FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Momci - svaka cast! Ajmo u grupe!
Forum - vozdra! Ovo je vrh djecurlije i papanluka!
EDIT. Za kraj. Bas ti se mame najebem, futavcicu. @ledesma
Forum - vozdra! Ovo je vrh djecurlije i papanluka!
EDIT. Za kraj. Bas ti se mame najebem, futavcicu. @ledesma
Zadnja izmjena: scholsey, dana/u 24 sep 2020, 22:13, ukupno mijenjano 1 put.
The saddest thing in life is wasted talent.
Hvala ti Boze! Inace mi kao nacija gubimo ovakve tekme! Ogrooooomna pobjeda!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Bezveze smo igrali nervozno tekmu, sprijecilo nas je da pokazemo sta znamo. Ne znam odakle nam ona kolicina nervoze, ovima smo trebali utrpat peticu.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
-
- Kontakt:
Cestitke svim ISKRENIM navijacima Sarajeva. Nervirali se, psovali, grizli nokte, cupali kosu, i sad zasluzeno slavimo !
Cestitke VINKU MARINOVICU, EMIRU HADZICU, IGRACIMA i UPRAVI kluba na historiskom uspjehu.
I vecerasnja tekma je dopustila da na povrsinu isplivaju go.vna koja obitavaju na ovom forumu, cekaju svaki kiks, izviruju... Neka im je na sramotu, kako njima tako i ovima koji im to dopustaju ! I kaze sto ih prozivas...
NASTAVI NIZ...
Cestitke VINKU MARINOVICU, EMIRU HADZICU, IGRACIMA i UPRAVI kluba na historiskom uspjehu.
I vecerasnja tekma je dopustila da na povrsinu isplivaju go.vna koja obitavaju na ovom forumu, cekaju svaki kiks, izviruju... Neka im je na sramotu, kako njima tako i ovima koji im to dopustaju ! I kaze sto ih prozivas...
NASTAVI NIZ...
Zadnja izmjena: belosevic28, dana/u 24 sep 2020, 22:10, ukupno mijenjano 1 put.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- Generation74
Budućnost je prošlost.
Čestitam navijačima, igračima, treneru, upravi i svima onima koji su navijali za nas, a nisu navijači Sarajeva!
Ovo je fudbal...igra se, dobija ali i gubi. Mi smo večeras hvala Bogu dobili i radujmo se novim utakmicama.
Svi trofeji su kod nas već dvije godine, prvi smo na tabeli i u playoffu UEFA lige.
Ostali koji nas mrzite, ustanite i sjednite!
Hvala!
Čestitam navijačima, igračima, treneru, upravi i svima onima koji su navijali za nas, a nisu navijači Sarajeva!
Ovo je fudbal...igra se, dobija ali i gubi. Mi smo večeras hvala Bogu dobili i radujmo se novim utakmicama.
Svi trofeji su kod nas već dvije godine, prvi smo na tabeli i u playoffu UEFA lige.
Ostali koji nas mrzite, ustanite i sjednite!
Hvala!
Prosli smo sto je najbitnije.
Odvratan protivnik, fuj, fuj, kakav pickalrluk, al nema veze, nazad u podgoricu mrtvu. Gori su od grka kako odvratno se ponasaju.
Rahmanovic, sta ces, bio je na piku od pocetka, i njihova taktika je bila da ga iznerviraju.
Odvratan protivnik, fuj, fuj, kakav pickalrluk, al nema veze, nazad u podgoricu mrtvu. Gori su od grka kako odvratno se ponasaju.
Rahmanovic, sta ces, bio je na piku od pocetka, i njihova taktika je bila da ga iznerviraju.
Ne možemo mi normalno nikako. Dupe odigrao utakmicu života. Prošli smo i **** nam se. Sa Sušićem i Acom u vezi samo protiv ekipa koje igraju bunker. Potući se sa Celticom pa šta bude
Cestitke momcima i SŠ...
Jedina greska sto smo prihvatili ovaj njihov pokušaj provociranja i izgubili nasu igru...
Ali nema veze i ovako smo pokazali da smo iznad njih...
Idemo i na Celtc i idemo u grupu aBda...
Jedina greska sto smo prihvatili ovaj njihov pokušaj provociranja i izgubili nasu igru...
Ali nema veze i ovako smo pokazali da smo iznad njih...
Idemo i na Celtc i idemo u grupu aBda...

A htjeli su obradovati i zeljine navijace. Sad dudlajte ćunu kao i ti isti navijaci koje ste htjeli obradovati!
Cestitke prije svega. Velika stvar za Sarajevo i za nas fudbal i molim vas bez nekih tenzija. Nema potrebe u ovako lijepoj noci da mi nesto uredujemo na temi. I hajde jos Celtic da se mlatne. Zasto da ne?
- feniksptica
- Kontakt:
E **** ako nisu mogli 2 razlike.
Dupovac daleko najbolji igrac danas.
Dupovac daleko najbolji igrac danas.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Poslje cu analizirati, sad samo slavlje, bravo Sarajevo.
Jel Sarajevo gdje je nekad bilo...

Jel Sarajevo gdje je nekad bilo...

-
- Kontakt:
Kako bi se stroju najebao svega živog i mrtvog ali suzdrzavam se cijelu noc...
Inače ja težu utakmicu u svom životu nisam proživio. Nisam imao snage ni da se radujem, oči mi se suzama napuniše, izašao vani uzet vazduha i umio se da dodjem sebi.
Hvala Vinku i hvala momcima, karakter i psiha kao stijena !!!
Inače ja težu utakmicu u svom životu nisam proživio. Nisam imao snage ni da se radujem, oči mi se suzama napuniše, izašao vani uzet vazduha i umio se da dodjem sebi.
Hvala Vinku i hvala momcima, karakter i psiha kao stijena !!!
- robertkosar
- Kontakt:
Sarajvo je gdje je dvaput bilo. Što bi lažni rekli #nekatraje
Samo naprijed Saraj'vo!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- feniksptica
- Kontakt:
Kako bih se sad isreso i ovdje nekima nesto napiso, al necu hocu da pisem ovdje narednih 7 danadok je super atmosfera
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)