Vjerovatno će na kraju uletit neki polovnjak u sredinu na posudbu a prodat ćemo Torreiru
Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
Da Arsenal želi nekog igrača iz kluba kome sam ja recimo predsjednik, ja bih uvijek bio convinced da će taj igrač ostati. Rijetko nesposobna i letargična ekipitza za transfere 
Vjerovatno će na kraju uletit neki polovnjak u sredinu na posudbu a prodat ćemo Torreiru
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Sta ce nam polovnjaci, njih vec imamo 
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
anell da info kad arsenal sluzbeno objavi 
Ima smisla, ali ja ne vjerujem da naši imaju toliko novca da odjednom iskesiraju 50 miliona, mislim to se provlači evo kroz cijeni transfer rok
Jedino sta ne bi valjalo je to da neko drugi uleti i uradi ono za što se mi njamoke mjesecima
Jedino sta ne bi valjalo je to da neko drugi uleti i uradi ono za što se mi njamoke mjesecima
Seaman hvali Parteya tako da ce vjerovatno biti flop.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
**** klaune u klubu i ove dežurne klaunove od vojaeroljubaca koji drkaju na onog precijenjenog autohtonog francuza kao da je **** zidane na temelju 2 utakmice šta ste ga pogledali,a u globalu daleko od klase kakvom ga se tu želi prikazatidefanzivno šupalj kao švicarski sir,pogledati malo utakmica lyona u francuskoj ligi pa to je srednja kita od ekipe i njihove igre
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
Simen da ostavlja po kunu u kasicu za svaki smajli koji ispuca bio bi jači od Seje Brajlovića
Kuha se oko Aouara, objavio RMC, tier1 za Francuze.
Čekamo da Fabrizio progovori
Čekamo da Fabrizio progovori
Ja se još uvijek potajno nadam da ćemo uzeti Parteya, nama treba stabilna sredina terena i sa tim likom dobijamo jačinu koja nam treba protiv velikih ekipa, a neću da zvučim odvratno, ali mislim da je Aouar malo precijenjen, ne mnogo, malo, ima u njemu igrač nema sumnje, ima 22 godine, ali da ponovim, obojica su prioritet i nema ono biranja između njih, oba moraju doći ako želimo povratak u LP, sa Parteyem bi možda mogli, ali sa Aouarom teško samo zbog stabilnosti i defanzivnog dijela te sredine terena
Ajde po obojicu, zovite brkonju tražite mu kredit
Aouar nam treba protiv ove buranije koja se brani sa 10 igrača gdje nismo puno prilika stvarali
Arsenal's offer to Lyon for Houssem Aouar is €35m, according to RMC.
Nema šanse da će na ovo pristati.
Arsenal's offer to Lyon for Houssem Aouar is €35m, according to RMC.
Nema šanse da će na ovo pristati.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Auoar nam treba za svaki tim protiv kojeg cemo igrati. Nije on desetka uopste, on je ono bas sto nam fali u vezi. Neko ko ce povezati vezu i napad i plus odlican kreativac.
Ne mogu da vjerujem da ga dovodimo
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Elham i sure.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
To je pola onoga sto traze
Ali vjerujem da ce ici 40+15 bonusi.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.