FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

mirzatele
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mirzatele » 24 sep 2020, 23:51

Da imamo napadača ovo bi se uzelo 4:1 ali zato kakva krila imamo :tokralju: ovaj momak sa avatara i Tatar nadoknade Mersudinovu sramotnu igru :clap:

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 24 sep 2020, 23:51

Buducnost ima par klosara i mangupa mi nemamo mangupe u ekipi osim Rahmana nama te drskosti i bezobrazluka fali definitivno al u svakom segmentu igre smo bolji od njih

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 24 sep 2020, 23:52

Bordo23 je napisao/la:
24 sep 2020, 23:50
Beli98 je napisao/la:
23 sep 2020, 22:28
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

TATARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Svaka cast majstoreee, unaprijed znao :cool:
I za Celtik ćemo ovako abd :thumbup:
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 sep 2020, 23:53

mirzatele je napisao/la:
24 sep 2020, 23:44
Nemojte nikad zaboraviti sta je Aleksandar Pejovic uradio kod rezultata 1:1
Zato sam mu i dao peticu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 24 sep 2020, 23:53

KOliko je RAhmanovic imo zuti do crvenog, mislim da bi on svejedno odmaro sledecu.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Disperadun
Kontakt:

Post Postao/la Disperadun » 24 sep 2020, 23:54

Ne znam odakle da krenem. Bukvalno glava me boli od tekme, neka napetost konstantna. Hvala Bogu pa je sve završeno kako treba. Eh odakle da krenem. Prvo da im yebem majku crnogorsku. Toliko odvratna ekipa da nemam rijeci, udaranje, valjanje i slične stvari kroz cijelu utakmicu. Kovačević solidan, u par navrata je nesigurno reagovao, go nije njegova krivica. Dupovac, sta reci, doktorska utakmica. Perfektan u svakom smislu te riječi, liderski nosi tim. Šerbečić se još traži poslije povrede, prosjek večeras. Pidro maestralno, u defanzivi bio top a za asistenciju kapa dole. Oremuš borben dobar, par puta naivno ispao ali od Hodžića bolji za klasu. Sušić nedorečen, par dobrih poteza, pa par loših. Pejović večeras po meni ništa posebno večeras( vjerovatno jer me navikao na odličnu igru). Eh Rahmanović, sta reći nakon ovoga? Svi smo znali da će nas kad tad koštati njegova glupost. Pored toga bio je odličan na terenu, i za prvi gol je bio bitan faktor. Fanimo, pojačanje u svakom smislu te riječi. Odlična završnica, borben, vraća se u odbranu. Samo tako nastavi! Tatar dobar, go standardno, lopta za Pidru kod drugog gola perfektna! Ahmetović los, u skoku nista nije mogao. Upropastio jedan zicer, vidi se da su ga stigle godine. Đokanović solidan, borben. Handžić jako bitnu rolu odigrao, onaj potez gdje je dao loptu za Tatara maestralan.

Sve u svemu, mogli smo bolje ali sam opet prezadovoljan. Napadač nam je prijeko potreban za evropu, ali sada je već kasno za to i nema potrebe pričati više o njemu. Protiv Celtica želim da hrabro uđu u utakmicu i da ginu na terenu svi ko jedan. 90 minuta nas dijeli od Evropske lige. Hajmo da ispišemo historiju zajedno, da nam ovo bude najbolja godina u historiji kluba. IGRAJ BORDO BIJELI OLE OLE
dječak koji raste zavolio te tad,
ostao je ovdje
vezan za svoj grad

keno83
Kontakt:

Post Postao/la keno83 » 24 sep 2020, 23:55

AlfredNobel je napisao/la:
24 sep 2020, 23:10
muhamedhulk je napisao/la:
24 sep 2020, 23:04
Opet onaj osjecaj da igramo za gol i onda stanemo. I opet primimo gol pa nastavimo napadati i diktirati tempo.
Trener to mora izbaciti, moramo igrati za gol vise uvijek, nema branjenja, pogotovo protiv ovakvih ekipa u rangu premijerligasa.
Ne može trener to izbaciti i na sve uticati ako se igrači prepadnu, postanu nervozni i počnu paničariti. To niko ne može izbaciti, taj osjećaj se dobija iskustvom na ovakvim tekmama.

Ja bih najviše volio da izađu s mudima do poda za sedam dana, da ne respektuju Celtic sekunde i da sve od sebe daju tih 95 minuta. Znam da je to lakše reći nego učiniti, ali jedna pobjeda nas dijeli od historijske grupne faze. Biće strašno teško, ali nije nemoguće, naprotiv. Jači smo nego prošle godine kad smo s njima igrali, kad su u ekipi bili Hodžić na beku, Milanović na krilu, Krste na zadnjem veznom. Bićemo jači za trojicu-četvoricu igrača, tako da će to biti još raznovrsnije i bolje. Miličević i Jukić, uz možda Adukora, ali sumnjam. Miličević nam je najbitniji, Jukić isto može fino odraditi svoj posao. Samo se ne prepadati, pa šta bude. Samo neka utuve u glavu da je to jedna tekma i da je sve moguće. Ne mogu ni da zamislim taj historijski uspjeh, pa psihu igrača, pa tekme u Evropi, pa veliki izlog za igrače, pa pare, pa tu sreću itd. Uhh.. :bih:
Slažem se da imamo šanse, tako sam se nanervirao, zbog kondicije, nadam se da je ovo vcrs plod umora od tekme sa Slobodom, i da će do Celtica kondicija biti na vrhuncu, bez toga smo u nemogućoj misiji.
I vidite šta je Evropa, koliko širok kadar imamo, pa opet je tu falilo jedan, dva igrača sa klupe, da mogu promjeniti ritam, probiti, ali ok, činjenica je da smo svake godine jaci za deset posto.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 sep 2020, 23:56

feniksptica je napisao/la:
24 sep 2020, 23:53
KOliko je RAhmanovic imo zuti do crvenog, mislim da bi on svejedno odmaro sledecu.
Treci mu je bio ,ovo sa drugim zutim vec cetvrti.Svakako mu je pauza isla.Jedini je u opasnosti on bio.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 24 sep 2020, 23:57, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 24 sep 2020, 23:56

Protiv Celtica Sušić nije koristan mozda posljednji 20 min i to je sve.
Nadam se povratku Milicevic i Jukica ako Adukor dobije dozvolu bit ce to ok, nadomjestit cemo Rahmanovica.
Ja bi Tatara na desetku a iza Djokanovic i Pejovic
Krila Jukic i Fanimo. Vinko na presu rece ima li smo velike rupe izmedju linija pa moras imati Sušić uvijek kasni nazad a on i pejovic moraju to kontrolisati. Ovo smo pregrmili al s ovoliko prostora u sredini Celtic ce nas ubiti. Moramo cvrsci biti u sredini to ce biti kljuc svega Adukor, Pejović, Djokanovic, Milicevic mora se naci najbolje rijesenje. Naprijed Sarajevo :salut:

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 24 sep 2020, 23:58

feniksptica je napisao/la:
24 sep 2020, 23:53
Neka odmori, bolje sto je veceras us.rao stvar nego protiv Celtica. Gurnuti Tinu na njegovo mjesto a Andreja upariti sa Pejovicem i nema brige.
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 25 sep 2020, 00:01

@keno
Kakve kondicije? Shvatite da kad dođe period u igri kad ne možemo do lopte, kad ne možemo uvezati dva pasa, kad nas protivnik sabije, ne mora značiti da je do spreme, već nešto zavisi i od protivnika. Miješate konstantno te dvije stvari. Nijedan klub na svijetu ne može 95 minuta letiti gore-dole, praviti stalno šanse, a protivnik da ne izađe iz svojih 16 metara.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 25 sep 2020, 00:03

Mislim da nikad nervoznije nisam ispratio utakmicu.

Cestitam momci :njanjanja:

Pitanje za ove sto su psovali tokom tekme ovdje, vi ste ljudi bolesni, ovo vam najiskrenije govorim. Klub vam se bori za PO, vi pišete na forumu, imate li prijatelje.. :puke:

Za Susica, ne znam jel mu receno da se ne trosi u odbrani ali svaki put je trckarao u odbrani, ne znam fakat ali tesko mu je uzet loptu..

Kako je lijepo biti navijac Bordo diva!
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 25 sep 2020, 00:04

:cool:

slika
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 25 sep 2020, 00:04

Kakvi su oni cigani...Svaki dodir se valjaju po terenu i urliču kao da im je otkinuta noga, drze se za lice iako nikakvog kontakta bude, provociraju Rahmanovića cijelu utakmicu. SRAMOTA

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 25 sep 2020, 00:04

Po meni mi vece sanse imamo protiv Celtica sto nece igrati Rahman.
Igrat ce Andrej i bicemo dosta brzi.
A mozda zaigra Zinedin pa nas iznenadi ;)

Izgleda da nam dolazi Irfan
Zadnja izmjena: ado-hz, dana/u 25 sep 2020, 00:06, ukupno mijenjano 1 put.

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 25 sep 2020, 00:04

A plata u cetvrtak. Vadi vadi pare...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 25 sep 2020, 00:06

slika
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 25 sep 2020, 00:06

Sta ovo Hebibovicu isparila lijevas noga. Svejedno mu za fudbal nije ni trebala..
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 25 sep 2020, 00:07

Samo jos da se onom Grbicu nayebem majke majcine, fuj smecaru daBogda ti se sjeme zatrlo :puke:

Joj Rahmana brata posjest i rec vidi drug nikad ti vise od ovog nivoa neces igrat al si nama zlatan, ostani sto duze :rol:
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 25 sep 2020, 00:09

Šta sad za Kup? 😂

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, Kaunas, MSOZ101, supervizor i 64 gosta.