Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Al krivo mi zbog Zrinjskog
Da su i oni otisli u play off
Opet ovi Pitari sami u play off-u
Da je i Zrinjski lakse bi bilo
Da su i oni otisli u play off
Opet ovi Pitari sami u play off-u
Da je i Zrinjski lakse bi bilo
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Kolko se sikiraš i kolko si opterećen nama, moždani ćeš dobiti. Al realno, nema tebe moždani u šta ni udarit.svrakino1921 je napisao/la: ↑25 sep 2020, 11:31Ja seljacke utakmice sinoc u Zenici
Ja mislim da su sudiji ogadili i suđenje i fudbal
Treba li su se pobit igraci poslije utakmice
Negdje na autoputu kod Visokog
BALKANSKI PIR
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Ja stalno zaboravim da on izvlaci pare iz kluba
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- svrakino1921
- Kontakt:
Kad bi ti znao sta znaci mozdani i usta udaraSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑25 sep 2020, 11:44Kolko se sikiraš i kolko si opterećen nama, moždani ćeš dobiti. Al realno, nema tebe moždani u šta ni udarit.svrakino1921 je napisao/la: ↑25 sep 2020, 11:31Ja seljacke utakmice sinoc u Zenici
Ja mislim da su sudiji ogadili i suđenje i fudbal
Treba li su se pobit igraci poslije utakmice
Negdje na autoputu kod Visokog
BALKANSKI PIR
Dobar bi bio
Cuj mozdani
- svrakino1921
- Kontakt:
1 800 000 €
Opaaaa
Opaaaa
Hvala kinoSvra ,haveru...svrakino1921 je napisao/la: ↑25 sep 2020, 11:40Vanja8 je napisao/la: ↑25 sep 2020, 11:37Odavno vas niko nista vise ne pita...svrakino1921 je napisao/la: ↑25 sep 2020, 11:33
Pa bila pomjerena na ponedeljak
Nije nas niko nista pitao
A sad je utakmica sa Celticom bitna za Drzavu BiH![]()
![]()
![]()
![]()
Drug moj
Cestitam ti play off

- svrakino1921
- Kontakt:
Koliko od ovih 1 800 000 € ide u CAT-4

Jos malo i kupiti Zelji camp.
Citanje foruma mi pumpa hormon srece, hvala vam mitomani, uzivajte u evropskom izdanju evropskog Sarajeva koji osvjetljava obraz nase drzave vec dugi niz godina.
NEMA NAZAD
Kako začepiše šugavci, a smijali su se kad nam je sviran nepostojeci ofsajd.
Sad šuge protiv Azota i H2O igraju
Zadnja izmjena: 90minut, dana/u 25 sep 2020, 11:57, ukupno mijenjano 1 put.
- svrakino1921
- Kontakt:
Ništa mi od tih para vidjeti nećemo kuknjava
Možda vidimo eventualno nekog novog Fanima, Pejovića, Šerbečića, neku novu titulu, neki novi Play off, grupnu fazu i to nam je to.
Tuga i žalost...
Nikome nije teško kao nama, nikome!
Možda vidimo eventualno nekog novog Fanima, Pejovića, Šerbečića, neku novu titulu, neki novi Play off, grupnu fazu i to nam je to.
Tuga i žalost...
Nikome nije teško kao nama, nikome!
Jbote, tri tekme odigras i zaradis love da mozes kupiti vas pomocni teren...

- PeppermintSA
- Kontakt:
+1feniksptica je napisao/la: ↑24 sep 2020, 23:40Nece, mada si ti ironicno pitao zanemarit cu to. Pisao sam ranije i ako nam se omakne ( ne bas omakne bit ce zasluzeno ako pobjedimo Celtic ) grupna faza bit ce katastrofa za nas, jer nemamo jos igracki kadar da to iznese. Mislim pise da imamo sirinu to stoji al nije grupisana kako treba, u sredi imas za dvije dobre ekipe i napadu zajedno trenutno lose. Patit ce liga gdje mislim da bi sebi dosta umanjili sanse za osvajanje iste. Grupnu fazu treba svjeno napasti kad imas kompletiran igracki kadar. I to kad napadas ne uspije ti uvijek a ne ovako.
Iste stvari me strah. Još se u domaćim okvirima nismo nametnuli kao alfa i omega. Tek kad bi uvezali jedno 3-4 titule zaredom i kad bi igračkim kadrom odskakali od ostatka lige do te mjere da možemo s 50% snage 80% lige dobiti, ne bi nas koštala evropska zima u domaćim okvirima.
Jedino što bi nam moglo pomoći jeste kada bi u januaru klub odvojio milion-dva, i to eura, za neka top pojačanja pa da u slučaju jesenjeg pada u ligi koji bi bio neminovan igranjem u Evropi, na proljeće nadoknadimo sve.
Ovoj našoj ekipi fali jedan klasni špic, jedan klasni štoper i dva beka (lijevi i desni) jer su nam trenutno svi bekovi bh. premijerligaski prosjek - da se ne zavaravamo. S ta četiri pojačanja mogli bismo pričati o iscrpljujućem igranju na 3 fronta (evropa, liga, kup), a da se ne osjeti na rezultatima.
-
- Kontakt:
Savez im dao 40k da odu u Izrael i isti ce im skinuti kada UEFA uplati pare od Evrope.
Velik'si Zeljeznicare.
Velik'si Zeljeznicare.
- svrakino1921
- Kontakt:
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Kupit onaj pomoćni i pustit 300 ovaca da pase. Svakoj stavit ogrlicu sa imenom po nekom nicku sa njihovog pdfa.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- svrakino1921
- Kontakt:
Koja je to kazna
Opet u Zenicu

Opet u Zenicu

Problem je sto moramo ganjat nekog sa bh drzavljanstvom a tu nema kvaliteta a Pidro je odlican bekPeppermintSA je napisao/la: ↑25 sep 2020, 12:00+1feniksptica je napisao/la: ↑24 sep 2020, 23:40Nece, mada si ti ironicno pitao zanemarit cu to. Pisao sam ranije i ako nam se omakne ( ne bas omakne bit ce zasluzeno ako pobjedimo Celtic ) grupna faza bit ce katastrofa za nas, jer nemamo jos igracki kadar da to iznese. Mislim pise da imamo sirinu to stoji al nije grupisana kako treba, u sredi imas za dvije dobre ekipe i napadu zajedno trenutno lose. Patit ce liga gdje mislim da bi sebi dosta umanjili sanse za osvajanje iste. Grupnu fazu treba svjeno napasti kad imas kompletiran igracki kadar. I to kad napadas ne uspije ti uvijek a ne ovako.
Iste stvari me strah. Još se u domaćim okvirima nismo nametnuli kao alfa i omega. Tek kad bi uvezali jedno 3-4 titule zaredom i kad bi igračkim kadrom odskakali od ostatka lige do te mjere da možemo s 50% snage 80% lige dobiti, ne bi nas koštala evropska zima u domaćim okvirima.
Jedino što bi nam moglo pomoći jeste kada bi u januaru klub odvojio milion-dva, i to eura, za neka top pojačanja pa da u slučaju jesenjeg pada u ligi koji bi bio neminovan igranjem u Evropi, na proljeće nadoknadimo sve.
Ovoj našoj ekipi fali jedan klasni špic, jedan klasni štoper i dva beka (lijevi i desni) jer su nam trenutno svi bekovi bh. premijerligaski prosjek - da se ne zavaravamo. S ta četiri pojačanja mogli bismo pričati o iscrpljujućem igranju na 3 fronta (evropa, liga, kup), a da se ne osjeti na rezultatima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.