FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

silenT
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la silenT » 17 dec 2010, 18:32

hahahaha koji paćenici su ove švabe.... koliko nebuloza napisano na 2 stranice to nisu istine...

kao prvo samo TOTALNI, ali baš TOTALNI nepoznavaoc nogometa može uopće uspoređivati kantu Gomeza sa "Il Principeom" Militom.... pa ovaj Gomez je jedan od najgorih napadača svijeta...

vidimo da vas još peče lanjski poraz,a li nebrinite druga porcija vas čeka uskoro....
Butt (najgori golman iz Liga Petice), Demichelis,van Buyten (najgori štoperski par u Ligama Petice), Contento :mrgreen: , Pranjić :mrgreen: :mrgreen: , Breno :P :P :P .. ja stvarno neznam koji je gori od nabrojanih.. jedini od ovih što mogu igrat pozadi vrijedi nešto je Lahm
Ribery najprecjenjeniji igrač novijeg nogometnog doba (čuo sam da mu je zadnji zabilježeni dribling bio tamo negdje u Marseilleu protiv Caena i Istresa)..
van Bommel, Tymoschuk (tu su ti ga obadvojica u gram, obadva klocevi)
Schweinteiger izuzetak kao i Lahm u ovoj zaista jadnoj ekipi punoj amatera, ali dobro neće ovaj dugo ostat u amaterskoj ekipi iz munchena... čak možda ni ne dočeka dvomeč sa Europskim prvakom

OLIĆ hahahaha :mrgreen: haha

Robben... naravno zna se.. bit će povrijeđen
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 17 dec 2010, 18:34

što je najgore više od pola navijača bajerna je tom istom gomezu do prije mjesec dana psovalo majku i molilo boga da ode iz kluba, a sad neki od tih dolaze ovdje da ga porede s militom, prepoznaće se takvi ;)
Zadnja izmjena: tony-mortale, dana/u 17 dec 2010, 18:35, ukupno mijenjano 1 put.
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 17 dec 2010, 18:35

silenT. je napisao/la: Schweinteiger izuzetak kao i Lahm u ovoj zaista jadnoj ekipi punoj amatera, ali dobro neće ovaj dugo ostat u amaterskoj ekipi iz munchena... čak možda ni ne dočeka dvomeč sa Europskim prvakom
Jesi li ti svjestan šta pišeš?
I on nekoga naziva paćenikom.
Vom Jäger zum Gejagten

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 17 dec 2010, 18:40

silenT. je napisao/la:hahahaha koji paćenici su ove švabe.... koliko nebuloza napisano na 2 stranice to nisu istine...

kao prvo samo TOTALNI, ali baš TOTALNI nepoznavaoc nogometa može uopće uspoređivati kantu Gomeza sa "Il Principeom" Militom.... pa ovaj Gomez je jedan od najgorih napadača svijeta...

vidimo da vas još peče lanjski poraz,a li nebrinite druga porcija vas čeka uskoro....
Butt (najgori golman iz Liga Petice), Demichelis,van Buyten (najgori štoperski par u Ligama Petice), Contento :mrgreen: , Pranjić :mrgreen: :mrgreen: , Breno :P :P :P .. ja stvarno neznam koji je gori od nabrojanih.. jedini od ovih što mogu igrat pozadi vrijedi nešto je Lahm
Ribery najprecjenjeniji igrač novijeg nogometnog doba (čuo sam da mu je zadnji zabilježeni dribling bio tamo negdje u Marseilleu protiv Caena i Istresa)..
van Bommel, Tymoschuk (tu su ti ga obadvojica u gram, obadva klocevi)
Schweinteiger izuzetak kao i Lahm u ovoj zaista jadnoj ekipi punoj amatera, ali dobro neće ovaj dugo ostat u amaterskoj ekipi iz munchena... čak možda ni ne dočeka dvomeč sa Europskim prvakom

OLIĆ hahahaha :mrgreen: haha

Tipični žabari samo se keslaju i pričaju nebuloze..
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 dec 2010, 18:43

Jel' vas uhvatio strah? :?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 17 dec 2010, 18:44

E a zašto vi o jednoj tekmi raspravljate u 4 razlićite teme? :roll:

Ak se mene pita navijači Intera se više boje nego navijači Bayerna ;)
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 17 dec 2010, 18:45

Omerbavarac je napisao/la:Jel' vas uhvatio strah? :?
Oko za oko zub za zub,osveta je slatka,nema vise dadilje Mou ali ima dadilja ROBERI koji ce zajedno igrati :D Lose vam se pise :)
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

Io_Sono_Interista
Kontakt:

Post Postao/la Io_Sono_Interista » 17 dec 2010, 18:46

geronimo je napisao/la:
Io_Sono_Interista je napisao/la: sve vas lijepo pozdravljam i da aBd za 2 mjeseca odgledamo meceve i da sumiramo ko ce pojest sva g.ovna napisana ovdje
A šta se to ovdje pisalo? :? Hajd' dobro, još danas će biti ovako a već sutra neće niko navraćati na "protivničke teme". :mrgreen: Nisam znao da je Sammer igrao stopera. :shock:

I ja vas sve pozdravljam (moram, red je, moj prvi post na ovoj temi ako se ne varam) a posebno amella kojem ću prvo napisati riječi utjehe. Tamo negdje u martu. :D

Očekuju nas 2 veoma dobre utakmice (nadam se) i neka prođe bolji. Samo opušteno.
pod g.ovna se mislilo koji igrac vrijedi koji ne vrijedi,pa cemo vidjet ko je bio upravu,a ko ce opet da j.ebe gomezu majku :mrgreen:
a slazem se da nas cekaju dvije dobre utakmice...
Sammer :?:
strah ? ne ! samo lijepa sjecanja
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 17 dec 2010, 18:46

Momo,oni imaju nesto sto vi nemate a to je rafa benitez :oops: ,vidjeces kad vam udari taktiku u ovom nokaut sistemu...necete se snaci (znas kako je to u LFC radio :D ),jos ako se robben ne oporavi,ribery bude u losoj formi...mislim da inter prolazi dalje :roll:
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 17 dec 2010, 18:46

nema straha, prvenstveno jer se to igra za 2-3 mjeseca, a i da se sutra igra isto bi bilo, te utakmice su bar meni trenutno totalno nebitne, koncentrisan sam na finale svjetskog prvenstva

i ovim putem bi stvarno molio sve koji ovde dodju sa namjerom da provociraju, da ne rade to, jer ne znam koja je svrha toga
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 17 dec 2010, 18:49

slika

KUKU NAMA... ponovo Inter :cry:
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 17 dec 2010, 18:53

@nevjerniče oprosti. :)

Evo kako je Robben reagovao na današnjem treningu kada je čuo vijest da su izvukli Inter. :mrgreen:

slika

Kada Internisti mogu postavljati igrače/trenera Bayerna na ovoj temi, zašto ja ne bi mogao. 8-)

manite se paljevine, malo se zezamo.
Vom Jäger zum Gejagten

ilpadrino
Kontakt:

Post Postao/la ilpadrino » 17 dec 2010, 18:55

ja sam navijac INTERA i iskreno kada sam procitao da smo dobili bajern bio sam jako zadovoljan..INTER nema bas dobru formu ali je u bajerna jos gora i dosli su provocirati jer su se oni uplasili jer od mogucih protivnika bajern je dobio najtezeg...

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 17 dec 2010, 18:55

@geronimo

nije bilo upuceno tebi, ti si se tek maloprije prikljucio :D
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

Raikkonen
Kontakt:

Post Postao/la Raikkonen » 17 dec 2010, 18:59

van gall je napisao/la:
Oko za oko zub za zub,osveta je slatka,nema vise dadilje Mou ali ima dadilja ROBERI koji ce zajedno igrati :D Lose vam se pise :)
Ovaj prvi Robben iako se uspije vratiti do 22.2 ce da se povrijedi :mrgreen: a ovaj drugi samo sto nije se povrijedio :mrgreen: Navijac sam AC MILANA al Inter ima da smaze Bavarce.....lagano ko i u finalu Militoooooo........donio mi je lovu u finalu!!!!!

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 17 dec 2010, 19:00

ilpadrino je napisao/la:ja sam navijac INTERA i iskreno kada sam procitao da smo dobili bajern bio sam jako zadovoljan..INTER nema bas dobru formu ali je u bajerna jos gora i dosli su provocirati jer su se oni uplasili jer od mogucih protivnika bajern je dobio najtezeg...
Hmmm...

trebate nešto samo znati kad govorite o Bayernu...Zbog pozicije na tablici ljudi misle da smo mi ove sezone loši, da loše igramo, da nismo u formi da smo propali i tome slično...Ali ja koji pratim svaku tekmu Bayerna moram vas u to razuvjeriti. Mi razaramo po kvartu i neshvatljivo gubimo tekme. Svaku tekmu razbijemo svog protivnika, nadigramo ga, DOMINIRAMO, ali skupo plačamo ceh što nam SVAKU grešku protivnici iskoriste, golmani protiv nas brane neobranjivo, a mi promašujemo nepromašivo...Recimo tekma Inter - Milan - Bayern niti jednu tako lošu tekmu ove sezone kao tada Inter nije odigrao...

meni svejeno dal mi vjerujete il ne, ja vas samo oću informirati ;)
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 17 dec 2010, 19:01

bogami ko je od bajernovaca realan njega bi trebalo biti strah, nije ovo neki precizan pokazatelj koji je klub bolji ali ipak daje neke naznake, inter je na skoro svakoj poziciji ili bolji ili isti sa bajernom, golman neuporedivo bolji, oba stopera bolja, lijevi bek bolji, desni su egal maicom i lahm, e sad u vezi nije ista postavka al roben je definitivno bolji od npr. pandeva, švajni-snajder tu negdje, zadnji vezni sličnih kvaliteta, a inter igra sa 2 zadnja, pa hajd prednost riberiju, a napad koji god da bude bajernov lošiji je od etoo-milito, plus zadnji međusobni duel na strani intera, minus interu je loša forma al nije ni bajern ništa bolji, benitez koliko god da je loše krenuo majstor je za kup takmičenja, tako da mi stvarno nije jasno po čem neko misli da je bajern tu favorit, mada nije nemoguće da ih prođu, ali daleko su od nekog favorita ;)
et od mene realno onako čisto neutralno, bez nekih provokacija ili nešto sl.
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 17 dec 2010, 19:03

@Geronimo & Io sono interista

Sammer je pored srednjaka igrao i stopera (vise libera). Iako nije bio pravi stoper, po fudbalskom znanju je mogao i to da igra (cesto ga je Vogst tu stavljao, kao i Hitzfeld). A bio je klasa (i ostao) za sve ostale Nemce.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 17 dec 2010, 19:04

MaGiCa je napisao/la:@Geronimo & Io sono interista

Sammer je pored srednjaka igrao i stopera (vise libera). Iako nije bio pravi stoper, po fudbalskom znanju je mogao i to da igra (cesto ga je Vogst tu stavljao, kao i Hitzfeld). A bio je klasa (i ostao) za sve ostale Nemce.
Nije on igrao ŠTOPERA nikada ;) On je možda tu i tamo upotpunio tu poziciju, ali on nikada niej bio štoper - to je morao biti teški muss - prepametan je on da bi bio štoper ;)

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 17 dec 2010, 19:12

Rafa nikad ne gubi u dvije utakmice! 8-)
Realno gledajuci, ni jednom ni drugom timu trenutno, ali samo trenutno ne cvatu ruze, Bayern kao i obicno tek sad krece u ono "pravo", jer obicno lose krenu sezonu a na kraju je zavrse poprilicno dobro. Sto se Intera tice, ni oni nisu u nekoj formi, no to je posljedica silnih povreda s kojim su u problemima vec nekoliko mjeseci, ali eto, vjerovatno ce pred Bayern svi biti spremni. Ocekujem dvije dobre utakmice i naravno... prolaz Intera.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.