Kako je Brest protiv nas odigrao mi smo sad protiv ovih , ovi su morali zapeti a mi lagano odrzavati ...keno83 je napisao/la: ↑25 sep 2020, 00:13
Druže, po mom mišljenju mi od 60 minute smo se jedva kretali po terenu. Igrači Budućnosti su izgledali duplo jaci, agresivniji i borbeniji. Svaku ničiju loptu su kupili. Mislim da nas je spasio samo nedostatak njihovog kvaliteta u napadu, jer su toliko puta došli do našeg šesnaesterca, i tu bi nabaijali loptu preko gola, što lošim centar sutevima, što lošim zadnjim pasom, ponajviše.AlfredNobel je napisao/la: ↑25 sep 2020, 00:01@keno
Kakve kondicije? Shvatite da kad dođe period u igri kad ne možemo do lopte, kad ne možemo uvezati dva pasa, kad nas protivnik sabije, ne mora značiti da je do spreme, već nešto zavisi i od protivnika. Miješate konstantno te dvije stvari. Nijedan klub na svijetu ne može 95 minuta letiti gore-dole, praviti stalno šanse, a protivnik da ne izađe iz svojih 16 metara.
Mi imamo taj talenat u ekipi, ali protiv Celtica će nam trebati puno gusca sredina, i puno bliže stajanje protivničkim igračima, te puno veća agresivnost.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Ako ko zna ispast od slabiji to je onda Celtik , kad su jednom Slovaci 5-cu zabili , al jedna mi utakmica ostala u sjecanju Celtik-Dinamo , prva tekma 1:0 svi vec otpisali Dinamo kad 3:0 teren los kisa bila , slijedece sedmice kise i hladnoce ...
Ma nema kupa u 2 dana da se odigraju dvije nema sanse. Nemamo svakako puno zaostalih jednu ligasku i jedan kup taj gdje cemo odmorit igrace.Zrinjski vec u ligi ima 2 zaostale i to dvije jake(Zeljo,Siroki).Bit ce termina slobodnih,taj kup svakako nece problem predstavljati u tom ritmu srijeda-subuta.feniksptica je napisao/la: ↑25 sep 2020, 00:12Za kup poslat one koji nece bit medju 20 igraca za Celtic plus juniore i kadete i eto ga.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 25 sep 2020, 00:28, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- AlfredNobel
- Kontakt:
Oko drugog pasusa se slažem. Opet kažem, Sušić je igrač manje u odbrani, prvo što ispada i ne vraća se na vrijeme po izgubljenoj lopti, drugo što je mekan kod dueliranja. Trebaće to biti gušće u vezi, a vraća nam se svakako par igrača, pa će biti više mogućnosti.keno83 je napisao/la: ↑25 sep 2020, 00:13
Druže, po mom mišljenju mi od 60 minute smo se jedva kretali po terenu. Igrači Budućnosti su izgledali duplo jaci, agresivniji i borbeniji. Svaku ničiju loptu su kupili. Mislim da nas je spasio samo nedostatak njihovog kvaliteta u napadu, jer su toliko puta došli do našeg šesnaesterca, i tu bi nabaijali loptu preko gola, što lošim centar sutevima, što lošim zadnjim pasom, ponajviše.AlfredNobel je napisao/la: ↑25 sep 2020, 00:01@keno
Kakve kondicije? Shvatite da kad dođe period u igri kad ne možemo do lopte, kad ne možemo uvezati dva pasa, kad nas protivnik sabije, ne mora značiti da je do spreme, već nešto zavisi i od protivnika. Miješate konstantno te dvije stvari. Nijedan klub na svijetu ne može 95 minuta letiti gore-dole, praviti stalno šanse, a protivnik da ne izađe iz svojih 16 metara.
Mi imamo taj talenat u ekipi, ali protiv Celtica će nam trebati puno gusca sredina, i puno bliže stajanje protivničkim igračima, te puno veća agresivnost.
Ne bih se složio za spremu, vjeruj da smo to moćni. Fazon je u lošem rasporedu igrača i dosta tih 'ničijih lopti' koje smo pravili, pa je izgledalo da su fizički nadmočniji. Imao si lijevo onog Grbića, korpulentan i jak, ali ga je Oremuš uzimao u duelima lagano. Znao da je Grbić prolaziti, ali iz jednog razloga što je Mirko imao od ranije žuti karton, pa se tu morao paziti.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Kad igraš utakmicu, ne gledaš ime kluba nego trenutnu formu protivnika. Ovdje se 80% likova usr.alo od Astane (i ja sam među njima, iako nisam pisao na forumu), a onda očekujemo od ekipe koja izbaci tu Astanu na strani (u yebenom Kazahstanu, u yebenim uslovima), da šetka po terenu, i da ćemo ih mi pregazit kao kone Bosnu Visoko? Teško rođaci, znaju i oni ponešta. Plus seljakluk, krkanluk, loše suđenje... Kao kad smo mi ispali od Kukesija, mnogi zanemaruju činjenicu da je taj Kukesi te sezone igrao play-off, izbacili Metalurg iz Donetska poslije nas.
Kako nam je to donijelo mnogo negativnog za Budućnost, moglo bi donijet pozitivnog za Celtic. Ime jesu, al užasno igraju. Njihovi navijači su nezadovoljni igrom, a čini se i da igračima EL ne predstavlja izazov. Tipičan ostrvski mentalitet. Lahko neće bit sigurno, al ja ruku dajem da ćemo bolje stajat na terenu protiv Celtica nego noćas protiv Đetića. Koliko će oni igrat, to je druga stvar, al mi ćemo bit dosta bolji nego noćas.
Očekujem Hareta u prvoj postavi, koliko god je loš, Mersudin je ove sezone lošiji. Žao mi je al to je tako. Umjesto Rahmana nadam se Sušiću na toj poziciji, u slučaju pozitivnog rezultata ubacit Adukora umjesto Tine i igrat 4-3-3 sa dva defanzivna i jednim playom u sredini.
Kako nam je to donijelo mnogo negativnog za Budućnost, moglo bi donijet pozitivnog za Celtic. Ime jesu, al užasno igraju. Njihovi navijači su nezadovoljni igrom, a čini se i da igračima EL ne predstavlja izazov. Tipičan ostrvski mentalitet. Lahko neće bit sigurno, al ja ruku dajem da ćemo bolje stajat na terenu protiv Celtica nego noćas protiv Đetića. Koliko će oni igrat, to je druga stvar, al mi ćemo bit dosta bolji nego noćas.
Očekujem Hareta u prvoj postavi, koliko god je loš, Mersudin je ove sezone lošiji. Žao mi je al to je tako. Umjesto Rahmana nadam se Sušiću na toj poziciji, u slučaju pozitivnog rezultata ubacit Adukora umjesto Tine i igrat 4-3-3 sa dva defanzivna i jednim playom u sredini.
Zadnja izmjena: skoroalen, dana/u 25 sep 2020, 00:32, ukupno mijenjano 1 put.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Žao mi je Amara, u pizdu materinu. Pregorio je od želje, daleko najveći borac u ekipi i veliki emotivac. Kad vidim ovaj video iz svlačionice i njega u glavnoj ulozi duša me zaboli što ga neće bit sa Seltikom, a on će kajati do kraja života. Gubimo baš dosta, jedini je igrač u ekipi koji se može hrvati s njihovim igračima, iznuditi faul, i uvijek izmisliti gol iz ničega. Ali eto, nikad se nije znao kontrolisati, baš velika šteta.
Uzdat se da Tino može odigrati utakmicu karijere, a iza staviti Đokanovića i Pejovića. Ima i Adukor, Miličević, ne znaš više ni koga ubaciti, nikad ovakvu širinu nismo imali...
Uzdat se da Tino može odigrati utakmicu karijere, a iza staviti Đokanovića i Pejovića. Ima i Adukor, Miličević, ne znaš više ni koga ubaciti, nikad ovakvu širinu nismo imali...
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Bogami po mom misljenju nama trebaju dva desna beka.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- ElCartel11
- Kontakt:
Neki bi Adukora odmah u vatru a Tinu vani, a Tino za njega realno Modric za sirotinju. Dovoljno da sam vidio ono kad je imao loptu 4-5 igraca Buducnosti oko njega ni jedan mu ne može nista.
Ali se isto tako slazem, da je slab u odbrani i vracanju nazad i zato je za nas mozda cak i plus sto je Rahman dobio crveni jer bi sad tu mogao Tino igrati a iza njega Pejovic i Djokanovic.
Hodzica ni u sali stavljati na beka, Oremus je tu babo za njega.
Ali se isto tako slazem, da je slab u odbrani i vracanju nazad i zato je za nas mozda cak i plus sto je Rahman dobio crveni jer bi sad tu mogao Tino igrati a iza njega Pejovic i Djokanovic.
Hodzica ni u sali stavljati na beka, Oremus je tu babo za njega.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
+1skoroalen je napisao/la: ↑25 sep 2020, 00:30Kad igraš utakmicu, ne gledaš ime kluba nego trenutnu formu protivnika. Ovdje se 80% likova usr.alo od Astane (i ja sam među njima, iako nisam pisao na forumu), a onda očekujemo od ekipe koja izbaci tu Astanu na strani (u yebenom Kazahstanu, u yebenim uslovima), da šetka po terenu, i da ćemo ih mi pregazit kao kone Bosnu Visoko? Teško rođaci, znaju i oni ponešta. Plus seljakluk, krkanluk, loše suđenje... Kao kad smo mi ispali od Kukesija, mnogi zanemaruju činjenicu da je taj Kukesi te sezone igrao play-off, izbacili Metalurg iz Donetska poslije nas.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Jel vakat da bude vise na nasoj strani protiv Bresta nas osakatio onda ovaj njihov pljuje Rahmana i jos mu daje zutiOdmutNicaze1988 je napisao/la: ↑24 sep 2020, 23:45Dobra partija realno i donekle pametna igra. Imate najbolju ekipu definitivno u ligi uz Zrinjski i Borac. Sudija je bio kontra vas u par navrata ali izdržali su igraci to sve i svaka im čast iskreno.
Nista sretno protiv Celtika i da prodjete u grupnu fazu. Prvobitno bi značilo za BiH fudbal ali i nama da nas pogurat kroz tekme na našem terenu
Iskrene čestitke i sretno iako ce biti teško al lopta je okrugla![]()
- AlfredNobel
- Kontakt:
Za Celtic će sve morati biti 'utegnuto' i sve da frcera kao sat. Od brzog ekipnog vraćanja nazad po izgubljenoj lopti, gušće sredine, greške se moraju svesti na minumum, onih kardinalnih ne smije biti, ne činjenja glupih prekršaja i komplikovanja, pa sve do završnice. Sve mora imati biti razrađeno, a uz to mora biti sreće kao večeras kad je Pejović skinuo loptu s aut linije, a isto tako i u završnici kad su Ahmet i Tatar imali zicere. Ono se ne smije promašivati, pogotovo ako takve šanse budu protiv Celtica.
Moraće se dati maksimum maksimuma na svakom mogućem aspektu, jedino tako možemo očekivati plasman. Bez toga ništa i onda možemo samo mahati ušima i govoriti da ne možemo i da je Celtic skuplji 10x i da će nas izbaciti. Dobar odmor, dobra priprema, odličan susret sreća i sudija na visini zadatka. Sve mora biti na nivou, jednostavno. Ne mogu da vjerujem da nas jedna pobjeda još dijeli od grupne faze i tog sna, pa ne mogu da zamislim kakva bi to bila radost. Naježim se na samu pomisao..
Faliće nam Rahman, nemojte zezati. Koliko god bio divljak, strašno nam znači na terenu na više polja.
P. S. Kako znate da će Adukor moći nastupiti? To bi valjalo kad bi bila istina, po pitanju defanzive ekstra.
Moraće se dati maksimum maksimuma na svakom mogućem aspektu, jedino tako možemo očekivati plasman. Bez toga ništa i onda možemo samo mahati ušima i govoriti da ne možemo i da je Celtic skuplji 10x i da će nas izbaciti. Dobar odmor, dobra priprema, odličan susret sreća i sudija na visini zadatka. Sve mora biti na nivou, jednostavno. Ne mogu da vjerujem da nas jedna pobjeda još dijeli od grupne faze i tog sna, pa ne mogu da zamislim kakva bi to bila radost. Naježim se na samu pomisao..
Faliće nam Rahman, nemojte zezati. Koliko god bio divljak, strašno nam znači na terenu na više polja.
P. S. Kako znate da će Adukor moći nastupiti? To bi valjalo kad bi bila istina, po pitanju defanzive ekstra.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Ja bi ovog Moraitisa probao dovestihordasDoboj je napisao/la: ↑25 sep 2020, 00:22Napadac ako se misli dovodit moze jedino kao i Pejovic, znaci kupiti nista free agenti. Mada mislim da od toga nema nista.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Onog malog Salcina na 10ku staviti. Ljudi moji Susic je na nivu rekreativca sa fizickom spremom.
Mali bi imao2 asista za Sterlinga i Benju..
I naravno bit ce lakse..niko nista ne ocekuje.
2 cemo im uvaliti..a Kelti mozda dadnu jedan.
Mali bi imao2 asista za Sterlinga i Benju..
I naravno bit ce lakse..niko nista ne ocekuje.
2 cemo im uvaliti..a Kelti mozda dadnu jedan.
Al koji je gospodin Vinko,malo je reci,svaka cast gigantu

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Skoro dragi kakav Handžić...
Sve sam mu psovao.Nije gola dao nepamti ni on prije nas,nama prvi sut gol.Historicar je napisao/la: ↑25 sep 2020, 00:37Ja bi ovog Moraitisa probao dovestihordasDoboj je napisao/la: ↑25 sep 2020, 00:22Napadac ako se misli dovodit moze jedino kao i Pejovic, znaci kupiti nista free agenti. Mada mislim da od toga nema nista.![]()

4 mjeseca,9 tekmi prije nas.Nama jedan sut i gol

Izašle prve kvote.
6.40 4.50 1.37
6.40 4.50 1.37
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
@zagor hvala!
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, alacious, Amidzaa, bhfanatic14, boki86, Bordo10, Dave, diplomatija, Direktorcic, Doktorinho, hazarder, johntravolta123, MojaMalenkost, mosarajvosa83, MostarReds22, Mostarska, MSOZ101, Napapijri, napoleon72, Noke995, Pitar6785, Posejdon, samoFKS, Taree, Turo, Vaya i 191 gost.