Druže niko ne osporava vaše rezultate u Europi zadnjih sezona koji su vise nego ok za naše uslove uzimajući u obzir sa kim ste igrali.Sto se tiče stadiona vi niste u stanju ni ofarbati to sto smo mi izgradili, a realno gledajući nas stadion trenutno je Craven Cottage za bijeli brijeg.Zadnja tri kola koja se igraju bez navijača mi smo prodali Ca 15 000 ulaznica sto je za vas nemoguća misija( mislim da se uprava ne usudi ni pokrenuti akciju tog tipa jer bi se sigurno obrukali )Antipolitika3 je napisao/la: ↑25 sep 2020, 23:28Citam malo ova idiotska prepucavanja i prozivke mitomani za navijace Zrinjskog a pojedini navijaci veleza i sad misle da je Dudenange ekipa konobara i bagerista a Apoel amaterska momcad koju je prijeratni Velez pobjedjivao iako obe ekipe iza sebe imaju grupe i LP i EL zadnjih godina dok je Velez tavorio po bh pasnjacima.
Ljudi moji 21.je stoljece svi znamo a i vi da bi guzice dali migrantima u fejicevoj da odigrate jedno pretkolo EL i o tome bi hvalosjeve pisali godinama isto kao sto svojatate prijeratni Velez.
Od BiH nastanka komsije vam imaju 6 titula drzave i 1 Kup te 51 euro utakmicu dok vi se dicite stubovima(mislio sam da se ozbiljan stadion pravi) od kojih se ne vidi teren.
Nije lako ovih 30 godina gledati svoju ekipu po drugim ligama i gledati poraze kao od Leotara 11:0 ali smirite se i samo ponizno jer vase vrijeme dolazi kad bi mogli malo okusiti te europe koja je toliko nebitna.
PL prepucavanja
-
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Sta kaze "svojatate prijeratni Velez"
Jok eto nacemo neki novi klub pa poceti navijati za njega kao vi
Mostar u srcu Velež do GROBA a ne do rata prodane duše.

Jok eto nacemo neki novi klub pa poceti navijati za njega kao vi

Mostar u srcu Velež do GROBA a ne do rata prodane duše.
Ne djelim ja plate gospodjo Dzeku zovite 

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Forzza Velez

- Antipolitika3
- Kontakt:
Kako mislis prodane duse?
Kako navijati za nesto sto su srpski dosljaci osnovali iz gacka i nevesinja pa nakon par desetljeca rusili grad vodjeni velikosrpskim projektom sto mislis zasto hercegovina ima toliko navijaca hajduka i dinama upravo jer se ta regija nije mogla identificirati sa umjetnom tvorevinom zvanom Velez.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
Puhni Israfile vakat je
- Antipolitika3
- Kontakt:
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
8
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
Poštovani,
obavještavamo vas da smo prinuđeni povući ediciju poštanskih markica s grbom Željezničara, jer zbunjeni građani nisu bili sigurni s koje strane da pljunu.
Još jednom se izvinjavamo zbog neugodnosti.
Vaše BH Pošte

obavještavamo vas da smo prinuđeni povući ediciju poštanskih markica s grbom Željezničara, jer zbunjeni građani nisu bili sigurni s koje strane da pljunu.
Još jednom se izvinjavamo zbog neugodnosti.
Vaše BH Pošte

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- svrakino1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Svaka cast i za ovo.
Samo, eno igraci im digli glas kako ima za Bosnu a nema za plata

- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
“Odlazak na noge jednoj stranci i njenim kadrovima radni sitnog šićara je itekako pokazatelj da nismo jači ni od režima ni od partija i da bezveze furamo mitologiju umjesto da sve redom izmuzemo koliko možemo i koliko nam se prilike nudi, zato pitam da li je bilo išta konkretno nakon današnjeg sastanka? Nakon ajnadžićevih obećanja gurbeti su dobili stadion za marku, jesmo li mi danas na pragu da šta ušićarimo od SDA kao što smo to uradili u prethodnih nekoliko godina sa prethodnom upravom, to je bila sva poenta mog pitanja.”