FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Znači po ovome, traži se partner za pomoćni teren. To možda i ne bi bila loša priča ako se pametno dogovori, gdje interes kluba mora biti na prvom mjestu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Vanadij je napisao/la: ↑25 sep 2020, 21:53Zasto mu se ne brisu postovi
Pa i ljoze malo poceo zayebavati. Meni briše postove 5 dana a pušta ova dva debila macka i ovog **** da orgijaju.
Željezničar za život cijeli!
Prije tri dana govori vise ce se znati pislije UO pa nista,sad govori tek smo u fazi razmisljanja a prije tri dana prica kako vec pola godine rade na tom projektu.
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Badzak me razocarao.Igra kako mu naši sarajevski hoštapleri zasviraju.
HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑25 sep 2020, 21:59Badzak me razocarao.Igra kako mu naši sarajevski hoštapleri zasviraju.

Dok nešto konkretno ne bude, možemo samo nagađati. Dodupe imam neke informacije ali ništa konkretno da mogu tvrditi, zato je najbolje da sačekamo.
Ono što je važno jeste da klub nije obezglavljen i ostavljen u ovakvoj situaciji, već se pokušava naći način za normalizaciju stanja. Koliko toliko.
Znaš li sa koliko kvadrata raspolažemo sa pomoćnim?Bbake je napisao/la: ↑25 sep 2020, 22:07
Dok nešto konkretno ne bude, možemo samo nagađati. Dodupe imam neke informacije ali ništa konkretno da mogu tvrditi, zato je najbolje da sačekamo.
Ono što je važno jeste da klub nije obezglavljen i ostavljen u ovakvoj situaciji, već se pokušava naći način za normalizaciju stanja. Koliko toliko.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jeste li zadovoljni sad?SudoHusika je napisao/la: ↑25 sep 2020, 21:54Pa i ljoze malo poceo zayebavati. Meni briše postove 5 dana a pušta ova dva debila macka i ovog **** da orgijaju.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Da se ljudi ne zezaju poludili bi, u ratu se zezali, šta fali malo se nasmijati
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Virtu4l je napisao/la: ↑25 sep 2020, 22:10Znaš li sa koliko kvadrata raspolažemo sa pomoćnim?Bbake je napisao/la: ↑25 sep 2020, 22:07
Ne znam stvarno, to me nikada nije interesovalo. Pitaš zbog cijene?
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Sobzirom ko nam vodi klub nije ni cudno što su raja koja vole Zelju nasekirana pa i ja sa njima.A to tebi ko nešto smeta kad se napiše ono što je ocigledno?KANA je napisao/la: ↑25 sep 2020, 22:05HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑25 sep 2020, 21:59Badzak me razocarao.Igra kako mu naši sarajevski hoštapleri zasviraju.upravu si bruda ,vidim da si se nasekirao ma pusti se foruma i Zelje
Zbog cijene i urbanizma, baš me zanima koliko se tu u stvari može graditi.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa nemamo dozvole koliko znam a da imamo, 50% više je cijena. Eh sada tu je malo zayebano. Prije dosta godina u dva navrata je bila priča oko pomoćnog i gradnje na njemu, oba su propala. Na onoj lokaciji treba neko politički moćan da bi uspio izganjati potrebne papire.
Radi lik zadužen za to pitanje već izvjesno vrijeme na utvrđivanju tačne kvadrature jer se niko nikad nije s tim pozabavio.
A ima je mašala
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Ko ima 12 miliona taj ce na Vlakovu izganjati papire za diskotekuBbake je napisao/la: ↑25 sep 2020, 22:23
Pa nemamo dozvole koliko znam a da imamo, 50% više je cijena. Eh sada tu je malo zayebano. Prije dosta godina u dva navrata je bila priča oko pomoćnog i gradnje na njemu, oba su propala. Na onoj lokaciji treba neko politički moćan da bi uspio izganjati potrebne papire.
Da li je m:tel uzeo Kup pod svoje tacnije da li ce 1921 imati pravo snimati Kup utakmicu? Prenosa vjerovatno nece biti, nije ni prosle godine u prvoj ovoj rundi. Makar onda izvjestaj.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Fakat razmišlja li iko u klubu da bi bilo dobro Zolotića vratit. Po meni bolji je i od Hajdarevića i od Alispahića a i od Boje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.