Mogu mislitSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑25 sep 2020, 12:07Kupit onaj pomoćni i pustit 300 ovaca da pase. Svakoj stavit ogrlicu sa imenom po nekom nicku sa njihovog pdfa.
Ti bi moj nick na jedno 70 ovaca postavio
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Mogu mislitSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑25 sep 2020, 12:07Kupit onaj pomoćni i pustit 300 ovaca da pase. Svakoj stavit ogrlicu sa imenom po nekom nicku sa njihovog pdfa.
A ne bi, bilo bi mi žao ovčica...svrakino1921 je napisao/la: ↑25 sep 2020, 12:11Mogu mislitSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑25 sep 2020, 12:07Kupit onaj pomoćni i pustit 300 ovaca da pase. Svakoj stavit ogrlicu sa imenom po nekom nicku sa njihovog pdfa.
Jah, zaboravih na pravilo o strancima...zagor1987 je napisao/la: ↑25 sep 2020, 12:11Problem je sto moramo ganjat nekog sa bh drzavljanstvom a tu nema kvaliteta a Pidro je odlican bekPeppermintSA je napisao/la: ↑25 sep 2020, 12:00+1feniksptica je napisao/la: ↑24 sep 2020, 23:40Nece, mada si ti ironicno pitao zanemarit cu to. Pisao sam ranije i ako nam se omakne ( ne bas omakne bit ce zasluzeno ako pobjedimo Celtic ) grupna faza bit ce katastrofa za nas, jer nemamo jos igracki kadar da to iznese. Mislim pise da imamo sirinu to stoji al nije grupisana kako treba, u sredi imas za dvije dobre ekipe i napadu zajedno trenutno lose. Patit ce liga gdje mislim da bi sebi dosta umanjili sanse za osvajanje iste. Grupnu fazu treba svjeno napasti kad imas kompletiran igracki kadar. I to kad napadas ne uspije ti uvijek a ne ovako.
Iste stvari me strah. Još se u domaćim okvirima nismo nametnuli kao alfa i omega. Tek kad bi uvezali jedno 3-4 titule zaredom i kad bi igračkim kadrom odskakali od ostatka lige do te mjere da možemo s 50% snage 80% lige dobiti, ne bi nas koštala evropska zima u domaćim okvirima.
Jedino što bi nam moglo pomoći jeste kada bi u januaru klub odvojio milion-dva, i to eura, za neka top pojačanja pa da u slučaju jesenjeg pada u ligi koji bi bio neminovan igranjem u Evropi, na proljeće nadoknadimo sve.
Ovoj našoj ekipi fali jedan klasni špic, jedan klasni štoper i dva beka (lijevi i desni) jer su nam trenutno svi bekovi bh. premijerligaski prosjek - da se ne zavaravamo. S ta četiri pojačanja mogli bismo pričati o iscrpljujućem igranju na 3 fronta (evropa, liga, kup), a da se ne osjeti na rezultatima.
U Srbiji hrvat il bosanac nije stranac to je kod njih praviloPeppermintSA je napisao/la: ↑25 sep 2020, 12:17Jah, zaboravih na pravilo o strancima...zagor1987 je napisao/la: ↑25 sep 2020, 12:11Problem je sto moramo ganjat nekog sa bh drzavljanstvom a tu nema kvaliteta a Pidro je odlican bekPeppermintSA je napisao/la: ↑25 sep 2020, 12:00
+1
Iste stvari me strah. Još se u domaćim okvirima nismo nametnuli kao alfa i omega. Tek kad bi uvezali jedno 3-4 titule zaredom i kad bi igračkim kadrom odskakali od ostatka lige do te mjere da možemo s 50% snage 80% lige dobiti, ne bi nas koštala evropska zima u domaćim okvirima.
Jedino što bi nam moglo pomoći jeste kada bi u januaru klub odvojio milion-dva, i to eura, za neka top pojačanja pa da u slučaju jesenjeg pada u ligi koji bi bio neminovan igranjem u Evropi, na proljeće nadoknadimo sve.
Ovoj našoj ekipi fali jedan klasni špic, jedan klasni štoper i dva beka (lijevi i desni) jer su nam trenutno svi bekovi bh. premijerligaski prosjek - da se ne zavaravamo. S ta četiri pojačanja mogli bismo pričati o iscrpljujućem igranju na 3 fronta (evropa, liga, kup), a da se ne osjeti na rezultatima.
Treba lobirati. Ako izborimo Evropu, savezu je u interesu da se tamo ne brukamo. Treba lobirati da se pravilo promijeni ili da se makar omogući da klubovi koji igraju grupnu fazu budu izuzeti od tog pravila kao sto je one jedne godine u Srbiji uradjeno pa je zvezda imala specijalni status zbog grupne faze.
Takodje treba gledati bh. dijasporu ili bh. igrace koje igraju vani, a koje, nakon sto se nabutkas u Evropi (govorimo u slučaju ulaska u grupu) - možeš da dovedes. Prerovis Austriju, Svicu, Skandinaviju. Možeš naći nekog mladog igrača od 20-21 godina, koji je školovan, fudbalski odrastao u tim sredinama, a nije sad mega giga kvalitet kojeg prate veliki klubovi. Treba tako razmišljati.
Cekamo ove nove Macron buahahahha joj komsija evo tvoji postovi me u depru bace nisam sav svoj koliko me ovi tvoji idiotski postovi doticusvrakino1921 je napisao/la: ↑25 sep 2020, 12:19A zasto Sarajevo u Zenici nije igralo u crnim dresovima
![]()
![]()
Zapeli na granici zajedno sa vasimsvrakino1921 je napisao/la: ↑25 sep 2020, 12:19A zasto Sarajevo u Zenici nije igralo u crnim dresovima
![]()
![]()
SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑25 sep 2020, 12:12A ne bi, bilo bi mi žao ovčica...svrakino1921 je napisao/la: ↑25 sep 2020, 12:11Mogu mislitSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑25 sep 2020, 12:07
Kupit onaj pomoćni i pustit 300 ovaca da pase. Svakoj stavit ogrlicu sa imenom po nekom nicku sa njihovog pdfa.
Zbog cega je kazna? Dobar teren,ljudi nas docekaju nemamo nikakvih problema,organizacija full jos kad dobijemo tekmu svi sretni.Da nebi mozda vama placali pored Zenice?
Pa probali su preko skake da kao on nama ponudi grbavicu a da grad plati
Ma to je zato jer je grbavica zauzeta bila igro Azot pa mi morali u ZenicuPantelija je napisao/la: ↑25 sep 2020, 13:14Pa probali su preko skake da kao on nama ponudi grbavicu a da grad plati
Sabrinica samo rekla "koju grbavicu?"
Meni komsije nisu Zenicanizagor1987 je napisao/la: ↑25 sep 2020, 12:21Cekamo ove nove Macron buahahahha joj komsija evo tvoji postovi me u depru bace nisam sav svoj koliko me ovi tvoji idiotski postovi doticusvrakino1921 je napisao/la: ↑25 sep 2020, 12:19A zasto Sarajevo u Zenici nije igralo u crnim dresovima
![]()
![]()
Svaka cast ismijavas grad koji ima mnogo navijaca tvog kluba.
svrakino1921 je napisao/la: ↑25 sep 2020, 12:19A zasto Sarajevo u Zenici nije igralo u crnim dresovima
![]()
![]()
Da je nasa Uprava pametna kao sto nije ne bi ni prihvatila da igraju na nasem stadionu.avenija je napisao/la: ↑25 sep 2020, 14:23Zahvalite se Sarajevu sto se igra baraz na Grbavici.
Da nema Evropskih utakmica Sarajeva i svakih 7 dana internacionalne utakmice na Bilinom Polju nikada nijednu utakmicu ne bi dobili.
Nego ovako preoptereceno Bilino i nije moguce 3 evropske utakmice u 10 dana na jednom travnjaku pa su morali prebaciti.
Iskljucivo zahvaljujući Sarajevu jedna utakmica je prebacena na Grbavicu i to ona iz baraza jer za Holandiju Grbavica ne ispunjava uslove.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.