A do mene je pogledo sam ponovo sve ureduDenchi je napisao/la: ↑24 sep 2020, 22:29Ni Fanimo ne skaceOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑24 sep 2020, 22:25Svi pjevaju skaču, Tino u cosku tipka na telefon mrtav hladan...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
+1
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Pozitivna stvar, sa igracem manje smo odlicno djelovali. Crveni kao da je Buducnost poremetio.
P.S. gladao sam sad produzetak Zrinjskog, dobri su.
P.S. gladao sam sad produzetak Zrinjskog, dobri su.
Adukora treba ubaciti poslije kad Tino ispuše. Treba nam neko ko može stati na loptu, poslati pas, izbaciti igrača kad već neće bit Amara. Ovo večeras je bilo od 16 do 16, otvoreno baš, tempo smo opasan nabilii tu je Tino ispuhao brzo jer je i dalje daleko od idealne spremnosti. S ovima ćemo se branit, iza lopte, lakše će bit.Denchi je napisao/la: ↑24 sep 2020, 22:25Ako Adukor ima spreme valjalo bi da i on zaigra u toj vezi ako uopste moze...
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
De malo žali se i na Sušića da eto nebil u buduće bolje igrao

Bordo bijeli za život cijeli!!
Ma on stavi onaj lazni trudnicki stomak na ljepljenje kad ga joker gleda....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ali ljudi dragi Fanimo. Posebno nakon crvenog kartona, sta je samo pretrčao i pokrio prostora, oduzeo lopti. Fantazija, pojačanje u pravom smislu te riječi. 

ZZ
-
- Kontakt:
+1
Crni Tatarmoj uzor-S.G je napisao/la: ↑24 sep 2020, 22:35Ali ljudi dragi Fanimo. Posebno nakon crvenog kartona, sta je samo pretrčao i pokrio prostora, oduzeo lopti. Fantazija, pojačanje u pravom smislu te riječi.![]()

Vidi ove na partiju

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- BordoSarajevo
- Kontakt:
NAJVEĆI I NAJUSPJEŠNIJI KLUB!!!
ČESTITKE SVIMA!!
ŠTA KAŽETE OTPLATILI SMO FANIMA? Mladosti treba još dat 100.000 eura, kakva mašina!!
ČESTITKE SVIMA!!
ŠTA KAŽETE OTPLATILI SMO FANIMA? Mladosti treba još dat 100.000 eura, kakva mašina!!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Bas me zanima ko je najvise pretrcao
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
-
- Kontakt:

Kome dati 5 bodova Finom ili Dupetu.

Cestitke i da prođete Škote aBd.
Pozdrav iz Tesnja
Pozdrav iz Tesnja

- robertkosar
- Kontakt:
Ma **** ih
Bilbija choker vazda bio mentalni kepec
Dupe definitivno, ovo je bilo u rangu Japa Stama iz najboljih danaSamozdravlje je napisao/la: ↑24 sep 2020, 22:39Kad su drugi na qzove uzimali titule, likovali. Mi bi da sve dobijemo 3 razlike. Momci pokazali srce i kapa do poda svima od Kove do Rahmana.
Kome dati 5 bodova Finom ili Dupetu.![]()
![]()

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bordo10, bordobijeli, BungaBum, nedimmmm1337, nokee, ristagrad, Vanja8 i 65 gostiju.