Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
Ko je taj pokemon
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
u 25 od 31 utakmicu koliko je vodio arteta primili smo 1 ili nijedan gol, napredak je ocigledan, igra dobija neki smisao polako
Previse je defanzivan. Ko da je ucio od Moua a ne Pepa.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Kako sa Dzakom bit ofanzivan 
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Joj muka mi vise od toga interesovanja.
Mi se kao interesujemo te se razni klubovi interesuju za ove nase a nista konkretno se ne desava dok rok samo sto nije istekao! 
Imamo menagera sa vizijom, covjek koji maximum izvlaci iz ovih cerebralaca i prokleta uprava nece da ga ispostuje sa ta 2 pojacanja u veznom redu!
A sa druge strane limitirani Lampard dobi sve sto je zamislio...
Pa i Spursi se razbacuju sa parama...
Imamo menagera sa vizijom, covjek koji maximum izvlaci iz ovih cerebralaca i prokleta uprava nece da ga ispostuje sa ta 2 pojacanja u veznom redu!
A sa druge strane limitirani Lampard dobi sve sto je zamislio...
Pa i Spursi se razbacuju sa parama...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
bar sad ne ocekujes da ces primiti 4-5 golova od ovih jacih ekipa, ako se i desi to bice iznenadjenje jer smo defanzivno jaci nego sto smo bili, puna podrska za mikela
Ako ne iskoristimo ovu situaciju sa Atleticom i Torreirom za Parteya onda smo najgluplji klub na svijetu.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Kakva je situacija?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Atletico will only allow Partey to leave if the release clause is met, but their interest in Torreira has made the situation more flexible.
Oni hoće Torreiru mi hoćemo Parteya, je li se to toliko teško dogovoriti.
Oni hoće Torreiru mi hoćemo Parteya, je li se to toliko teško dogovoriti.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
jest jer su cigani a mi budale
- AshburtonG
- Kontakt:
Problem je u tome sto se otkupna klauzula mora otplatit u kesu, kako je meni poznato. Odnosno, samo tad se mora prihvatit, a da se ne dogovara sa klubom, vec je automatski aktivirana.
Oni ocito zele Torreiru dovest na rate ili preko dugogodisnjih posudbi(pa onda otkupa). Oni zele tih 55 miliona, ako dobiju samo 30ak to im ne odgovara, jer bi maksimalno dobili toliko u slucaju razmjene. Pogotovo, ako zele i u tom slucaju iskljucivo kes.
Oni ocito zele Torreiru dovest na rate ili preko dugogodisnjih posudbi(pa onda otkupa). Oni zele tih 55 miliona, ako dobiju samo 30ak to im ne odgovara, jer bi maksimalno dobili toliko u slucaju razmjene. Pogotovo, ako zele i u tom slucaju iskljucivo kes.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
imaju problem i sto u slucaju normalnog transfera torreira plus kes oni dobijaju samo 25% od tih para jer imaju takav dogovor sa vladom spanije zbog nekih stvari koje su im izasli u susret zbog korone.. a u slucaju aktiviranja klauzula kod igraca, to ne potpada pod to pravilo i onda bi svih 50m islo atletiku..
To je to ljudi
Atlético Madrid are not going to negotiate with Arsenal for Thomas Partey - they’re still convinced he’s gonna stay this season. Torreira deal has not been 100% agreed yet because #AFC want a permanent deal, Atléti offered loan and need to sell Herrera
Atlético Madrid are not going to negotiate with Arsenal for Thomas Partey - they’re still convinced he’s gonna stay this season. Torreira deal has not been 100% agreed yet because #AFC want a permanent deal, Atléti offered loan and need to sell Herrera
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- Marsal
- Kontakt:
Naravno da su convinced da će ostat kad naše vreće govana ne žele dat relativno skromne pare za jednog od najboljih igrača svijeta na svojoj poziciji koji je tek ušao u svoje najbolje igračke godine.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ako Arsenal hoce Parteya nista tu nije gotovo. Preusmjerit transfer Torreire u Italiju, a klauzulu aktivirati na kraju prelaznog roka i yebat im mater cigansku
Onaj AFCBell na Twitteru što valjda ima neka domunđavanja, ili je na fazon anella (ne Vede, Vedo je pravi ITK), ubijeđen da će Partey biti naš, naravno lopta je u našim rukama jer ako se plati otkupna nemaju oni puno
Mislim da kao navijači generalno pritisak treba da se izvrši da se dovedu obojica, net spend nam je 9 miliona, 29 za Gabriela, 20 vraćeno putem Martineza, hajde što ne znamo kupiti, ne znamo ni prodati i u tome se dobija da nam vrijeme lagano kuca, a mi ne mrdamo
Dese li nam se debakli protiv Liverpoola, znamo kako će završiti, panika i pritisak na upravu, ne znam fakat samo je Junajted gori od nas po ovom pitanju
Mislim da kao navijači generalno pritisak treba da se izvrši da se dovedu obojica, net spend nam je 9 miliona, 29 za Gabriela, 20 vraćeno putem Martineza, hajde što ne znamo kupiti, ne znamo ni prodati i u tome se dobija da nam vrijeme lagano kuca, a mi ne mrdamo
Dese li nam se debakli protiv Liverpoola, znamo kako će završiti, panika i pritisak na upravu, ne znam fakat samo je Junajted gori od nas po ovom pitanju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.