Problem je 5 miliona koje Real traži. Cassano ako bi dolazio zamijenio bi Inzaghija a ne Ronaldinha.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Kad si tako pametan, evo toni mortale ti je rekao kakvo je stanje na kladioicama, rasprodaj sve pa stavi na prolaz Milana, kad si takav poznavalac i strucnjak, materijalizuj.Raikkonen je napisao/la:Ma dajte decki koji Tottenham to prolazimo 100%.....ljudi dosli u LP prvi put nako 100 godina a mi smo tu glavni u zadnjih 15 godina stalno smo u zavrsnicama...imamo prekaljene igrace...to ce sam Ibra da rijesi a oni nasi lavovi na sredini Prince-Flamini-Ambro i Gattuso zavisno ko bude igrao ima da ih pojedu.....pa vidjeli ste sta im je Young Boys uradio u prvih pola sata 3:0....lagano....da su bili imalo iskusniji izbacili bi ih....pustite ove barcelonine majmune sto pisu sranja Tottenham kvalitetnija ekipa i tako...hahah...po cemu.....po njihovim zakljuccima.......AC Milan i skuplja ekipa i favorit po vecini misljenja od strucnih osoba osoba koje nesto znace u svijetu fudbala tak da ovaj barcin romario ovdje dodje samo da bi ubio neko vrijeme svadjajuci se s vama.....LAGANICE ZATO JER MI PROLAZIMO DALJE!!!!!!!!!!!LJUBOMORNE DUSE MOGU DA GA *USE!!!!
...ja mislim da su na milan ljubomorni jedino navijaci talijanskih klubova zbog 1.mjesta u ligi...a mi drugi,na milan nismo ljubomorni ni 1%...nemamo zbog cega biti...Raikkonen je napisao/la:Ma dajte decki koji Tottenham to prolazimo 100%.....ljudi dosli u LP prvi put nako 100 godina a mi smo tu glavni u zadnjih 15 godina stalno smo u zavrsnicama...imamo prekaljene igrace...to ce sam Ibra da rijesi a oni nasi lavovi na sredini Prince-Flamini-Ambro i Gattuso zavisno ko bude igrao ima da ih pojedu.....pa vidjeli ste sta im je Young Boys uradio u prvih pola sata 3:0....lagano....da su bili imalo iskusniji izbacili bi ih....pustite ove barcelonine majmune sto pisu sranja Tottenham kvalitetnija ekipa i tako...hahah...po cemu.....po njihovim zakljuccima.......AC Milan i skuplja ekipa i favorit po vecini misljenja od strucnih osoba osoba koje nesto znace u svijetu fudbala tak da ovaj barcin romario ovdje dodje samo da bi ubio neko vrijeme svadjajuci se s vama.....LAGANICE ZATO JER MI PROLAZIMO DALJE!!!!!!!!!!!LJUBOMORNE DUSE MOGU DA GA *USE!!!!
Ibro ih tuce xDrobovi88 je napisao/la:Dosta dječijih prepitki a sada malo Veselja![]()
Milanova svlačionica - Michael Jackson i Chuck Norris
Mnogi se pitaju šta će se desiti kada stigne Antonio Cassano? Toliko živopisnih likova na jednom mestu, hoće li izaći na dobro?
Kevin Prince Boateng ima nadimak "Jackson" u svlačionici Milana, a saigrači su iznenađeni koliko je talentovan.
"Peva hitove Michael Jacksona i to 'a kapela', bez pratnje. Takođe, sjajno igra, gotovo kao sam Jackson, a specijalitet mu je 'moon walking", otkrio je novinarima Massimo Oddo.
Kolumbijac Yepes, kaže da su svi prvo bili začuđeni, ali da sada često traže od reprezentativca Gane da peva i ohrabruju ga čak da javno nastupi.
U svakom slučaju to je bolja zabava nego gledati "Chuck Norrisa", Zlatana Ibrahimovića kako vežba kik - boks udarce na mlađim kolegama.
Osim Boatenga talentovani za muziku su naravno Robinho, sa svojim čuvenim plesom i Ronaldinho koji više liči na repera nego na fudbalera, a nastupio je kao gost na par koncerata.
Ako još stigne Kasano, što je izgleda izvesno, atmosfera u svlačionici biće vesela.
Vidite ljudi da sam istinu rekao decku je predosadno pa bi se sa svima prepiraoRomariooo je napisao/la:Kad si tako pametan, evo toni mortale ti je rekao kakvo je stanje na kladioicama, rasprodaj sve pa stavi na prolaz Milana, kad si takav poznavalac i strucnjak, materijalizuj.Raikkonen je napisao/la:Ma dajte decki koji Tottenham to prolazimo 100%.....ljudi dosli u LP prvi put nako 100 godina a mi smo tu glavni u zadnjih 15 godina stalno smo u zavrsnicama...imamo prekaljene igrace...to ce sam Ibra da rijesi a oni nasi lavovi na sredini Prince-Flamini-Ambro i Gattuso zavisno ko bude igrao ima da ih pojedu.....pa vidjeli ste sta im je Young Boys uradio u prvih pola sata 3:0....lagano....da su bili imalo iskusniji izbacili bi ih....pustite ove barcelonine majmune sto pisu sranja Tottenham kvalitetnija ekipa i tako...hahah...po cemu.....po njihovim zakljuccima.......AC Milan i skuplja ekipa i favorit po vecini misljenja od strucnih osoba osoba koje nesto znace u svijetu fudbala tak da ovaj barcin romario ovdje dodje samo da bi ubio neko vrijeme svadjajuci se s vama.....LAGANICE ZATO JER MI PROLAZIMO DALJE!!!!!!!!!!!LJUBOMORNE DUSE MOGU DA GA *USE!!!!
Sto se mene tice, bice to dobre otvorene utakmice, a idiotski je reci da je bilo koja od ove dvije ekipe izrazito bolja.
Romariooo je napisao/la:Samo mi treba jos da se s tobom ili takvima prepirem
Ovaj moguci prelazak čvilje Kasana u Milan bi mogao jako oslabiti vasu ekipu, poznavajuci njegov temperament , kao i Ibrahimovicev, bice tu neke tuce jos u prvoj hefti, a Milan ce ostati oslabljen s obzirom da ce Čviljo vjerovatno završiti u bolnici, a Ibra u zatvoru
Pa to je samo Milan jedan od najvecih klubova na svijetuRomariooo je napisao/la:Samo mi treba jos da se s tobom ili takvima prepirem
Ovaj moguci prelazak čvilje Kasana u Milan bi mogao jako oslabiti vasu ekipu, poznavajuci njegov temperament , kao i Ibrahimovicev, bice tu neke tuce jos u prvoj hefti, a Milan ce ostati oslabljen s obzirom da ce Čviljo vjerovatno završiti u bolnici, a Ibra u zatvoru
...hahaa...covjece,kako se ti prosipas...te "picke" barem donose trofeje klubu a tvoji "macho muskarci"svake godine donose klubu veliko nista...CURVA SUD je napisao/la:Romariooo je napisao/la:Samo mi treba jos da se s tobom ili takvima prepirem
e jesi ti dosadan ,pa normalno da ljudi od krvi i mesa imaju karakter ali u milanu niko nikada nije niti ce praviti problem ,a ne kao u barsi sve picka do picke pickice ,,, bolje u zatvor nego kao bojan ili puyol jedino sto kod pickica iz catalunje vrijedi je onaj momcina alves
jedno kratko pitanje koliko su puta te vise nisu picke nego picketine osvojile LP i nemoj da mi govoris o tome kako je to historija nego konkretno odgovori .enobarca je napisao/la:...hahaa...covjece,kako se ti prosipas...te "picke" barem donose trofeje klubu a tvoji "macho muskarci"svake godine donose klubu veliko nista...CURVA SUD je napisao/la:Romariooo je napisao/la:Samo mi treba jos da se s tobom ili takvima prepirem
e jesi ti dosadan ,pa normalno da ljudi od krvi i mesa imaju karakter ali u milanu niko nikada nije niti ce praviti problem ,a ne kao u barsi sve picka do picke pickice ,,, bolje u zatvor nego kao bojan ili puyol jedino sto kod pickica iz catalunje vrijedi je onaj momcina alves
ok, haj sad boga vam vašeg popustite , pišite po svojoj temi pustite nas na miru, ako ti se baš neko posebno sviđa sa ovog pdf pošalji mu pp, nemoram ja čitati vaše prepiske.enobarca je napisao/la:...Milan 7 puta,barca 3 puta...et odg sam ti...ali jacina momcadi se ne gleda po osvojenim trofejima,nego po formi...a barca je trenutno najbolji tim na planeti...vi se mozete popisati na te trofeje...
...ja mogu pisati gdje god hocu...na svakoj temi...ali ja sam kulturan,pa cu vas pustiti na miru...tony-mortale je napisao/la:ok, haj sad boga vam vašeg popustite , pišite po svojoj temi pustite nas na miru, ako ti se baš neko posebno sviđa sa ovog pdf pošalji mu pp, nemoram ja čitati vaše prepiske.enobarca je napisao/la:...Milan 7 puta,barca 3 puta...et odg sam ti...ali jacina momcadi se ne gleda po osvojenim trofejima,nego po formi...a barca je trenutno najbolji tim na planeti...vi se mozete popisati na te trofeje...
a ti računaj trofeje, formu igrače, šta god ti hoćeš i kako god hoćeš, al ako to nema veze sa milanom(a nema) piši to negdje drugo il još bolje otvori novu temu o tome![]()
a ko će se na šta popišati je baš onako gospodski sročeno, svaka čast
...hvala Bogu ja sam zavrsio osnovnu...i to za trofeje sam rekao jer nam uvijek realovci i rosoneri nabijaju na nos koliko imaju trofeja u LP...pa kave to ima veze sa sadasnjoscu...jeste lijepo navijati za klub s mnogo trofeja u LP ali sto je previse previse je...tony-mortale je napisao/la:ma ko ti je rekao da nemožeš pisati na ovoj temi, ali nešto što ima veze sa milanom,
a neke gluposti o pišanju po trofejima i sl. gluposti tako svojstvene osnovnoškolcima već nebi trebao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.