Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Zato sam mu i dao peticu.
Slažem se da imamo šanse, tako sam se nanervirao, zbog kondicije, nadam se da je ovo vcrs plod umora od tekme sa Slobodom, i da će do Celtica kondicija biti na vrhuncu, bez toga smo u nemogućoj misiji.AlfredNobel je napisao/la: ↑24 sep 2020, 23:10Ne može trener to izbaciti i na sve uticati ako se igrači prepadnu, postanu nervozni i počnu paničariti. To niko ne može izbaciti, taj osjećaj se dobija iskustvom na ovakvim tekmama.muhamedhulk je napisao/la: ↑24 sep 2020, 23:04Opet onaj osjecaj da igramo za gol i onda stanemo. I opet primimo gol pa nastavimo napadati i diktirati tempo.
Trener to mora izbaciti, moramo igrati za gol vise uvijek, nema branjenja, pogotovo protiv ovakvih ekipa u rangu premijerligasa.
Ja bih najviše volio da izađu s mudima do poda za sedam dana, da ne respektuju Celtic sekunde i da sve od sebe daju tih 95 minuta. Znam da je to lakše reći nego učiniti, ali jedna pobjeda nas dijeli od historijske grupne faze. Biće strašno teško, ali nije nemoguće, naprotiv. Jači smo nego prošle godine kad smo s njima igrali, kad su u ekipi bili Hodžić na beku, Milanović na krilu, Krste na zadnjem veznom. Bićemo jači za trojicu-četvoricu igrača, tako da će to biti još raznovrsnije i bolje. Miličević i Jukić, uz možda Adukora, ali sumnjam. Miličević nam je najbitniji, Jukić isto može fino odraditi svoj posao. Samo se ne prepadati, pa šta bude. Samo neka utuve u glavu da je to jedna tekma i da je sve moguće. Ne mogu ni da zamislim taj historijski uspjeh, pa psihu igrača, pa tekme u Evropi, pa veliki izlog za igrače, pa pare, pa tu sreću itd. Uhh..![]()
Treci mu je bio ,ovo sa drugim zutim vec cetvrti.Svakako mu je pauza isla.Jedini je u opasnosti on bio.feniksptica je napisao/la: ↑24 sep 2020, 23:53KOliko je RAhmanovic imo zuti do crvenog, mislim da bi on svejedno odmaro sledecu.
Neka odmori, bolje sto je veceras us.rao stvar nego protiv Celtica. Gurnuti Tinu na njegovo mjesto a Andreja upariti sa Pejovicem i nema brige.feniksptica je napisao/la: ↑24 sep 2020, 23:53KOliko je RAhmanovic imo zuti do crvenog, mislim da bi on svejedno odmaro sledecu.
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, Kaunas, MSOZ101, supervizor i 64 gosta.