FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sad bez ikakvog pritiska i tenzija probati protiv Celtica! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Jeste primjetili kako nasi na zagrijavanju dizu ekipu? Heba, salcin, krste, hare ?! To je detalj koji je bas pokazao koliko je svima stalo.
Inace utakmica odigrana u grcu, buducnosr uzasna ekipa. Mi lose i nervozno igrali, ali hajde idemo dalje, bravo momci. Hare odradio pravi posao kad je usao, moram ga pohvaliti, a Ahmetovic me brine.
Inace utakmica odigrana u grcu, buducnosr uzasna ekipa. Mi lose i nervozno igrali, ali hajde idemo dalje, bravo momci. Hare odradio pravi posao kad je usao, moram ga pohvaliti, a Ahmetovic me brine.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bravo Sarajlije. 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Samo jos na vrijeme da cestitam igracima, Vinku i svima u klubu na vrhunskom rezultatu.
Ucinili ste nas ponosnim sto navijamo i volimo klub kao Fk Sarajevo.

Ucinili ste nas ponosnim sto navijamo i volimo klub kao Fk Sarajevo.

belosevic28 je napisao/la: ↑24 sep 2020, 22:09Cestitke svim ISKRENIM navijacima Sarajeva. Nervirali se, psovali, grizli nokte, cupali kosu, i sad zasluzeno slavimo !
Cestitke VINKU MARINOVICU, EMIRU HADZICU, IGRACIMA i UPRAVI kluba na historiskom uspjehu.
I vecerasnja tekma je dopustila da na povrsinu isplivaju go.vna koja obitavaju na ovom forumu, cekaju svaki kiks, izviruju... Neka im je na sramotu, kako njima tako i ovima koji im to dopustaju ! I kaze sto ih prozivas...
NASTAVI NIZ...
Otjerao sam sviju iz stana i budalio
Ali bio siguran i vjerovao u svoj KLUB
PICKURINE nasle da PLJUJU mjesto da pokaze muda i
budu i kada ne ide
7 dana odmora i onda idemo po tu grupnu fazu
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Jbga falice nama Rahman protiv Celtica bez obzira na sve njegove bubice, morao je Vinko reagovat i izvadit ga iz igre.
DUPOVAC IGRAČ UTAKMICE.
Jos uvijek neka tegoba u prsima u pm
Šampioni!
DUPOVAC IGRAČ UTAKMICE.

Šampioni!
ZZ
Svaka cast momcima prolaz je najbitniji idemo u playoff Celtic da deremo ! Gledao sam tekmu Riga - Celtic i iskreno moze se sa Celticom igrati sa ovom ekipom, znamo svi kakvu ekipu imaju i koliko su jaki pogotovo u krilnim napadima sa desne strane (pogotovo se to moglo vidjeti veceras nakon povrede Forresta i zamjene Frimponga koliko brzo prolaze i uvlace se igraci u 16...) Tesko ce biti pogotovo bez Rahmanovica ali bi najbolje mozda bilo igrati neku formaciju 4-3-3 gdje bi sredina bila;
CDM - Adukor, RCM - Pejovic, LCM - Djokanovic.
Ovo je opet moje neko misljenje, sta vi mislite ostali za ovakvu sredinu protiv Celtica ? Jos jednom svaka cast momcima idemo dalje !

CDM - Adukor, RCM - Pejovic, LCM - Djokanovic.
Ovo je opet moje neko misljenje, sta vi mislite ostali za ovakvu sredinu protiv Celtica ? Jos jednom svaka cast momcima idemo dalje !

Ako nam dodje fudbaler kvalitete ekvivalentne onoj Zijaha u glumi glat mozemo napadati i titulu u evropi
Ovako sam nesto i ocekivao. PRETVRDU utakmicu, neizvjesnu, ali nekako duboko ubijeđen, da cemo dobiti nekako.
Moglo je biti 4-1, 4-2. Uglavnom, moglo je biti 2 razlike pa da ne strepimo, uvijek je **** igrati protiv ovakvih ekipa koje nemaju prevelik kvalitet, ali su kompaktni i cvrsti i drze se kao najrođeniji. Zato njih nikad niko i ne naguzi sa puno golova u mrezi.
Mi se akobogda navikavamo dobijati ovakve neizvjesne tekme.
Dupovac je pokazao ko je BABO, i da Serbecic jos pure mora jest da bude ko Dupe. Mozda vise nije tako brz, mozda nikad nije bio brz, mozda ima nekih mana, ali je **** dobar lider u odbrani. Uče djeca od njega definitivno. Na 1-1 i oko 50.-60. minute svi ko pizde sute, a Dupe govori: Dobro je, dobro je. Rasporedjuje ih po sesnaestercu i komanduje. Prava liderska tekma momka i sada vec covjeka koji iskreno voli ovaj klub.
SAMO FKS!
Moglo je biti 4-1, 4-2. Uglavnom, moglo je biti 2 razlike pa da ne strepimo, uvijek je **** igrati protiv ovakvih ekipa koje nemaju prevelik kvalitet, ali su kompaktni i cvrsti i drze se kao najrođeniji. Zato njih nikad niko i ne naguzi sa puno golova u mrezi.
Mi se akobogda navikavamo dobijati ovakve neizvjesne tekme.
Dupovac je pokazao ko je BABO, i da Serbecic jos pure mora jest da bude ko Dupe. Mozda vise nije tako brz, mozda nikad nije bio brz, mozda ima nekih mana, ali je **** dobar lider u odbrani. Uče djeca od njega definitivno. Na 1-1 i oko 50.-60. minute svi ko pizde sute, a Dupe govori: Dobro je, dobro je. Rasporedjuje ih po sesnaestercu i komanduje. Prava liderska tekma momka i sada vec covjeka koji iskreno voli ovaj klub.
SAMO FKS!
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Svakako bi odmarao, vec je sakupio 3 zuta kartona.moj uzor-S.G je napisao/la: ↑24 sep 2020, 22:15Jbga falice nama Rahman protiv Celtica bez obzira na sve njegove bubice, morao je Vinko reagovat i izvadit ga iz igre.
DUPOVAC IGRAČ UTAKMICE.
Šampioni!
Amer Dupovac!
-
- Kontakt:
Cestitam momcima na prolazu,Rahmanu nije trebalo al haj,,idemo se sad udarat sa Celticom nisu ni oni neka sila
cestitam jos jednom

U ovakvoj utakmici gdje te protivnici igraci satiru sa udarcima, provociranjem, gdje sudija svaki faul da zuti karton, jednostavno takva je utakmica bila puna napetosti i tenzija gdje je tesko igrati, evo ako se sjetis one šansu što je Ahmetovic mašio i Tatar isto bilo bi 4:1 i rezultat bi bio savršenstvo al eto bilo je kvako kako je bilo MENI je najbitnije da smo MI pobijedili i veceras je noc za radovanje a ne za kudenje.ledesma je napisao/la: ↑24 sep 2020, 22:06Hahah zašto?
Loše smo odigrali, ma preloše...
Meho Kodro da je imao ovakvu ekipu sa svim pratecim elementima mi bi igrali polufinale EL
Bordo bijeli za život cijeli!!
Ja moram biti iskren pa nek neki govore sta hoce
Ali ahmi ova sezona mora biti zadnja pričajte šta hoćete to je tako ne volim biti toksičan ali ovo govorim realno
Ali ahmi ova sezona mora biti zadnja pričajte šta hoćete to je tako ne volim biti toksičan ali ovo govorim realno
FKS
Mozel Zinedin igrat protiv Celtica?
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
SAARAAAAJEEEVOOOOO
Dupovac

Dupovac

Sve to stoji, ali jedan lik konstantno gnusno psuje na temi, svako mu je javljanje ebavanje majki i svega igracima i treneru, nije to bilo samo veceras. Mislim da po tom pitanju morate reagovati, ne samo zbog ovog veceras.
- Disperadun
- Kontakt:
Da mi je neko rekao da će Dupovac ovako igrati prije godinu dvije šokirao bih se. Kapa dole majstore!
dječak koji raste zavolio te tad,
ostao je ovdje
vezan za svoj grad
ostao je ovdje
vezan za svoj grad
Trenutno korisnika/ca: 061657451, Aduka87, Amidzaa, Bordo10, Google Adsense [Bot], hajroooooo, Hamagara, insimadop, johntravolta123, MaroonWhite1946, NazorUso, rimljanin90, Serha, Tarapi, Turo, zagorski i 163 gosta.