AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

forzaaaaromaaa
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la forzaaaaromaaa » 17 dec 2010, 14:26

ajde ljudi bolje ne moze..99 posto prolazimo,ipak ruku na srce nije sahtar bezveze u 16,s razlogom je tu.ali mi smo favoriti.vec smo bili igrali s njima prije par godina..4 0 na olimpicu..totti show..a ovaj put vucinic show..

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 17 dec 2010, 15:21

forzaaaaromaaa je napisao/la:ajde ljudi bolje ne moze..99 posto prolazimo,ipak ruku na srce nije sahtar bezveze u 16,s razlogom je tu.ali mi smo favoriti.vec smo bili igrali s njima prije par godina..4 0 na olimpicu..totti show..a ovaj put vucinic show..
Ako vi prolazite 99%, ja sam 100% Kimi Raikkonen.
Shaktar je favorit u ovom mecu. Blagi.
Igra se tamo, zima je, jaka ekipa...
Voleo bih da prodjete, iako skoro uvek navijam protiv Rome. To bi bio veliki plus za italijanski fudbal.

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 17 dec 2010, 15:46

Bice tesko protiv Shaktara...otprilike 50/50 šanse za prolaz dalje...!!!!

Mirko,nije na spisku za sutrasnji mec protiv MIlana...!!!

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 17 dec 2010, 16:18

MaGiCa je napisao/la:
forzaaaaromaaa je napisao/la:ajde ljudi bolje ne moze..99 posto prolazimo,ipak ruku na srce nije sahtar bezveze u 16,s razlogom je tu.ali mi smo favoriti.vec smo bili igrali s njima prije par godina..4 0 na olimpicu..totti show..a ovaj put vucinic show..
Ako vi prolazite 99%, ja sam 100% Kimi Raikkonen.
Shaktar je favorit u ovom mecu. Blagi.
Igra se tamo, zima je, jaka ekipa...
Voleo bih da prodjete, iako skoro uvek navijam protiv Rome. To bi bio veliki plus za italijanski fudbal.
Gdje si Kimi, šta mai? Igra se u februaru tamo i to krajem februara, a tad ni tamo temp. nije ispod nule, znači ništa posebno.. Dobra su ekipa, to stoji, ali i mi smo. Forma će se dotad promjeniti i nama i njima, pa onda sudi ko je favorit.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 17 dec 2010, 16:24

spielführer_21 je napisao/la: Gdje si Kimi, šta mai? Igra se u februaru tamo i to krajem februara, a tad ni tamo temp. nije ispod nule, znači ništa posebno.. Dobra su ekipa, to stoji, ali i mi smo. Forma će se dotad promjeniti i nama i njima, pa onda sudi ko je favorit.
Ja sam rekao kako sad stvari stoje. A najlakse je reci "prolazimo 99,9%".
Shakhtar je ozbiljan klub, uporedi njihova ulaganja i ulaganja Rome. Njihovi igraci dobijaju plate redovno i Ahmetov nece zaliti da da velike premije (uz to i da pojaca ekipu), samo da se napravi korak i ode dalje u LS.
Rekoh, voleo bih da Roma prodje, ali to ce biti tesko.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 17 dec 2010, 16:26

I ja sam misljenja da ce vam biti ebeno tamo. A i kod kuce, nemate vi nekakvu konstantnu formu pa da budete 100% sigurni u pobjedu.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 17 dec 2010, 17:41

forzaaaaromaaa je napisao/la:
a sam rekao kako sad stvari stoje. A najlakse je reci "prolazimo 99,9%".
Shakhtar je ozbiljan klub, uporedi njihova ulaganja i ulaganja Rome. Njihovi igraci dobijaju plate redovno i Ahmetov nece zaliti da da velike premije (uz to i da pojaca ekipu), samo da se napravi korak i ode dalje u LS.
Rekoh, voleo bih da Roma prodje, ali to ce biti tesko
majmune ****,nisu ni lani dobijali place pa su gazili sve pred sobon,dobia je sahtar prije par godina od nas,dobit
ce i sad,koji sahtar covice.prvi put da su prosli skupinu,di im j iskustvo,nisu se ni rodili dok je totti i roma gazili po realu lyonu,i tako dalje..pa malo poglaj prethodne godine lige prvaka,roma je uvik prosla skupinu i nokaut fazu i nekad dosla u polufinale. ..koji sahtar dobti ce 3 komada u rimu,sljedece utakmicu cemo se branit....ariverderci sahtar..meni je vec u galvi sljedeci protivnik
čemu vrijeđanje??
prvo da je šahtar ozbiljan klub je istina, ja juče baš pisao kako nebi volio da njih milan dobije jer su puno jači nego što većina ljudi misli i nije tu roma nikakav izraziti favorit i sl.
naravno da mogu proći, ali i ispasti.
kojih godina je roma igrala ta polufinala LP?
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 17 dec 2010, 18:18

ma sve ok, navijam za romu u tom duelu, al donjeck početkom trećeg mjeseca nije baš najidealnije mjesto za tražiti prolaz dalje, pogotovo ako u rimu ne napravite neki povoljan rezultat
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 17 dec 2010, 18:22

forzaaaaromaaa je napisao/la: majmune ****,nisu ni lani dobijali place pa su gazili sve pred sobon,dobia je sahtar prije par godina od nas,dobit
ce i sad,koji sahtar covice.prvi put da su prosli skupinu,di im j iskustvo,nisu se ni rodili dok je totti i roma gazili po realu lyonu,i tako dalje..pa malo poglaj prethodne godine lige prvaka,roma je uvik prosla skupinu i nokaut fazu i nekad dosla u polufinale. ..koji sahtar dobti ce 3 komada u rimu,sljedece utakmicu cemo se branit....ariverderci sahtar..meni je vec u galvi sljedeci protivnik
Ako ovo nije za osudu, ne znam sta je. Porediti ljudsko bice sa zivotinjom je ispod svakog nivoa komunikacije. Molim modove da reaguju.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 17 dec 2010, 18:27

forzaaaaromaaa je napisao/la:
čemu vrijeđanje??
prvo da je šahtar ozbiljan klub je istina, ja juče baš pisao kako nebi volio da njih milan dobije jer su puno jači nego što većina ljudi misli i nije tu roma nikakav izraziti favorit i sl.
naravno da mogu proći, ali i ispasti.
kojih godina je roma igrala ta polufinala LP?

kako necu vridat,ne navije za romu,sta onda ima radit na ovoj temi,nema pojma o nogometu,a tu neke filozofije..ka sta vidis ja san reka da nije sahtar bezeveze u 16 najboljih.znacu s razlogom je tu,i dobar je klub i sve to.stoji cvrsto na zelmlji.i ko kaze da ne moze ispast roma..sve to stoji..moze i arsenal barcelonu izbacit.nista cudno.al realno gledajuci.roma prolazi..ima 10 puta bolju ekipu..iskusna je,izabcivala je vec puno jace protivnike i ja san romanista i meni je u glavi da ce proc i gotovo.nemos mi izbacit to.
Nepismeni klinjo, vazno je da ti poznajes nogomet. Niko drugi ga ne poznaje dovoljno dobro da bi sa tobom mogao pricati.
A ovo je tema o AS Romi, ne o pacenicima koji bi da odredjuju ko sta sme da kaze, a sta ne sme.
A ja secem onu stvar, ako ti bez googlanja znas napamet 5 poslednjih predsednika Rome, 10 poslednjih trenera Rome i 5 poslednjih kapitena Rome. Ja znam ko su oni, cak i da me neko probudi u 3 sata nocu. Adio.

forzaaaaromaaa
Kontakt:

Post Postao/la forzaaaaromaaa » 17 dec 2010, 18:35

Nepismeni klinjo, vazno je da ti poznajes nogomet. Niko drugi ga ne poznaje dovoljno dobro da bi sa tobom mogao pricati.
A ovo je tema o AS Romi, ne o pacenicima koji bi da odredjuju ko sta sme da kaze, a sta ne sme.
A ja secem onu stvar, ako ti bez googlanja znas napamet 5 poslednjih predsednika Rome, 10 poslednjih trenera Rome i 5 poslednjih kapitena Rome. Ja znam ko su oni, cak i da me neko probudi u 3 sata nocu. Adio.

ma slobodno ti seci ako imas s cime onda seci...i imas pravo neman pojma ni predsjednike ni kapetane ni trenere.sta ne znaci da se ne razumin u nogomet.kao neki...i daj ono javi mi se sredinom treceg miseca da me pitas savjet oce li dalje roma prolazit,mos mi i usput nabrojit neke predsjednike rome posto ce to u utakimci s sahtarom bit vrlo vazno.ajde seci ti

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 17 dec 2010, 19:09

forzaaaaromaaa je napisao/la: ma slobodno ti seci ako imas s cime onda seci...i imas pravo neman pojma ni predsjednike ni kapetane ni trenere.sta ne znaci da se ne razumin u nogomet.kao neki...i daj ono javi mi se sredinom treceg miseca da me pitas savjet oce li dalje roma prolazit,mos mi i usput nabrojit neke predsjednike rome posto ce to u utakimci s sahtarom bit vrlo vazno.ajde seci ti
Ne razumes se ti decko ni u sta - ni u pravopis, ni u kulturu, a ni u nogomet.
Kad popravis te stavke, mozda i razmenim koju rec sa tobom. Do tada total ignore.
A modovi bi ovakve nepismene i praznoglave njuske trebali da odstrane hirurgijom.

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 17 dec 2010, 22:26

izgleda da danas ne mogu komentarisat nista u vezi naseg kluba a da se ne dotaknem ovog forumasa . . .
@magica - po kvaliteti tvojih postova i materijom kojom raspolazes zakljucujem da se radi o dosta iskusnom covjeku koji bi kao takav trebao znat da sa pricom ''skoro uvek navijam protiv Rome'' na ovom podforumu nece naic na nista drugo nego na negodovanje. dal' podrzavam vrijedjanje od strane svog kolege ? ne, ni u kom slucaju al' sa tim stavom i ne zasluzujes nista bolje. jednostavno zaobidji ovu temu i drzi se historije calcia koja ti dobro ide ;)
eh sad, sto se tice zrijeba moram priznat da sam zadovoljan iako me u neku ruku strah saktara jer su jedna od najjacih 'slabijih' ekipa koja osim kvalitetnih pojedinaca ima i tu finansijsku nadmoc nad nama koju moze iskoristit u vidu motivacije. naravno, to ih ne cini favoritima . . . bas naprotiv, vidim nas u cetvrtfinalu jer realno gledano iskustvom i fudbalskim znanjem smo ispred njih al' to trebamo dokazat na terenu. sad zasad, vidim sanse na nasoj strani 55-45%
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

forzaaaaromaaa
Kontakt:

Post Postao/la forzaaaaromaaa » 17 dec 2010, 23:00

a bolje sahtar nego totenham..a sahtar ili shalke, sveisto..ja se ne bojin,samo da svi budu zdravi taj dan,olimpic da bude krcat,vucinic u napadau.i ne gine im 3 komada..i naravno da ne shvatimo olako utakmicu..

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 17 dec 2010, 23:27

Evil Genius je napisao/la:izgleda da danas ne mogu komentarisat nista u vezi naseg kluba a da se ne dotaknem ovog forumasa . . .
@magica - po kvaliteti tvojih postova i materijom kojom raspolazes zakljucujem da se radi o dosta iskusnom covjeku koji bi kao takav trebao znat da sa pricom ''skoro uvek navijam protiv Rome'' na ovom podforumu nece naic na nista drugo nego na negodovanje. dal' podrzavam vrijedjanje od strane svog kolege ? ne, ni u kom slucaju al' sa tim stavom i ne zasluzujes nista bolje. jednostavno zaobidji ovu temu i drzi se historije calcia koja ti dobro ide ;)
eh sad, sto se tice zrijeba moram priznat da sam zadovoljan iako me u neku ruku strah saktara jer su jedna od najjacih 'slabijih' ekipa koja osim kvalitetnih pojedinaca ima i tu finansijsku nadmoc nad nama koju moze iskoristit u vidu motivacije. naravno, to ih ne cini favoritima . . . bas naprotiv, vidim nas u cetvrtfinalu jer realno gledano iskustvom i fudbalskim znanjem smo ispred njih al' to trebamo dokazat na terenu. sad zasad, vidim sanse na nasoj strani 55-45%
Sad da sam mator i nisam nesto, a da pozajem istoriju Calcio-a - mislim da poznajem. Ja sam razumeo ovaj topic kao topic o AS Romi kao klubu, a ne fan topic na kome se idolatrise i na kome ne sme da se kaze nista sem "Forza Roma, Unico Grande Amore" i sl. S tim u vezi, rekao sam svoje misljenje i dobio uvrede. Sad padaju i opravdanja tih uvreda. OK. Nemam sta da trazim u takvoj atmosferi. Nadam se da se to nece ponoviti na temi o Napoliju, gde su svi navijaci Rome dobrodosli, i gde nije "smrtni greh" kad neko navija za drugi klub ili protiv Napolija. Ja kao dugogodisnji navijac Napolija u Romi vidim najljuceg rivala, a rivali se ne gotive (postuju, ali ne gotive). Zato navijam uglavnom protiv Rome, ali cu protiv Shakhtara biti uz nju jer su interesi italijanskog fudbala veci od parcijalnih navijackih pogleda. A ti ostaj zdravo i i dalje opravdavaj nepismene njuske koje vredjaju neistomisljenike.

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 18 dec 2010, 03:48

slika

-------Doni--------
Burdiso(cicinho)-----Mexes---Juan--Rise-mada jos uvijek nije 100%
Tadei----Menez--DDR----Pizaro---
---Totti--Borielo---
Moguce je da Menez ide desno u sredinu Simplicio ili Pizaro,Brigi lijevo,Tadei na klupu..!!!

06.03.2010 ROMA – Milan 0-0
18.10.2009 Milan – ROMA 2-1 (Ronaldinho, Pato - Menez)
24.05.2009 Milan – ROMA 2-3 (Ambrosini x2 - Riise, Menez, Totti)
11.01.2009 ROMA – Milan 2-2 (Vucinic x2 - Pato x2)
16.03.2008 ROMA – Milan 2-1 (Giuly, Vucinic - Kaka)
-----------------------------

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 18 dec 2010, 08:13

@magica - ocigledno je da si izvukao rijeci iz konteksta te ih pogresno interpretirao, doduse mozde se nisam ni najbolje izrazio tako da cu to pokusat elaborirat ovaj zadnji put. kao prvo, naveo sam u prvom dijelu svog posta 'ne podrzavam vrijedjanje' ali jednostavno sa tim stavom ne mozes ocekivat nista drugo. forza jeste pretjerao ali je reakcija bila izazvana TVOJIM postom; istim postom zbog kojeg ti se ja i obracam po ko zna koji put jer ne ide mi u glavu da mozes javno govorit protiv rome na podforumu posvecenom tom klubu jos uz to popljuvat (mozda teska rijec ali svakako se granici sa onim sta si ti pisao o tottiju) simbol kluba i naseg idola a pritom pomislit da nece biti reakcija sa nase strane. dakle, svako ima pravo na svoje misljenje - ti na jednu stranu mi na drugu, neko ce se branit uvredama drugi ce se branit kvalitetnom raspravom ali post ti nije mogao proc neprimjeceno, stoga ovakve reakcije. daleko od toga da ja sad izigravam forzinog advokata jer pretpostavljam da je sposoban branit svoj stav ali kao covjek koji voli klub protiv kojeg se ti javno izjasnjavas (na sta imas svako pravo) jednostavno nisam mogao presutit - nadam se da me shvatas. budi pozdravljen
Google je napisao/la: -------Doni--------
Burdiso(cicinho)-----Mexes---Juan--Rise-mada jos uvijek nije 100%
Tadei----Menez--DDR----Pizaro---
---Totti--Borielo---
Moguce je da Menez ide desno u sredinu Simplicio ili Pizaro,Brigi lijevo,Tadei na klupu..!!!
ako pocnemo utakmicu s burdissom i taddeijem na desnoj strani to znaci da ranieri planira opet parkirat bus ispred gola (kao u minhenu) jer burdisso na beku nema gotovo nikakvih afiniteta ka ofanzivi a taddei je dobar samo u pokrivanju prostora (sto fantasticno radi i zbog toga ga ranieri i gotivi) jer iz godine u godine njegove tehnicke sposobnosti su sve slabije tako da nam se rodrigo iz klasicnog krila prevorio u trkaca kakav je perrotta. licno bi volio vidjet vezni red sastavljen od fenomeneza, simplicia, ddr-a i pizarra za kojeg se nadam ce pronac svoju formu od prosle godine jer trenutno igra na nivou serie B. mirka ovaj put nema tako da vidim meneza kao najvecu pretnju i mozda tottija od kojeg ocekujem da iskoristi to malo magije koja mu je ostala u nogama. borriello ce kao i svaku tekmu odigrat momacki, ako zabije nece bit iznenadjenje a ako ne zabije definitivno ce svojom borbom zasluzit prolaznu ocjenu jer lik je . . . ma lik je zvijer 8-) milan nisam ove sezone ni jednom upratio al' pretpostavljam (po rezultatima i strijelcima) da im je najveca i jedina opasnost ibrahimovic tako da ocekujem mexesa u nekom 'chuck norris' fazonu :D
forza roma
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 18 dec 2010, 12:58

Gledao sam na par Rominih stranica dosta se razlikuju sastavi....mada bi ja vise volio da igra Menez u sredini,tadei Cicinho da pkrivaju desnu stranu.Tacno je da Tadei nema vise tu tehniku ni brzinu kao Menez,ali je fakat lik borben-100% daje sebe...Da Menez i Totti probaju kroz sredinu probit i da probaju cušnut sto bi se narodski reklo ispod zita loptu za Boriela,ako ne bude islo onda Meneza prebaciti desno...!!!!

Prije 10god.(17.dec.2000) u mecu Lazio:Roma0:1,Nesta je dao autogol...ne bi imali nista protiv da i veceras isto to ponovi :)

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 18 dec 2010, 13:16

Mene zanima samo je li Mirko na klupi večeras?? Kako bi nam dobro došao bar zadnjih pola sata :!:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 18 dec 2010, 13:56

Mirko nece bit ni na klupi...Jos uvijek se nije dovoljno oporavio,osjeca bolove...!!!

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: muxa i 3 gosta.