FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Irfan hadzic prije odlaska u tursku je bio najbolji napadac lige. Mislim na onih mjesec dana u zrinjskom. Protiv holandjana izgledao prestrasno. Level iznad ostatka ekipe....
Pred nama je, da ne laprdamo , svevce nam se samo reci
Pred nama je, da ne laprdamo , svevce nam se samo reci
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Napapijri je napisao/la: ↑25 sep 2020, 21:58Historicar je napisao/la: ↑25 sep 2020, 21:53Ofanzivni vezni jeste njegova pozicija, ali ni on sam se ne sjeca, kad je tu igrao.On Chris Brown bi ga pojeo ko užinu.
![]()

-
- Kontakt:
Kakvi ovdje stručnjaci pišu pa to je strašno.Oni bi u najvažnijoj utakmici u novijoj historiji kluba nešto izmišljali ili stavljali što su čuli negdje da bi moglo nešta ....

Đani Salčin,klinac koga obožavam kao talenta i istinski fudbalski umjetnik kojih je nažalost sve manje u mlađim selekcijama.Vi bi sad tog klinca gurnuli u vatru da igra što nije igrao nikad u seniorskoj konkurenciji?Pa prijatelji,mislim da od psovki pa do odricanja od njega bilo bi napisano 10 strana.Đani treba to da igra ali kroz prvenstvo i kup da se gradi na toj poziciji a ne u ovoj utakmici.
Zatim,Adukor?Koje gledao tog Adukora zadnjih 1,5 godinu?Kad je odigrao zadnju takmičarsku utakmicu(Pejović je dosao iz punog takmičarskog ritma)?I bilo bi ovakav Adukor i **** koga dovede i tako dalje.Ne ide se u ovakvu utakmicu sa nepoznanicama bar u mogućnosti svog tima.
Đani Salčin,klinac koga obožavam kao talenta i istinski fudbalski umjetnik kojih je nažalost sve manje u mlađim selekcijama.Vi bi sad tog klinca gurnuli u vatru da igra što nije igrao nikad u seniorskoj konkurenciji?Pa prijatelji,mislim da od psovki pa do odricanja od njega bilo bi napisano 10 strana.Đani treba to da igra ali kroz prvenstvo i kup da se gradi na toj poziciji a ne u ovoj utakmici.
Zatim,Adukor?Koje gledao tog Adukora zadnjih 1,5 godinu?Kad je odigrao zadnju takmičarsku utakmicu(Pejović je dosao iz punog takmičarskog ritma)?I bilo bi ovakav Adukor i **** koga dovede i tako dalje.Ne ide se u ovakvu utakmicu sa nepoznanicama bar u mogućnosti svog tima.
Da je kako voditi pa od 65te svakih 5 minuta sjeckati igru sa po 1 izmjenom i valjanjem, tu racunaj i njihove izmjene i eto grupne faze 

NEMA NAZAD
Milicevic na poziciji stopera umjesto Serbecica, a Djokanovic kao DMF.. tako bi jabera22 je napisao/la: ↑25 sep 2020, 22:20Kovačević
Oremuš - Šerbečić - Dupovac - Pidro
Milicevic - Pejović
Fanimo - Sušić - Tatar
Ahmetovic
Po meni najbolji sastav za celtic,dovoljno visokih igraca da mozemo branit prekide,pejovic bi imao vise slobode prema naprijed,sto nema kad igra sa susicem jer se onaj slabo vraca,susic na svojoj poziciji i potuc se pa sta Bog dragi da.

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Šta je sa Mustedanagicom može li on odigrati umjesto Rshmana.
I ja bi ovo kao Bera stavio,fali nam tu skakac jedan a protiv njih se necemo nesto previse "nakombinovati" svakako...Tako da nam treba jedan jak defanzivac zbog skoka nazad a i Bgm naprijed.Bordo23 je napisao/la: ↑25 sep 2020, 22:39Milicevic na poziciji stopera umjesto Serbecica, a Djokanovic kao DMF.. tako bi jabera22 je napisao/la: ↑25 sep 2020, 22:20Kovačević
Milicevic - Pejović
Fanimo - Sušić - Tatar
Ahmetovic
Po meni najbolji sastav za celtic,dovoljno visokih igraca da mozemo branit prekide,pejovic bi imao vise slobode prema naprijed,sto nema kad igra sa susicem jer se onaj slabo vraca,susic na svojoj poziciji i potuc se pa sta Bog dragi da.![]()
Slazem se sa stavom vecine da nam je trenutno po formi Serbecic treca opcija.
Tatara lijevo ne dirati,posto pojedini predlažu kao Jukiva lijevo a njega u sredini ...jok to nista od toga samo bi ga ugusili.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ne lazite da je bilo namjerno, mnogi ce potvrditi suprotno.nukleusmember je napisao/la: ↑25 sep 2020, 22:24moron je ispao sa onim gaženjem, ali kada je izašao meni smo izgledali skroz solidnoPantelija je napisao/la: ↑25 sep 2020, 21:00Rahmanovic da nije konj u glavi ne bi ni doslo do onoga. I tu je utakmica i otisla u PM. Ja ne vjerujem sa ima neko ko ga hvali za ove stvari. Mangup kakav se prestavlja treba da igrom ponizava i razbija a ne da liku staje kopackom na kičmu namjerno. Imam osjecaj sa ce neko halaliti 10 utakmica suspenzije i slomiti ga. Doslovno.
Jako je bezobrazan i da je tad dobio zasluzeni crveni pitao bih ove sto ga podrzavaju da li bi ga podrzavali i dalje
VVVBK
Amer Dupovac!
Slazem se u vezi Tatara, vrhunski igra lijevo.. vidjet cemo kako ce se Marinovic odluciti. Ovo nam je historijska sansamma_hz je napisao/la: ↑25 sep 2020, 22:47I ja bi ovo kao Bera stavio,fali nam tu skakac jedan a protiv njih se necemo nesto previse "nakombinovati" svakako...Tako da nam treba jedan jak defanzivac zbog skoka nazad a i Bgm naprijed.Bordo23 je napisao/la: ↑25 sep 2020, 22:39Milicevic na poziciji stopera umjesto Serbecica, a Djokanovic kao DMF.. tako bi jabera22 je napisao/la: ↑25 sep 2020, 22:20Kovačević
Milicevic - Pejović
Fanimo - Sušić - Tatar
Ahmetovic
Po meni najbolji sastav za celtic,dovoljno visokih igraca da mozemo branit prekide,pejovic bi imao vise slobode prema naprijed,sto nema kad igra sa susicem jer se onaj slabo vraca,susic na svojoj poziciji i potuc se pa sta Bog dragi da.![]()
Slazem se sa stavom vecine da nam je trenutno po formi Serbecic treca opcija.
Tatara lijevo ne dirati,posto pojedini predlažu kao Jukiva lijevo a njega u sredini ...jok to nista od toga samo bi ga ugusili.

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
A što bi se mi njima i njihovoj igri prilagodjavali i pokušavali preko skokova i prekida općenito... ? Zašto se oni ne bi našoj igri prilagodjavali ?
Odlaskom Milija u vezni red, mi možemo samo dobiti na tromosti i sporosti. Mili nije loš u sredi ali je jako spor a to nam protiv ovakvih ekipa ne odgovara, plus što bi njegovim odlaskom u sredu, nazad izgubili na čvrstini, jer ja ne znam koji je Šerbečiću ali čovjek igra u rangu Novakovića. Nema potrebe ulazit u duele neke sa njima, naguravanja i n asilu pokušavati, tu ćemo se samo istrošiti bezveze a oni kao i svaka otočka ekipa prespremni.
A i ne razumijem zašto mislite da se nećemo nakombinovati ? Pa nisu Juventus majku mu... prošle godine sa Krstom i Andrejom kojem je to bila prva ozbiljna utakmica bili smo ured pa egal sa njima... Naša šansa i treba sa bude kombinatorika i brz protok lopte, što mislim da će kod Pejovića i Andreja to funkcionisat odlično, čak šta više puno bolje nego Pejović i TSS. Andrej je idealan za te brze transformacije i za iznošenje lopte expresno sa svoje polovine, a Pejović ima doktorski pregled igre i pasa u prostor, plus mislim da će taj dvojac odgovornije igrati defanzivno nego dvojac Pejović TSS.
Na bekovima smo jači to da ne pričam a na krilima pogotovo. Imamo mi šanse itekako.
Odlaskom Milija u vezni red, mi možemo samo dobiti na tromosti i sporosti. Mili nije loš u sredi ali je jako spor a to nam protiv ovakvih ekipa ne odgovara, plus što bi njegovim odlaskom u sredu, nazad izgubili na čvrstini, jer ja ne znam koji je Šerbečiću ali čovjek igra u rangu Novakovića. Nema potrebe ulazit u duele neke sa njima, naguravanja i n asilu pokušavati, tu ćemo se samo istrošiti bezveze a oni kao i svaka otočka ekipa prespremni.
A i ne razumijem zašto mislite da se nećemo nakombinovati ? Pa nisu Juventus majku mu... prošle godine sa Krstom i Andrejom kojem je to bila prva ozbiljna utakmica bili smo ured pa egal sa njima... Naša šansa i treba sa bude kombinatorika i brz protok lopte, što mislim da će kod Pejovića i Andreja to funkcionisat odlično, čak šta više puno bolje nego Pejović i TSS. Andrej je idealan za te brze transformacije i za iznošenje lopte expresno sa svoje polovine, a Pejović ima doktorski pregled igre i pasa u prostor, plus mislim da će taj dvojac odgovornije igrati defanzivno nego dvojac Pejović TSS.
Na bekovima smo jači to da ne pričam a na krilima pogotovo. Imamo mi šanse itekako.
-
- Kontakt:
Al sto je najgore od svega Adukor nije neophodan i imas dva DM koji igraju i u formi su.michplatini je napisao/la: ↑25 sep 2020, 22:29Kakvi ovdje stručnjaci pišu pa to je strašno.Oni bi u najvažnijoj utakmici u novijoj historiji kluba nešto izmišljali ili stavljali što su čuli negdje da bi moglo nešta ....
realno svi u nasoj ligi bi bili presretni da imaju nasu klupu u prvih 11 i sad se neko sjetio Adukora da nam treba. U kupu nek igra i na nekim utakmicama u ligi dok ne dodje u takmicarsku formu, a i tada treba da se izbori za prvih 11 a ne da igra jer je Aukor.
Imamo sta imamo i na ovim momcima je da pokusaju u cevrtak da prodju Celtic
+1ajdohordas je napisao/la: ↑25 sep 2020, 23:03A što bi se mi njima i njihovoj igri prilagodjavali i pokušavali preko skokova i prekida općenito... ? Zašto se oni ne bi našoj igri prilagodjavali ?
- ElCartel11
- Kontakt:
Samo Fanimo je veliki upgrade u odnosu na recimo Milanovica lani protiv njih. Da ne pricam o zamjenama
Hodzic - > Pidro
Hebib - > Oremus
Velkoski - > Pejovic
To su 4 igraca ili bolje rečeno 4 pozicije koje su definitivno bolje pokrivene nego lani. Uz to dodaj jos Susica koji ce dosta pomoci u zadrzavanju lopte na sredini terena i smirenosti jer ima dosta iskustva sa ovakvim tekmama.
Hodzic - > Pidro
Hebib - > Oremus
Velkoski - > Pejovic
To su 4 igraca ili bolje rečeno 4 pozicije koje su definitivno bolje pokrivene nego lani. Uz to dodaj jos Susica koji ce dosta pomoci u zadrzavanju lopte na sredini terena i smirenosti jer ima dosta iskustva sa ovakvim tekmama.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
U četvrtak sa Selticom, pa u nedjelju sa Zrinjskim.
Biće ****, valja to sve progurati, sreća ide pauza onda ako sam upravu.
Biće ****, valja to sve progurati, sreća ide pauza onda ako sam upravu.
-
- Kontakt:
Ma svi bi mi sada voljeli nekog napadača tipa Benko, Komazec i sl. ali moraš ipak biti realan i ići korak po korak, ne preskakati ništa. 

Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 25 sep 2020, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Amcho1, Kyle88, mosarajvosa83, MrPink, zeljovolimte i 93 gosta.