ja sam pravo zadovoljan zrijebom...
1.Barcelona je jedan od najkompletnijih klubova,kadrovski(i mi imamo dobar kadar),uvidjecemo neposredno koliko smo jako za osvajanje EPL
2.Ako i ispadnemo,ispas cemo od kluba koji ce svih 180 min igrat otvoreno i atraktivno
3.mozda ce napokon wenger shvatiti da je vrijeme za velike kupovine(moj pick shodno zanimanjima arsenala u zadnje vrijeme su svakako:Gervinho,Tasci,Young i Mertesacker)
4.Koji god od golmana dobije priliku,Arsene ce moci uvidjeti iz ove tekme,koliko je on zaista brilijantan(da napomenem,ocekujem od Barce da zapuca prema golu bar 3x vise u CL od 3.engl kluba,iz EPL,zajedno).
5.Ako prodjemo,opet,to ce biti neopisivo slavlje i mislim da smo samo "mali korak" daleko od wemblija
6.Ako neprodjemo,opet nam ostaje cijeli kadar i boj na 3 fronte,u sustini na jednoj,s obzirom da je C. cup skoro sigurno nas...FA cup,tam slijede nesto lakse tekme,ostane samo da se posvetimo EPL i da kao i uvijek cestitamo protivniku i dostojanstveno podnesemo poraz
IAKO SU MOJE PROCJENE KO CE PROCI OVAJ KRUG 50:50.
Gdje vidim Arsenalovu prednost?
U cinjenici da ni jedan od pulena Arsena nije vise dijete i da igraju u 3x grubljoj ligi.Ako se postavimo na teren tako da sjeckamo protivnikovu igru stalnom kontakt igrom i prisilimo ih na igru visokih lopti jednostavno nece moci maknut'.(nesto sto grci napravise na EP ili Brazilci Argentini u finalu copa sudamerica).Naravno za obije tekme nam treba sudija koji ce dozvoljavat takvu igru,znaci, talijanima stop

edit:ja sam pravo uzivo gledajuci tu tekmu Brazil-Argentina 3:0,ovi sa igracima(vecina) iz brazilske lige,a ovi drugi u najmocnijom sastavu...jednostavno dodje li lopta do polovice ovi il' prave faul il' uzimaju loptu,tako sto odnesu protivnika sa terena i u 3 kontre zapucase 3 gola,smijo sam se cijeli dan kako pusise a i igra im je bila pravo simpa