Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
Aouar dribble success rate - 59.1%
Partey dribble success rate - 89.2%
Xhaka i Ceballos na 75+
Neću vala više, nisam stručnjak, ali mislim da smo trebali dati lovu na Parteya, ako Aouara uopšte dovedemo, do nekih ozbiljnijih informacija se neću javljati, da ne yedem **** što se kaže
Xhaka i Ceballos na 75+
Neću vala više, nisam stručnjak, ali mislim da smo trebali dati lovu na Parteya, ako Aouara uopšte dovedemo, do nekih ozbiljnijih informacija se neću javljati, da ne yedem **** što se kaže
Nemoj jest gofnaAA23 je napisao/la: ↑25 sep 2020, 21:48Aouar dribble success rate - 59.1%
Xhaka i Ceballos na 75+
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Ozymandias
- Kontakt:
Ako se brzo dovede onda se moze i na Parteya pucat. 10 dana da se rijesis igraca i sa klauzulom nema nikakvih pregovora **** ga, moze se rijesit zacas. Torreira i Mustafi su na izlaznim vratima, nabit nogom jos dvojicu nekako 
Ne zna AA23 jos uvijek kakvo pojacanje dovodimotopnik1 je napisao/la: ↑25 sep 2020, 21:51Nemoj jest gofnaAA23 je napisao/la: ↑25 sep 2020, 21:48Aouar dribble success rate - 59.1%
Xhaka i Ceballos na 75+
Neću vala više, nisam stručnjak, ali mislim da smo trebali dati lovu na Parteya, ako Aouara uopšte dovedemo, do nekih ozbiljnijih informacija se neću javljati, da ne yedem **** što se kaže![]()
nama je na ovu vezu i Jimy Bullard upgrade
![]()
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Ozymandias
- Kontakt:
Ma u crnji mozemo imati novog igraca alaj Remzi. Citirajte me 
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Lyon President says Arsenal very far off Aouar value and they count on him for next season.
Baš me čudi što nisu pristali na 35mil.
Baš me čudi što nisu pristali na 35mil.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Cudno skroz, mislio sam da ce glat pristati.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Ne treba slusat njegove izjave
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
znaci uzimamo ga
Jel se Tierny oporavio dal ce igrati protiv Liverpula treba mi za Fantasy, a nisam ga vidio na treninzima sta vi mislite
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- feniksptica
- Kontakt:
Al cijelo ljeto nemamo pare za igraca koji je 3x ako ne i 4x vazniji od ovoga i sad te iste pare cemo nekako skuckat. Pa nidje veze
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
nisu iste pare brate jedan na rate a klauzula ti je kes odmah
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- AshburtonG
- Kontakt:
Nek umre na klupi, samo pokazite konacno muda. Od posudbe svakako nemas nikakve vece finansijske dobiti, kako bi finansirao transfer Aouara/Parteya, a gubis odlicnog igraca, koji makar u rotaciji moze pomoci ekipi, iako je po meni "no brainer" da Xhaka, Willock i Elneny imaju prednost nad njim.
Od kraja 04/05 smo transfer-market ku.jice, te nas yebeni Lyon, Lille i ostale poluekipe konstantno vuku za nos, a da ne govorim o prodajama i otimacini igraca za nista od strane vecih ekipa.
Od kraja 04/05 smo transfer-market ku.jice, te nas yebeni Lyon, Lille i ostale poluekipe konstantno vuku za nos, a da ne govorim o prodajama i otimacini igraca za nista od strane vecih ekipa.
Ne možemo mi ovo isplatiti tim prije što ovaj želi 95% keša odmah sada što mu dođe isto kao i Partey.Fabrizio Romano
@FabrizioRomano
·
3m
Today’s sentences by president Aulas confirm the situation about Aouar... nothing has changed now or yesterday.
- He’s the first target
- Aouar would like to join #AFC, personal terms not an issue
- NO agreement with OL at the moment
- Deal still on but Aulas wants €60m
Ostavite Torreiru u klubu i to je to.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
Fabrizio Romano pojma nema.
Jedino njemu vjerujem, i izgleda da cemo na kraju ostati suha qurca
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Nema frajer nikakvih informacija Almire. Pratim sve te likove na tviteru i Romano uvijek reciklira objave drugih osoba. Ovdje je samo citirao objavu presjednika Lyona i dodao neko svoje misljenje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.