Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ovo za alforoquanmivfdbfdb
43.73 posta/ova dnevno, pa mislim...
43.73 posta/ova dnevno, pa mislim...
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
Hehe, komšija, legenda.QUARESMA 18<<< je napisao/la:nema boljeg čoika u Bihaću od OmčeFIZIKALAC
odavno nisam upoznao ovako dobrog lika
[youtube][/youtube]
100% sportski i krajnje opušten potpis
Jel iko uspio provaliti Bh Mobile kreditni bon ?
Čak Noris...nime_tm87 je napisao/la:Jel iko uspio provaliti Bh Mobile kreditni bon ?
100% sportski i krajnje opušten potpis
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
još 9
Ko ono rece da nema OBN-a 
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
nije bilo neko vrijeme, ocmPortillo je napisao/la:Ko ono rece da nema OBN-a
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
A znam lave, i meni se to desava, doduse jako cestonevjernik je napisao/la: nije bilo neko vrijeme, ocm
meni se to prvi put desilo, barem od njih, uvijek sam dobar signal imao 
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
pomoć,nemam zvuka na kompu,ne mogu slušati muziku,ništa ne mogu čuti,probao sam sa onom ikonicom zvučnika,sa control panelom,ništa ne pomaže,aje pomagajte
I u mene je isti problem.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:pomoć,nemam zvuka na kompu,ne mogu slušati muziku,ništa ne mogu čuti,probao sam sa onom ikonicom zvučnika,sa control panelom,ništa ne pomaže,aje pomagajte
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
mozda je do kodeka...nadjite ih na netu,pa instalirajtesikirica je napisao/la:I u mene je isti problem.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:pomoć,nemam zvuka na kompu,ne mogu slušati muziku,ništa ne mogu čuti,probao sam sa onom ikonicom zvučnika,sa control panelom,ništa ne pomaže,aje pomagajte
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
ammarc je napisao/la:mozda je do kodeka...nadjite ih na netu,pa instalirajtesikirica je napisao/la:I u mene je isti problem.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:pomoć,nemam zvuka na kompu,ne mogu slušati muziku,ništa ne mogu čuti,probao sam sa onom ikonicom zvučnika,sa control panelom,ništa ne pomaže,aje pomagajte
kad bi ja to znao
Iskljuci zvucnik iz kompa, ugasi komp, i kad ga ugasis onda ih ukljuci. Isti problem ko i kod moje sestre do neki dan.
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
Portillo je napisao/la:Iskljuci zvucnik iz kompa, ugasi komp, i kad ga ugasis onda ih ukljuci. Isti problem ko i kod moje sestre do neki dan.
ma laptop je kod mene
- Urban Se Vratio
- Kontakt:
PA jel ti bio normalan zvuk.Mislim kako ti je nestao odjednom il si nesto caprkao.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:pomoć,nemam zvuka na kompu,ne mogu slušati muziku,ništa ne mogu čuti,probao sam sa onom ikonicom zvučnika,sa control panelom,ništa ne pomaže,aje pomagajte
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
Urban Se Vratio je napisao/la:PA jel ti bio normalan zvuk.Mislim kako ti je nestao odjednom il si nesto caprkao.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:pomoć,nemam zvuka na kompu,ne mogu slušati muziku,ništa ne mogu čuti,probao sam sa onom ikonicom zvučnika,sa control panelom,ništa ne pomaže,aje pomagajte
ja nisam ćčprkao,možda je cura,ali ona sad spava,ne bi da je budim
- Urban Se Vratio
- Kontakt:
Pa mozda nesto slucajno.Vjeruj rijetko se on odjednom kvari.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:Urban Se Vratio je napisao/la:PA jel ti bio normalan zvuk.Mislim kako ti je nestao odjednom il si nesto caprkao.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:pomoć,nemam zvuka na kompu,ne mogu slušati muziku,ništa ne mogu čuti,probao sam sa onom ikonicom zvučnika,sa control panelom,ništa ne pomaže,aje pomagajte
ja nisam ćčprkao,možda je cura,ali ona sad spava,ne bi da je budim
Ne ide ovo jbg.Portillo je napisao/la:Iskljuci zvucnik iz kompa, ugasi komp, i kad ga ugasis onda ih ukljuci. Isti problem ko i kod moje sestre do neki dan.
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
- Urban Se Vratio
- Kontakt:
Slozni su kad treba nekog istuc.Uvjerio sam se par puta ( naravno ne na svojoj kozi).Devil je napisao/la:Cuj Cigani ljudi,to su ljudine bre.![]()
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], napoleon72, Wilshere10 i 9 gostiju.