FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Red1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Red1946 » 25 sep 2020, 17:20

Samozdravlje je napisao/la:
25 sep 2020, 16:30
Ne pitam se, ali do kraja prvenstva bi ostavio ovu kompletnu ekipu, pa cak i Krleta,Oremusa,Hodzica i dr. Nek im iscuri ugovor. Zasluzili su svi balkon VV
Na zimu bi doveo 2 desna beka, jedan Top , a drugi onako, ali da im je to primarna pozicija. Tek po okoncanju prvenstva bi doveo spica, Ahmo i Handze mogu izgurati ovu sezonu. Sve to prvenstveno radi harmonije u svlacionici. Jedno se ne smije dozvoliti da 11 protivnickih napadnu jednog naseg. Nikako se tuci , nego izvuci i zastititi saigraca. I to ce se popraviti.
Oni krkani su išli na sukob i crveni karton Rahmanu, sudija je bio po kriteriju suđenja na njihovoj strani, i ispalo je najbolje što je moglo.
Rahman je bio toga svjestan i zato je bio onako saburli. Cilj smo ostvarili, ko hebe đetiće, bili prošli...Nama je pored GF LE, jako važno osvojiti titulu, a tu nam treba i IH i Nedim H. , Ako ga Mušija hoće pustiti. Prvenstvo, Kup, Liga Evrope, moguće i korona, treba širok roster....Dragi su mi i Ahmet i Hare, ali imperativ pobjeda i titule ne trpe sentiment...
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 sep 2020, 17:26

Zukanovic je napisao/la:
25 sep 2020, 16:55
Irfan moze free da ide.
Na koju foru? Posto poznajes materiju sta je razlog tome.Da ne racunaju na njega pa ok,ali kao sto rekoh igra redovno,u cemu je problem tu?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 25 sep 2020, 17:28

Valjda potpiso 6mj + 1 ili više, ili da može ići kad god hoće ili u slučaju dobre ponude
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 25 sep 2020, 17:41

Ako Fanimo odluci protiv Celtika zasluzio je pjesmu kao sto to Englezi rade..

Fan fan Fanimoooo r u normal English boy ooooooooo r u normal English boy
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 25 sep 2020, 17:52

Amca007 je napisao/la:
25 sep 2020, 17:41

Fanimo,
Fanimo Fanimo Fanimo
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 25 sep 2020, 17:55

Laznjak je napisao/la:
25 sep 2020, 17:52
Amca007 je napisao/la:
25 sep 2020, 17:41

Fanimo,
Fanimo Fanimo Fanimo
Nije lose, ali sporo
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 25 sep 2020, 18:00

fera je napisao/la:
25 sep 2020, 16:12
samoSA je napisao/la:
25 sep 2020, 15:36
Jel istina ovo za Irfana Hadzica da potpisuje
Meni kaze lik potpisuje nam IH ja otisao na izeta hajrovica kontam koji ce nam qrac on sad. Nisam na irfana ni pomislio.
Mislim da nam je sad vecini svejedno, tim je i vise nego jak za nasu ligu. Za PO koji se igra za sedmicu ne vjerujem da je on bas kvalitet koji ce se u tako kratkom periodu prilagoditi i napraviti razliku.
Naravno za buducnost kao zamjena za ahmetovica je sasvim ok ako dođe...
Mislim da je Irfan sasvim ok igrac,mlad je a ima i skim igrat pogotovo ako se uklopi sa Tatarom,Fanimom i Amarom mislim da ce kod nas da bljesne,vidljivo je da Ahmo ne moze vise kao nekad,Handzic je za zadnjih 20 minuta da unese svjezinu.

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 25 sep 2020, 18:10

prosli pregovori su zapeli zbog provizije koju trazi menader, 50k km i 15% od transfera
sta je sad pojma nemam

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 25 sep 2020, 18:11

:facepalm:
Pitaristok je napisao/la:
25 sep 2020, 18:10
prosli pregovori su zapeli zbog provizije koju trazi menader, 50k km i 15% od transfera
sta je sad pojma nemam
Kur.cinu mu u usta još staviti
Zadnja izmjena: Pantelija, dana/u 25 sep 2020, 18:11, ukupno mijenjano 1 put.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 25 sep 2020, 18:11

Red1946 je napisao/la:
25 sep 2020, 17:20
25 sep 2020, 16:30
Ne pitam se, ali do kraja prvenstva bi ostavio ovu kompletnu ekipu, pa cak i Krleta,Oremusa,Hodzica i dr. Nek im iscuri ugovor. Zasluzili su svi balkon VV
Na zimu bi doveo 2 desna beka, jedan Top , a drugi onako, ali da im je to primarna pozicija. Tek po okoncanju prvenstva bi doveo spica, Ahmo i Handze mogu izgurati ovu sezonu. Sve to prvenstveno radi harmonije u svlacionici. Jedno se ne smije dozvoliti da 11 protivnickih napadnu jednog naseg. Nikako se tuci , nego izvuci i zastititi saigraca. I to ce se popraviti.
Oni krkani su išli na sukob i crveni karton Rahmanu, sudija je bio po kriteriju suđenja na njihovoj strani, i ispalo je najbolje što je moglo.
Rahman je bio toga svjestan i zato je bio onako saburli. Cilj smo ostvarili, ko hebe đetiće, bili prošli...Nama je pored GF LE, jako važno osvojiti titulu, a tu nam treba i IH i Nedim H. , Ako ga Mušija hoće pustiti. Prvenstvo, Kup, Liga Evrope, moguće i korona, treba širok roster....Dragi su mi i Ahmet i Hare, ali imperativ pobjeda i titule ne trpe sentiment...

Pametnije razmisljas nego sto ja napisah. I ja postujem Hadzice(oba). Kad malo bolje razmislim i ja bih kao Ti. Dva beka i dva Hadzica.
Sad bi bilo mozda gomilanje , mozda ? :thumbup:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 25 sep 2020, 18:12

:urnebes:
samoSA je napisao/la:
25 sep 2020, 18:00
fera je napisao/la:
samoSA je napisao/la:
25 sep 2020, 15:36
Jel istina ovo za Irfana Hadzica da potpisuje
Meni kaze lik potpisuje nam IH ja otisao na izeta hajrovica kontam koji ce nam qrac on sad. Nisam na irfana ni pomislio.
Mislim da nam je sad vecini svejedno, tim je i vise nego jak za nasu ligu. Za PO koji se igra za sedmicu ne vjerujem da je on bas kvalitet koji ce se u tako kratkom periodu prilagoditi i napraviti razliku.
Mislim da je Irfan sasvim ok igrac,mlad je a ima i skim igrat pogotovo ako se uklopi sa Tatarom,Fanimom i Amarom mislim da ce kod nas da bljesne,vidljivo je da Ahmo ne moze vise kao nekad,Handzic je za zadnjih 20 minuta da unese svjezinu.
Aha, tako sam i ja mislio dok nisam vidio da mu je 28.

Kad ih prije nakupi.
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 25 sep 2020, 18:14

21 sep 2020, 22:59
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Sve su sem naivnog protivnika. Vjerovatno je ova Buducnost puno bolja od one Zete, ali i mi smo postali respektabilan Klub. Ako prvi zabijemo pola posla smo zavrsili, samo pola. Vjerovatno su se pripremali za Tatara,Rahmanovica i Ahmetovica, ali ih je sad strah i iznenadjenje pogodilo u liku Fanima. Mi navijaci mozemo neopravdano podcjenjivati ili precjenjivati svakog protivnika, bitno je da to ne ucine igraci. FKS je postojao i iza poraza od Zete i sl., postojao je i poslije pobjeda nad Levskim,Atromitosom,Genkom i Buducnosti aBd.

Titula 2020/21 je vaznija od PO , ali bi bila manje bitna od grupa EL. Titula je veliki iskorak ka klubovima koji nesto znace u regiji. I u pobjedama i porazima trebamo biti veliki. Dobar ovaj potpis jednog "brata" :rol:

Ovako sam pisao prije 4 dana.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 25 sep 2020, 18:24

25 sep 2020, 18:14
21 sep 2020, 22:59
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Sve su sem naivnog protivnika. Vjerovatno je ova Buducnost puno bolja od one Zete, ali i mi smo postali respektabilan Klub. Ako prvi zabijemo pola posla smo zavrsili, samo pola. Vjerovatno su se pripremali za Tatara,Rahmanovica i Ahmetovica, ali ih je sad strah i iznenadjenje pogodilo u liku Fanima. Mi navijaci mozemo neopravdano podcjenjivati ili precjenjivati svakog protivnika, bitno je da to ne ucine igraci. FKS je postojao i iza poraza od Zete i sl., postojao je i poslije pobjeda nad Levskim,Atromitosom,Genkom i Buducnosti aBd.

Titula 2020/21 je vaznija od PO , ali bi bila manje bitna od grupa EL. Titula je veliki iskorak ka klubovima koji nesto znace u regiji. I u pobjedama i porazima trebamo biti veliki. Dobar ovaj potpis jednog "brata" :rol:

Ovako sam pisao prije 4 dana.
Fanimo je za kratko vrijeme postao dio bordo porodice kao i Pejovic. Obojicu ih obozavam, ali uvjek sam volio tehnicare, brze igrace kao Fanimo, kojeg je lijepo i gledati. Kako je covjek ovaj zavrsio u ovoj ligi meni nije jasno, Mladost svaka cast sto ga je izvukla iz Bog zna koje engleske lige. Covjek je nivo iznad prosjeka ove lige, u Mladost je bio dobar, ali u Sarajvu je dosao jos vise do izrazaja taj njegov talenat.

Lijepota je imati takvog igraca u timu, znao sam da je dobar, ali nisam previse ocekivao. Fanimo je sinoc isplatio svoj transfer, a isplatice ga do kraja sezone jos jedno deset puta sigurno.

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 25 sep 2020, 18:28

Evo i SportCcentar objavio za Hadzica, za razliku od Avaza oni pisu da je pod ugovorom sa Turcima.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 25 sep 2020, 18:34

Zundo je napisao/la:
25 sep 2020, 18:28
Evo i SportCcentar objavio za Hadzica, za razliku od Avaza oni pisu da je pod ugovorom sa Turcima.
Na transfermarketu 150 h € ne vidim neku prepreku da ga nasi dovedu ako bas zele stim da ce to sigurno biti puno manja cifra kroz pregovore

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 25 sep 2020, 18:35

forgempp je napisao/la:
25 sep 2020, 18:12
:urnebes:
samoSA je napisao/la:
25 sep 2020, 18:00
fera je napisao/la:

Aha, tako sam i ja mislio dok nisam vidio da mu je 28.

Kad ih prije nakupi.
Ameru Bekicu se moze samo saget

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 25 sep 2020, 18:45

Kako te ne smori svaki put @denchi. Kad krene nešto furati, onda glavom kroz zid, isti Evander. Polako, nije ni došao, a pazi da ti se te riječi ne vrate. Pogotovo one oko kamiona i nekakvih nesreća, što ne bih poželio ni Ješiću kad bi se vraćao.
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 25 sep 2020, 18:45, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 25 sep 2020, 18:45

Sjeo bi nam Irfan samo tako :salut:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 25 sep 2020, 18:48

BordoSarajevo je napisao/la:
25 sep 2020, 18:45
Sjeo bi nam Irfan samo tako :salut:
Igrac koji zna zabit i to je to. Ja bi ga iskreno volio vidjeti, i mislim da bi kod nas mogao uci vrlo brzo u optimalnu formu. Kada imas lijepu atmosferu u klubu kao sad, svi se snadju, ako hoce, Peja se snaso odma, mislim da ce i Irfan. Volio bi ga vidjeti, nama treba igrac na toj poziciji, ako to bude Irfan nemam nista protiv, volio bi vjerovatno vise neka druga imena, ali jedan kvalitetan napadac nam treba, Irfan to moze biti.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 25 sep 2020, 18:50

Daleko da samo zna zabitti. Itekako zna s loptom...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, johntravolta123, miguelramos, skoJaa i 41 gost.