FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zabi ga Celtic u 90toj
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Gubitnicki mentalitet u sportu, dzaba je... U fudbalu i ostalim sportovima krsh, dok u korupciji i lopovluku od nas nema jacih na planeti...
Mi i kad smo jaci (kvalitetniji) mi sami sebe useremo...
Mi i kad smo jaci (kvalitetniji) mi sami sebe useremo...
Loše stojimo na terenu, olako nam dolaze do šesnaesterca.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Ljudi agresivniji i više žele od nas.
Sramota, mora bolje u nastavku.
Sramota, mora bolje u nastavku.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Biće bolje samo opušteno. ABd prolazimo ovo.
A jest odvratna ekipa ova budućnost
-
- Kontakt:
Treba nam trke u sredine, to znaci Djokanovic treba unutra.
Tesko igrati kad jedna ekipa moze sve raditi i kod druge sve zuti. ovo je velki plus za Buducnost.
Zadnja izmjena: Unknown2, dana/u 24 sep 2020, 20:51, ukupno mijenjano 1 put.
- egocentrik
- Kontakt:
Ovim četaljima sto prije zabiti još jedan mater im yeb3m pogonu odvratno hinjsku
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
-
- Kontakt:
Nek ovi stručnjaci vide velemajstota sa loptom koji trci u 20m a trčkara defanzivno kod gola,tolike rupe pravi defanzivno da 3 Pejovica ne mogu pokriti i onda odbrana kriva.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Igramo ko picke, prepali su se ovih mesara agresivnih. Pokazati muda u drugom!!!!
Fali nam komunikacije najvise medju igracima,de malo pricajte na terenh znali iko reci moja,ledja itd itd.
U najgore vrijeme smo gol primili i vratili ih bzvz u zivot iz jedinog suta u okvir gola.A da smo bolji bolji smo.Po sansama smo ako nista trebali voditi.
Amar i ovo opet njegovo necu ni komentarisati,definitivno psiholog dobar sa momkom da prica.
Malo smo usli u njihov neki ritam,sa puno faulova,nema puno aktivne igre.
Idemo dobiti ovo,bolji smo.
U najgore vrijeme smo gol primili i vratili ih bzvz u zivot iz jedinog suta u okvir gola.A da smo bolji bolji smo.Po sansama smo ako nista trebali voditi.
Amar i ovo opet njegovo necu ni komentarisati,definitivno psiholog dobar sa momkom da prica.
Malo smo usli u njihov neki ritam,sa puno faulova,nema puno aktivne igre.
Idemo dobiti ovo,bolji smo.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
AO je u pravu. Bolji smo od njih. Nervoza se uvukla. Nadamo se da će Vinko smiriti ekipu i resetovati. Idemo Sarajevo. Jedan kad uđe, ulazi i još jedan. Igraj bordo bijeli
Sudija toleriše suviše grubu igru Budućnosti,,,,a osjeti se i svježina gostiju....bit će preteško do kraja
Al se kovacevic gubu, dajte ovo mirno odigrajte i pametno, ovo rahmanovicu nije nikako trebalo iskusan je on vec, nema 18 godina pa da svaku **** utakmicu, ovo radi nekad se ne osjeti al ev sad nas ukopa bas.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- feniksptica
- Kontakt:
A i Dupovac 5 metara stoji od igraca, ostavlja ga samog jbg.
A sudija nas lagano zakida.
A sudija nas lagano zakida.
Hajde Vinko motivisi ih malo u drugom
Idemoo
Idemoo
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- egocentrik
- Kontakt:
Jado popisam ti se usta idi prati vrbanjusu
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, ajdohordas, Bordo10, bordobijeli, Burberry46, CentarsutNaClanak921, deda, fera, Hajdeee, Haksss, Hamagara, HeavyBassBlues, HZbec, keli, miguelramos, misstianopenaldo, mosarajvosa83, muhamedhulk, nedimmmm1337, NeSamSafetee, Proximic, ronaldo99, Rule_hz, SamoDaKazeem, Samozdravlje, sarajevo19461987, SilaMoc1946, Tarapi, TETRAPAK, VolimoSarajevo, zagorski i 151 gost.