Mozes misliti kakvu ce Miami podrsku dobiti na ovom forumu konkretno
NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Series Fouls
Lakers 109
Nuggets 94
Series FT attempts:
Lakers, 113
Nuggets, 113
To je ta igra 8 vs 5
Lakers 109
Nuggets 94
Series FT attempts:
Lakers, 113
Nuggets, 113
To je ta igra 8 vs 5
- BosniaBoston
- Kontakt:
Gloryhunter
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ma ovo lejkersi završavaju laganica.. Koliko god Heat bio simpatican ja im dajem plafon 2 pobjede..
Bruka bgm kako uticu sudije na tekmu
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Klutch family
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Nakon sto mu je uradio ono u finalu 2016e, ovako da se proda Klutchu. Bas jadno od Draymonda
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Nail for Real
- Kontakt:
BosniaBoston je napisao/la: ↑25 sep 2020, 11:08Gloryhunter

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Samo da pitam JHama za faul Jamesa na 5:37(otprilike tako nesto) u zadnjoj četvrtini. Vogel je još tražio celendz. Sta kažeš na to?
Pogledas komentare na drustvenim mrezama vezano za utakmicu i vidis da svi govore o sudjenju u korist Lakersa. Morali su ovo barem bolje da zamaskiraju. Svakako ih sve manje ljudi prati. Onaj celavi glupan je na putu da unisti sve dobro sto je Stern uradio.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Foul 10000%, pogledaj snimak, James ga opalio koljenom i konto sudije nece vidjeti. Isto ko i na 2 ulaza poslije al valjda su sudije odlucile da mu je to dovoljno slobodnih
Gdje je i šta radi malo slabija verzija Grik Frika takozvani kralj LBJ? 

Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010
Osvajači kupa 2010
Majko draga jos uvijek kmece haha
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Kazes da je na Millsapu faul, sta je bilo na pokusaju Jokic kad je LeBron mu bukvalno i postavio nogu i gurnuo tijelom i usao u krug doskoka, ma kakvi doskoka, lik samo sto sa Jokicem nije zamijenio pozicije... Zasto se jedno svira a drugo ne? Faul na Murrayu je bio na 3 razlike za LA, umjesto da se spusti na 1 ili 2 eto, nek Murray fuli jedno, Lakersi odu na 5..Na Jokicu faul za 3, ne da nisu pogledali je li flagrant, nego uopste nisu svirali faul, a na snimku se vidi da je James usao skroz u putanju, faulirao ga i jos mu postavio nogu...Kobe Bryant je napisao/la: ↑25 sep 2020, 09:14Hajde skupite svaki faul za slobodna bacanja Lakersa, koji nije bio????
Znaci imate 1 faul mad Murrayem LeBron i Millsap faul na Davisom koji se okrenuo ali noga bila u krugu doskoka Davisa prema pravilima faul. Imal još nesta???
Ja imam 4 greške iz aviona na štetu Lakersa. Jel imate jos nesta ?
- invincible1921
- Kontakt:
Ljudi imali 21poen manje u poeina iz drugog napada, 10 skokova manje al eto sudija je zayebo...ima gresaka na obje strane al raja bas pretjeruje
=\_1921_/=
Nigdje ja nisam napisao da smo mi izgubili zbog sudija, bar mislim da nisam, ali nam isti nisu dozvolili da se vratimo u utakmicu u kljucnim trenutcimainvincible1921 je napisao/la: ↑25 sep 2020, 12:51Ljudi imali 21poen manje u poeina iz drugog napada, 10 skokova manje al eto sudija je zayebo...ima gresaka na obje strane al raja bas pretjeruje
Isto kao sto su pomogli Lakersima da se vrate u prethodnu, tako su im pomogli da ovu privedu kraju, a svakako da su nase greske, kako u odbrani tako u napadu dovele do ovog rezultata
Sad da cita neko sa strane rekao bi da Lejkersi vode 3 1 zahvaljujuci sudijama..ljudi sinoc nisu zabili kosa zadnje 4 minute ali eto sudiej su krive ..Da bio je faul Brona u onoj situaciju na Jamalom ali ja sam tek vidio kontakt nakon 3 ponovljena snimka,niko se nije ni bunio jbg..
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Zadnje tri utakmice DEN ima domacinsko sudjenje
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Odvalis Jamalu ruku ovdje skocili kakva odbrana Brona
Kakva je igracina Murray, vukao skoro pa samcat Denver. Jokic sa najslabijom partijom u PO bez imalo krvi. Patio sei bio zadihan od 4/4 prosle utakmice. Izgleda da je na naplatu stigao njegov umor od ovih maratonskih serija.
Jokic Harris i Milsap su razlozi sto Nuggetsi njsu mogli bolje. Iako treba spomenuti dobrano siljenje suđenja na stranu Lejkersa, prvenstveno Jamesu se svasta propusta suditi i imao je Ad ono sa Milsapom sto nije faula vidjelo.
Sa druge strane, KCP odlicna tiha partija i Rondo i Dvajt
Jokic Harris i Milsap su razlozi sto Nuggetsi njsu mogli bolje. Iako treba spomenuti dobrano siljenje suđenja na stranu Lejkersa, prvenstveno Jamesu se svasta propusta suditi i imao je Ad ono sa Milsapom sto nije faula vidjelo.
Sa druge strane, KCP odlicna tiha partija i Rondo i Dvajt
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.