Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

spielführer_21
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la spielführer_21 » 17 dec 2010, 19:48

Šta si mislio reći sa ovom slikom?
Pljunuo ga je, znamo svi, i trebao je- svaka mu čast.. Anchelotti je rekao jednom prilikom da nikad nije sreo prljavijeg igrača od Poulsena, a znamo kakav je Carlo gospodin i da to ne bi bzvze rekao. Čini mi se da je Gatusso ili neko od Milaneza isto nakon utakmice protiv Šalkea rekao da Poulsen provocira svih 90 minuta.. Dalje, Totti je udario Balonju na čemu sam mu ja vječno zahvalan, zna se kako je Balonja provocirao navijače Rome..
I Zizou je udario materazzija, ali znamo ko je tu od njih dvojice gospodin :!:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 17 dec 2010, 19:53

pa nista, pokazao sliku o kojoj ste pricali.. i da, ja Tottija postujem i gotivim isto kao da je Juventino.. tako da :roll:
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 17 dec 2010, 20:02

spielführer_21 je napisao/la:Šta si mislio reći sa ovom slikom?
Pljunuo ga je, znamo svi, i trebao je- svaka mu čast.. Anchelotti je rekao jednom prilikom da nikad nije sreo prljavijeg igrača od Poulsena, a znamo kakav je Carlo gospodin i da to ne bi bzvze rekao. Čini mi se da je Gatusso ili neko od Milaneza isto nakon utakmice protiv Šalkea rekao da Poulsen provocira svih 90 minuta.. Dalje, Totti je udario Balonju na čemu sam mu ja vječno zahvalan, zna se kako je Balonja provocirao navijače Rome..
I Zizou je udario materazzija, ali znamo ko je tu od njih dvojice gospodin :!:
Ancelotti je pokazao srednji prst navijacima Juventusa - toliko o tome.
Gattuso je tek nevinasce.
Totti nije udario Maria, on ga je sutirao - znaci to je trajalo i trajalo (nije pravedno kaznjen samo zbog imena koje nosi).
Zidane gospodin :?: Pa covek je 5-6 puta fasovao suspenzije zbog agresivnog ponasanja.
A ako su svi ti ljudi provocirali Tottija, sta mu je uradio Nedved - da dobije udarac u glavu?

[youtube][/youtube]

To se vidi na 2:00
Jbga, los gubitnik i sitna dusa. A ti ga i dalje postuj i opravdavaj.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 17 dec 2010, 20:04

dobili smo svoj pod forum, sad bi mogli za svaki klub otvoriti temu, i jos neke stvari ako naravno to admini dopuste.. ono kao glasanje za igraca kola po forumu i tako..

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 17 dec 2010, 20:09

Najbitnije da TOTTI VOLI ROMU-ROMANISTE DA ROMA-ROMANISTI VOLE TOTTIJA...sve ostalo je ne bitno..!!!!

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 17 dec 2010, 20:31

@Magica, dosadan si...
Svako normalan zna da su Ancelotti i Zidane gospoda, a i Rino je ljudina, to što oni nisu ostajali dužni na provokacije drugih je meni samo plus kod njih.. Nedved je kao igrač lazia imao par ispada kontra Rome u intervjuima i na terenu, znam da je kod Romanista dosta omražen, mada meni lično nije mrzak.. A i ovdje je luđački ušao u dvoboj s Imperatorom, opet opravdano od Tottija.
Znam šta je uradio balonji i po mom mišljenju prekratko je to trajalo, da se razumijemo, trebalo je više. Klinjo se ufurao previše..

Zbog svega što je Totti dao Romi ja sam mu vječno zahvalan i najmanje što mogu uraditi je da dobijem ban ako treba, pa reci ako želiš da nastavimo..
Ja sam svjestan da bi Roma trenutno bolje igrala bet Tottija, ali volim ga vidjeti na terenu pa makar moj idol Vučinić morao biti na klupi zbog njega. Nema mi ništa draže kad vidim kako Imperator predvodi tim iz svlačionice, onako ponosan sa zastavicom kao mačem slika

Čovjek je odbio Reala kad niko nije mogao, kad je bio posljednji galaktikos koji je trebao doći u Madrid. Kad je Roma bila u krizi (većoj nego sad) prvi je pristao na smanjenje primanja..
Ti voliš Maradonu zbog svega što je dao napoliju i fudbalu i zbog toga ga braniš, isto tako ja Tottija zbog svega što je dao Romi.. i zato please slika
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 17 dec 2010, 20:50

spielführer_21 je napisao/la:@Magica, dosadan si...
Svako normalan zna da su Ancelotti i Zidane gospoda, a i Rino je ljudina, to što oni nisu ostajali dužni na provokacije drugih je meni samo plus kod njih.. Nedved je kao igrač lazia imao par ispada kontra Rome u intervjuima i na terenu, znam da je kod Romanista dosta omražen, mada meni lično nije mrzak.. A i ovdje je luđački ušao u dvoboj s Imperatorom, opet opravdano od Tottija.
Znam šta je uradio balonji i po mom mišljenju prekratko je to trajalo, da se razumijemo, trebalo je više. Klinjo se ufurao previše..

Zbog svega što je Totti dao Romi ja sam mu vječno zahvalan i najmanje što mogu uraditi je da dobijem ban ako treba, pa reci ako želiš da nastavimo..
Ja sam svjestan da bi Roma trenutno bolje igrala bet Tottija, ali volim ga vidjeti na terenu pa makar moj idol Vučinić morao biti na klupi zbog njega. Nema mi ništa draže kad vidim kako Imperator predvodi tim iz svlačionice, onako ponosan sa zastavicom kao mačem slika

Čovjek je odbio Reala kad niko nije mogao, kad je bio posljednji galaktikos koji je trebao doći u Madrid. Kad je Roma bila u krizi (većoj nego sad) prvi je pristao na smanjenje primanja..
Ti voliš Maradonu zbog svega što je dao napoliju i fudbalu i zbog toga ga braniš, isto tako ja Tottija zbog svega što je dao Romi.. i zato please slika
@Spielfuerer21
Ti si decko bezobrazan. Ucutkujes druge ljude koji ne misle kao ti. Zasto ne odes na temu Rome pa ucutkas one koji najbezobraznije vredjaju? Na cinjenicne sudove, odgovaras vrednosnim sudovima. Na konstatacije, odgovaras relativizacijama. Nema ovde puno ljudi koji ono sto znaju, lepo pretoce u pisanu rec i to ovde postave. Mnogo vise je onih koji primitivno opste sa drugima. Ti si 1 od njih i zato nemoj da reskiras ban zbog mene. Adio. 8-)

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 17 dec 2010, 21:08

@Magica
kad sam ja uopše ulazio u svađu s nekim, osim sa navijačima sarajeva na Željinoj temi i sad s tobom?.. Napao si čovjeka koji je svetinja navijačima Rome i dobio si šta si zaslužio, ustvari zaslužio si gore, ali eto..
Ja nikad ne bih prvi rekao ništa protiv Maradone jer je idol mnogima, iako nemam nimalo lijepo mišljenje o njemu ali sam to držao za zubima zbog onih kojima on nešto znači.. Dok ti nisi rekao šta ne treba...

Ne volim ni Fergusona ali ga nikad neću vrijeđati na ovom forumu zbog navijača Manua, kluba koji isto ne volim ali poštujem sve.. Ti si dobar forumaš i mnogo znaš, samo pazi kad iznosiš mišljenje o nekim stvarima, jer "Totti je sitna duša..." nije činjenica nego tvoje mišljenje. Moje mišljenje je da je Maradona drogirani seljak i jel' da ti nije drago bilo kad si to pročitao. Ja to svoje mišljenje o njemu ne bih ni iznosio da nisi ti rekao svoje o Imperatoru..

p.s. zbog ove prepirke je prošao nezapaženo prijedlog @Italije, koji je sjajan... Treba probati s tim @Daffy :lol:

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 17 dec 2010, 21:26

poznat mi je taj momak daffy, samo ne znam odakle :lol: :mrgreen:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 17 dec 2010, 21:38

spielführer_21 je napisao/la:@Magica
kad sam ja uopše ulazio u svađu s nekim, osim sa navijačima sarajeva na Željinoj temi i sad s tobom?.. Napao si čovjeka koji je svetinja navijačima Rome i dobio si šta si zaslužio, ustvari zaslužio si gore, ali eto..
Ja nikad ne bih prvi rekao ništa protiv Maradone jer je idol mnogima, iako nemam nimalo lijepo mišljenje o njemu ali sam to držao za zubima zbog onih kojima on nešto znači.. Dok ti nisi rekao šta ne treba...

Ne volim ni Fergusona ali ga nikad neću vrijeđati na ovom forumu zbog navijača Manua, kluba koji isto ne volim ali poštujem sve.. Ti si dobar forumaš i mnogo znaš, samo pazi kad iznosiš mišljenje o nekim stvarima, jer "Totti je sitna duša..." nije činjenica nego tvoje mišljenje. Moje mišljenje je da je Maradona drogirani seljak i jel' da ti nije drago bilo kad si to pročitao. Ja to svoje mišljenje o njemu ne bih ni iznosio da nisi ti rekao svoje o Imperatoru..

p.s. zbog ove prepirke je prošao nezapaženo prijedlog @Italije, koji je sjajan... Treba probati s tim @Daffy :lol:
Pokusavam da te shvatim, ali mi ne polazi za rukom. :roll:
Reci mi sta nije tacno od svega sto sam rekao: jel Totti pljuvao, udarao, gazio i sl.? - Jeste.
Da li ga ja mrzim? - Ne mrzim ga.
Da li je pljuvanje, udaranje, gazenje protivnika za osudu? - Jeste.
Zasto takvo ponasanje Tottija ne osudis, vec ga relativizujes :?:

Ja Maradonu gotivim do bola. Da mu treba 1l krvi dati, ja bih mu dao od svoje.
Ali, covek je seljak po ponasanju. Bio je najveci svih vremena i jos uvek je i mnogo je dao Napulju i Napoliju, kao i Argentini. Ali nije nikakvo polubozanstvo i moze se kriticki o njemu govoriti.
A ja pitam tebe: Kad je i da li je Maradona pljuvao, gazio i sutirao protivnike? - Nije nikad. Ako nadjes snimak toga, povlacim sve ovo sto sam rekao. Ali nemoj da me ucutkujes zato sto drugacije gledam na lik i delo F.Tottija od tebe i tvojih istomisljenika.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 17 dec 2010, 21:49

@spielführer_21

nezz sto tako reagujes..magica nije ni u jednom trenutku osporio igracku velicinu tottija...govorio je o njegovom karakteru i nije pogrijesio....

nezz zasto se ubjedjujete...totti je veliki igrac al karakter....to je to...a ADP je veliki igrac i gentleman u kopackama..pa zato magica kaze da njih dvojica ne mogu u istu recenicu ;)

@Magica

Bilbao :) ;) ...al jedan je diego
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 17 dec 2010, 22:01

MaGiCa je napisao/la: Totti je prljav igrac i sitna dusa. Ne moze on u istu recenicu ko i ADP.
Ovo nije činjenica, ovo je tvoje mišljenje.. To ti objašnjavam, Totti je prgav (mada ne znam da li se može i tako okarakterisati kad je uvijek samo uzvraćao na provokacije, nije prvi počinjao) ali ne prljav igrač, a kako si zaključio da je sitna duša to ja ne mogu da shvatim.. Da si napisao "Totti je prgav igrač i zbog svoga karaktera se ne može porediti sa Alexom" ajde, možda bih i prešutio..

Ja sam obrazložio Tottijeve ekscese i evo reći ću da neke od nijh i osuđujem i da ih nije trebao napraviti( neke je trebao, npr. odvaliti šaku balonji, pljunuti poulsena).. Ali on zbog toga nije "prljav igrač i sitna duša" i ne dajem nikom za pravo da to kaže..

Edit: Hvala @Italia :lol:
Ne bih te više zadržavao moj @magica :lol:
Zadnja izmjena: spielführer_21, dana/u 17 dec 2010, 22:09, ukupno mijenjano 2 puta.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 17 dec 2010, 22:06

sarajlija89 je napisao/la:@spielführer_21

nezz sto tako reagujes..magica nije ni u jednom trenutku osporio igracku velicinu tottija...govorio je o njegovom karakteru i nije pogrijesio....

nezz zasto se ubjedjujete...totti je veliki igrac al karakter....to je to...a ADP je veliki igrac i gentleman u kopackama..pa zato magica kaze da njih dvojica ne mogu u istu recenicu ;)

@Magica

Bilbao :) ;) ...al jedan je diego
Upravo tako. Totti je veliki fudbalski znalac, ali los karakter.
U Bilbau je bila opsta tuca. Kad se tako nesto desi, sve je dozvoljeno radi toga da se ostane citav. To bi bilo isto kao kad bi neko Krsticu zamerio za stolicu u onoj opstoj tuci u Atini. Sta je trebalo, da pusti zivotinju Sofoklisa da operise "na zivo" Bjelicu? Jednostavno, Krle je bio i ostao OK momak i pored te tuce.
Ja nemam apsolutno nikakvo razumevanje za gazenje i pljuvanje protivnika. Kapa dole svakome, ali to se mora osuditi.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 17 dec 2010, 22:10

To u Bilbau je bilo prije loma noge i Goikoche-e(kako se vec pise :lol: ) ili poslije???....prejaka marisana :mrgreen:

[youtube][/youtube]
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 17 dec 2010, 22:14

spielführer_21 je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la: Totti je prljav igrac i sitna dusa. Ne moze on u istu recenicu ko i ADP.
Ovo nije činjenica, ovo je tvoje mišljenje.. To ti objašnjavam, Totti je prgav (mada ne znam da li se može i tako okarakterisati kad je uvijek samo uzvraćao na provokacije, nije prvi počinjao) ali ne prljav igrač, a kako si zaključio da je sitna duša to ja ne mogu da shvatim.. Da si napisao "Totti je prgav igrač i zbog svoga karaktera se ne može porediti sa Alexom" ajde, možda bih i prešutio..

Ja sam obrazložio Tottijeve ekscese i evo reći ću da neke od nijh i osuđujem i da ih nije trebao napraviti( neke je trebao, npr. odvaliti šaku balonji, pljunuti poulsena).. Ali on zbog toga nije "prljav igrač i sitna duša" i ne dajem nikom za pravo da to kaže..
Pa to sam i rekao. Doduse drugim recima.
Vidi, jaki fudbaleri su uvek bili udarani, lupani, provocirani. Ali su mnogi od njih ostajali nemi na provokacije, a mnogi su vracali. Da bi bio gospodin na terenu, ne smes da podlezes provokacijama. ADP je gospodin, Totti nije.
I to nije sve, Totti prosto gleda da povredi drugog coveka. Pa cemu sut u glavu Nedveda dok je ovaj bio na zemlji? Sta mu je to ovaj zgresio pa da ga udari u glavu dok je na zemlji? i nikada nije rekao da mu je zao toga i sl. Izvinio se Balotelliju tek kad su ga naterali u FIGCu. Jbga, to je za mene sitna dusa. PRi tome mislim samo na terenu, ovo van me ne zanima. Mozda je on extra otac i muz, mozda je dao pola svog imetka u dobrotvorne svrhe, itd. ali se ovde mislilo samo na predstave na terenu.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 17 dec 2010, 22:20

@Sarajlija89

Prvo su mu slomili nogu, pa je pauzirao skoro godinu dana. Kad se vratio, opet ga krljali i onda se desilo ovo. Trazio je transfer van Spanije jer je dobio zabranu igranja od 7-8 meseci, zbog ove tuce. Inace, tih godina su Bilbao i Sociedad bili dominantne ekipe u Spaniji, 4 godine timovi iz Baskije su drzali titulu u svojim rukama - Real & Barca ga duvali sve u 16. Danas nezamislivo. :D

leonardo
Kontakt:

Post Postao/la leonardo » 17 dec 2010, 22:27

ta ljubav izmedju nekog igraca i navijaca je ono sto krasi talijanski nogomet , skoro svaka ekipa ima jednog takvog igraca , samo cini mi se da je sve manje takvih igraca ..
..Siamo l'armata Rossonera..

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 17 dec 2010, 22:27

Znam to..mislim period 82-86..prvo sociedad pa bilbao uzimali titule po 2 puta u nizu...

a sto se povrede tice...ma znao sam,samo nisam bio siguran jel prije ili poslije bilo....

ko je vidio taj lom,opravdao bi svaki potez diega nakon toga....brutalno :( al vratio se majstor...jos bolji :)

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 17 dec 2010, 22:34

sarajlija89 je napisao/la:Znam to..mislim period 82-86..prvo sociedad pa bilbao uzimali titule po 2 puta u nizu...

a sto se povrede tice...ma znao sam,samo nisam bio siguran jel prije ili poslije bilo....

ko je vidio taj lom,opravdao bi svaki potez diega nakon toga....brutalno :( al vratio se majstor...jos bolji :)
Jok. Od 1980-1984 - prvo dve titule Sociedada, pa onda 2 Bilbaoa. Seriju je prekinula Barcelona.

A to za start kasapina iz Bilbaoa Goikoetxee si u pravu:
[youtube][/youtube]
Jedan neopevan klosar.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 17 dec 2010, 22:35

@Magica, jel'de da ima opravdanje za sve... :lol:

Nije ni Totti bio takav na početku karijere, ali je toliko puta lomljen od raznih mesara da su mu živci otišli i neka, da ih je više ko Totti ne bi materazzi i kompanija imali providnog dana.. Usput se desio i neki eksces koji Impeartor nije trebao napraviti ali jbga- dešava se, dešavalo se i meni kad sam aktivno igrao, nema smisla se kajati poslije..

Opet ponavljam nazvati Tottija "prljavim igračem i sitnom dušom" je grijeh i trebao bi zbog toga ići na forumu sedmodnevni ban :lol: .. Ali ja preko toga ne prelazim.. :evil:

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: enobarca i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []