji bi se odlucili i zasto?
Za koji bi se odlucili i zasto?
Huawei. Bolja kamera, stabilnost sistema. Zapravo sve. Xperia telefoni su odavno na lošem glasu i treba ih iskreno izbjegavati.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Na kakvom glasu?
Godinama ne mozes doci normalno do Xperijinog telefona.
I cuj stabilnost sistema na strani huaweija, grohotom se smijem.
-
Bombardier
- Kontakt:
Jel ko uzimao Xiaomi s MTK procesorom? Konto sam Redmi Note 9, ali me odbija MTK, pa je i 8T sa SD opcija.
Za cudo dobar ne MTK, ako mozes uzmi 8 pro on je sa MTK a mobitel vrhBombardier je napisao/la: ↑24 sep 2020, 17:21Jel ko uzimao Xiaomi s MTK procesorom? Konto sam Redmi Note 9, ali me odbija MTK, pa je i 8T sa SD opcija.
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Nisam neki strucnjak za mobitele ali ako sam poredio dobre modele na gsm areni meni se cini da je sve na strani Huaweia tako da tu ne treba biti nikakve nedoumice.A i cijena sve govori, ovaj duplo skuplji
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
osrednji midrange telefon xperia, a vamo huaweijem flagship od prosle godine.
neuporedivo al et.
Pa, eto, koristim P20 Lite već dvije godine i niti jednom mi telefon nije zaštekao, niti sam osjetio da je usporio. Sad, ti misliš na ovaj problem sa Amerima, ali sam ja govorio iz ličnog.QUARESMA 18<<< je napisao/la: ↑24 sep 2020, 17:18Na kakvom glasu?
Na glasu da prave loše telefone
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.