FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mi jednostavno imamo psihički barijeru kad smo favoriti. Strasan je bio pritisak već sedmicma na igrače Sarajeva što radi velikog uloga PO, što zbog medija i navijača da jednostavno moramo proći, a i radi atmosfere u i oko kluba.
Garantujem da protiv Seltica ćemo mnogo bolje igrati, jer je sad pritisak na Selticu mi jednostavno nemamo šta izgubiti, a možemo mnogo dobiti.
Čestitke igračima,Vinku, upravi ,ovih dana sigurno nije im bilo lako.
Garantujem da protiv Seltica ćemo mnogo bolje igrati, jer je sad pritisak na Selticu mi jednostavno nemamo šta izgubiti, a možemo mnogo dobiti.
Čestitke igračima,Vinku, upravi ,ovih dana sigurno nije im bilo lako.
Ja trnem sav, imam osjecaj da se jos igra
Volim sto tr volim!!!

Zadnja izmjena: Napapijri, dana/u 24 sep 2020, 22:18, ukupno mijenjano 1 put.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Ne treba nam Zinedin. Protiv Celtica je vezni Djokanović, Pejović i Sušić. Bolje od toga nemamo.
Ali Fanimo, kako mi je drago što je otklonio sve sumnje koje sam imao u njega, igračina

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ma nista bunker sa Milicevicem i igrat na kontre, nema nam druge. Nama treba jos 4 igraca ako hocemo Evropu da izdrzimo i titulu uzmemo. Moze se igrat protiv Celtika, pofajtat se pa jbg sta bude..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Dobro je sto i Zrinja igra drugu tekmu produzetke.Sa njima nam valja igrat u ligi kako god okrenes iducu.
Uzivajmo ,slavimo,najbolji smo.
Uzivajmo ,slavimo,najbolji smo.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Čestitke na prolazu. Pozdrav iz Tešnja. 

Bitna je samo pobjeda...
Tatar i Ahmet su morali dati gol..
Bolji smo bili od ovih litijaša...
Nema veze, sada se skupiti i izbaciti Beltic, **** škotske suknjice
....
I ovo nije normalno nakucati ovoliko stranica za 90 minuta,
..
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- f0rest1946
- Kontakt:
Hadzija svaka ti dala za Fanima
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
-
- Kontakt:
Sve u svemu izgleda na mišiće pobjeda, al veceras smo mogli samo sami sebe izbaciti. Dao si 2 gola i imao 2 100%tne šanse (Tatar i Ahmet) gdje smo trebali rijesiti sve i rahat uci u zadnjih 15 minuta. U globalu je teško igrati ovakve utakmice gdje si favorit i pobjeda ti je pod "moranjem" a sa druge strane ekipa koja igra na ho ruk jos i sudija koji pusta previse grubu igru sto direktno odgovara protivniku.
Kovacevic malo plivao al shvatite da je kod golmana neiskustvo veliki problem jer se sve vidi pogotovo kod Vladana jer momak ima u vrh glave 2 3 utakmice ovako bitne u sezoni.
Dupovac i Serbecic- ocigledno je da je Dupovac uzeo mjesto Besimu u prvih 11 ove sezone i kad se vrati Milicevic bit ce to bolje sa njima u tandemu.
Pidro odlican fakticki bez greske odigrao
Oremus po meni jako los pogotovo na ove visoke lopte par puta su ga preskakale a par puta je nabije u aut iako ima pored 3 igraca.
Pejovic korektan
Susic defanzivno katastrofalan, fizicki nije jos spreman da igra ovakve utakmice al ima strasan pas i pregled igra sto se vidjelo u prvom poluvremenu.
Djokanovic korektan upgrade danas u odnosu na Tinu.
Fanimo najbolji nas igrac veceras
Tatar osim gola neprimjetan
Ahmetovic u najgoroj formi karijere mislim, dafinktivno treba gurnuti Harisa protiv Celtica, veceras je za 20 minuta napravio puno vise od Merse (iako nije bilo teško haha).
Rahmanovic je lik koji ima par grama mozga u glavi, vjerovatno da ima vise ne bi sad ni bio u Sarajevu. Igrac ala Baloteli koji ti moze dobit utakmicu sam(Borac) a moze te vrlo lako obuc u crninu za sekundu. Ne znamo kakva je prica bila izmedju njega i Vinka u svlacionici i je l bio dogovor da ostane i da se cuva zutog, al napraviti onakav start na sredini bez ikakve potrebe da dobijes crveni je stvarno glupo.
Vinko jedina zamjerka ostavljanje Rahmana zbog toga sto smo svi vidjeli sta ce biti i ostavljanje i igri Oremusa jer ga ocigledno veceras ne ide.
Kovacevic malo plivao al shvatite da je kod golmana neiskustvo veliki problem jer se sve vidi pogotovo kod Vladana jer momak ima u vrh glave 2 3 utakmice ovako bitne u sezoni.
Dupovac i Serbecic- ocigledno je da je Dupovac uzeo mjesto Besimu u prvih 11 ove sezone i kad se vrati Milicevic bit ce to bolje sa njima u tandemu.
Pidro odlican fakticki bez greske odigrao
Oremus po meni jako los pogotovo na ove visoke lopte par puta su ga preskakale a par puta je nabije u aut iako ima pored 3 igraca.
Pejovic korektan
Susic defanzivno katastrofalan, fizicki nije jos spreman da igra ovakve utakmice al ima strasan pas i pregled igra sto se vidjelo u prvom poluvremenu.
Djokanovic korektan upgrade danas u odnosu na Tinu.
Fanimo najbolji nas igrac veceras
Tatar osim gola neprimjetan
Ahmetovic u najgoroj formi karijere mislim, dafinktivno treba gurnuti Harisa protiv Celtica, veceras je za 20 minuta napravio puno vise od Merse (iako nije bilo teško haha).
Rahmanovic je lik koji ima par grama mozga u glavi, vjerovatno da ima vise ne bi sad ni bio u Sarajevu. Igrac ala Baloteli koji ti moze dobit utakmicu sam(Borac) a moze te vrlo lako obuc u crninu za sekundu. Ne znamo kakva je prica bila izmedju njega i Vinka u svlacionici i je l bio dogovor da ostane i da se cuva zutog, al napraviti onakav start na sredini bez ikakve potrebe da dobijes crveni je stvarno glupo.
Vinko jedina zamjerka ostavljanje Rahmana zbog toga sto smo svi vidjeli sta ce biti i ostavljanje i igri Oremusa jer ga ocigledno veceras ne ide.
Kako mi je drago sto sam bio jedan od rijetkih koji je zelio Fanima. Najvise ocekujem protiv Celtica, kontra je njegovo najjace oruzje.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Nasekiro si me drama

Seltike hebem li ti majku!! Jednostavno moram jbg jače od mene
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, broj6, Google [Bot], Lavcina, maroon46, nedimmmm1337, OzmoodPinglewood, Pablo11, sekac, Serha, Vanja8 i 101 gost.