FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

van gall
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la van gall » 17 dec 2010, 19:15

Portillo je napisao/la:Rafa nikad ne gubi u dvije utakmice! 8-)
Realno gledajuci, ni jednom ni drugom timu trenutno, ali samo trenutno ne cvatu ruze, Bayern kao i obicno tek sad krece u ono "pravo", jer obicno lose krenu sezonu a na kraju je zavrse poprilicno dobro. Sto se Intera tice, ni oni nisu u nekoj formi, no to je posljedica silnih povreda s kojim su u problemima vec nekoliko mjeseci, ali eto, vjerovatno ce pred Bayern svi biti spremni. Ocekujem dvije dobre utakmice i naravno... prolaz Intera.
Pa dobro kod kuce ce pobjediti u gostima totalno ispusiti i ispasti znaci da ce ostati dosljedan svojih igara dosad tj da ne gubi u 2 utakmice :D
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 17 dec 2010, 19:18

anton 1983 je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la:@Geronimo & Io sono interista

Sammer je pored srednjaka igrao i stopera (vise libera). Iako nije bio pravi stoper, po fudbalskom znanju je mogao i to da igra (cesto ga je Vogst tu stavljao, kao i Hitzfeld). A bio je klasa (i ostao) za sve ostale Nemce.
Nije on igrao ŠTOPERA nikada ;) On je možda tu i tamo upotpunio tu poziciju, ali on nikada niej bio štoper - to je morao biti teški muss - prepametan je on da bi bio štoper ;)
Rekao sam ti da je vise bio libero, ali je i na stoperu bio car. A da li je bio muss ili ne, ne secam se - jedino pamtim zute dresove i Kohlera i Sammera pozadi, a Reutera i Heinricha po bokovima.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 17 dec 2010, 19:29

MaGiCa je napisao/la:
anton 1983 je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la:@Geronimo & Io sono interista

Sammer je pored srednjaka igrao i stopera (vise libera). Iako nije bio pravi stoper, po fudbalskom znanju je mogao i to da igra (cesto ga je Vogst tu stavljao, kao i Hitzfeld). A bio je klasa (i ostao) za sve ostale Nemce.
Nije on igrao ŠTOPERA nikada ;) On je možda tu i tamo upotpunio tu poziciju, ali on nikada niej bio štoper - to je morao biti teški muss - prepametan je on da bi bio štoper ;)
Rekao sam ti da je vise bio libero, ali je i na stoperu bio car. A da li je bio muss ili ne, ne secam se - jedino pamtim zute dresove i Kohlera i Sammera pozadi, a Reutera i Heinricha po bokovima.
Kohler je igrao sa Cesarom u tandemu, koji je dugo godina bio najbolji štoper lige a i šire. Njega si vjerovatno zaboravio.
Sammer jeste igrao libera, nešto isturenije od dvojice štopera, ali je počeo karijeru kao ofanzivni veznjak.
S povredama se vratio natrag, nešto slično kao i Mateus kada je ušao u godine pa igrao na zalasku karijere libera, dok je ta pozicija još bila u životu.
Nismo off, jer je Sammer igrao pola godine u Interu, gdje se nije baš najbolje snašao i jedva dočekao ponudu Dortmunda da se vrati.
Vom Jäger zum Gejagten

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 17 dec 2010, 19:39

geronimo je napisao/la: Kohler je igrao sa Cesarom u tandemu, koji je dugo godina bio najbolji štoper lige a i šire. Njega si vjerovatno zaboravio.
Sammer jeste igrao libera, nešto isturenije od dvojice štopera, ali je počeo karijeru kao ofanzivni veznjak.
S povredama se vratio natrag, nešto slično kao i Mateus kada je ušao u godine pa igrao na zalasku karijere libera, dok je ta pozicija još bila u životu.
Nismo off, jer je Sammer igrao pola godine u Interu, gdje se nije baš najbolje snašao i jedva dočekao ponudu Dortmunda da se vrati.
Znaci da nisam pogresio mnogo (naravno da znam za Cesara). :D
A oko toga ko je gde igrao, pa gde svrstati A.Di Livia ili J.Zanettija? Ljudi igrali sve prema potrebi. Samo nisu branili ili igrali u napadu.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 17 dec 2010, 20:16

Interista di cuore je napisao/la:effe_sa@

o kakvim ti titulama pricas ??? ko je spominjo titule ???sta ti je ? sil dobro ??? idi malo vode preko masica...svasta :roll:

nisam ja doso na temu Bayerna da provociram vec ti i taj zaludjeni Barcelonom...

dobro se sjecam tebe pred finale,cak si piso da Bayern ima bolju ekipu od Intera :lol: i da ce lagano dobit,evo i sad si doso na temu da malo se*es...al ajde ima jos do marta ( poslije 2. utakmice ) da se nadas jbg. ha ya :mrgreen:

samo nemoj plakat poslije utakmica ;)

imas mahanje veliko...ajde bok :oops: :lol:
tad sam rekao da bayern ima bolju ekipu i naravno da je ima....a pogledaj inace malo postove pa vidi koliko sam inace upravu.....i malo smanji ti s tim izrazima, imam svoje misljenje i uvijek cu ga reci, ti nadji malogradjane pa njima govori da seru i nemas ti nikakvo pravo da nekom nesto odredjujes....po ovome se vidi da ti je nivo kulture ravan nuli...idi obrazuje se , citaj knjige, pa ces onda moci koju recenicu na mom nivou napisat.....dicite se jednom pobjedom, pa to je presmijesno....eto i podolski vam je sigurno bez veze igrac pa vam je i on u sred milana uvaljivo golove.....al doduse ti ni o interu nemas pojma a lafo za njega navijas i ti meni uzeo solit pamet...malogradjanima idi pa soli pamet koliko god hoces, imas tamo priliku dobit krunu najpametnijeg....i vi govorite neko ovde provocira, ne smirujete se dolazeci izlagat gluposti na podforumu bayerna...izgledate isto ko da vas je neko iz okova pustio i spamate non stop po drugim temama...nego sreca takvih je ovde malo....i svaka vama statistika smeta koja vama u prilog ne ide
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 17 dec 2010, 21:17

da li su ovo kojim slucajem navijaci bilo kojeg drugog tima osim Bayerna uradili na nekoj temi davno bi ovo bilo sankcionisano...al posto su bayernovci njima se sve dozvoljava...

sr*nje u bojama...

22.05.2010.

nastavak slijedi u martu ;)

Diego Il Principe Milito ( mislim da ste svi veliki poznavaoci fudbala culi za njega ako ne prije onda u finalu LP )

okanite nas se malo,od svog tog straha ne znate ni sta pisete...cinjenica da vi smarate Interovu temu dovoljno govori o tome ko se koga boji...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 17 dec 2010, 21:23

nadam se da cete ih uzeti.. navijam za vas i puno srece..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 17 dec 2010, 21:25

o Italia...fino,fino 8-)

da malo odmorimo od ovih smorova,izgleda da je zavrsen otkup druge polovice ugovora Ranocchie i da ce on na zimu za 8 miliona evrica na Meazzu...uffff kako mi je drago sto ce vec sad u Inter 8-)
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 17 dec 2010, 21:30

Interista di cuore je napisao/la:o Italia...fino,fino 8-)

da malo odmorimo od ovih smorova,izgleda da je zavrsen otkup druge polovice ugovora Ranocchie i da ce on na zimu za 8 miliona evrica na Meazzu...uffff kako mi je drago sto ce vec sad u Inter 8-)
slikaslika
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 17 dec 2010, 22:11

Interista di cuore je napisao/la:da li su ovo kojim slucajem navijaci bilo kojeg drugog tima osim Bayerna uradili na nekoj temi davno bi ovo bilo sankcionisano...al posto su bayernovci njima se sve dozvoljava...

sr*nje u bojama...
Šta želiš s ovim reći? Znaš li ti da sa ovim postom indirektno mene napadaš.
E prije nego se oslobodiš smorova, lijepo se vratiš nazad i vidiš ko je prvi upotrebljavao suvišne riječi tipa...paćenici, smorovi, balavci, odyebi i sl.
Ako neko kleveti ili se podsmijava nekom klubu/igraču on ne radi ništa protiv pravila foruma. Dok je masa vas već koristila "rječnik" zbog kojeg bi se mogli pronaći u banovićima.
Mislio sam da ću sa vama imati prijatno druženje, ali ispade baš sranje u bojama.

Uostalom, svako od vas zna prijaviti post, pa će neko od moderatora (nisu svi bavarci) to primjetiti i na vrijeme reagovati. Za nešto više imaš Admina, pa se njemu žali.
Ovako nešto vam prelazi u naviku, što nema veze sa pameću.

Svaku temu svaki korisnik može koristiti i iznositi svoja mišljenja, koja se, gle' čuda, razlikuju od vaših. Svako prelaženje na lični nivo rasprave biće sankcionisan.
Vom Jäger zum Gejagten

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 17 dec 2010, 23:04

geronimo je napisao/la:
Interista di cuore je napisao/la:da li su ovo kojim slucajem navijaci bilo kojeg drugog tima osim Bayerna uradili na nekoj temi davno bi ovo bilo sankcionisano...al posto su bayernovci njima se sve dozvoljava...

sr*nje u bojama...
Šta želiš s ovim reći? Znaš li ti da sa ovim postom indirektno mene napadaš.
E prije nego se oslobodiš smorova, lijepo se vratiš nazad i vidiš ko je prvi upotrebljavao suvišne riječi tipa...paćenici, smorovi, balavci, odyebi i sl.
Ako neko kleveti ili se podsmijava nekom klubu/igraču on ne radi ništa protiv pravila foruma. Dok je masa vas već koristila "rječnik" zbog kojeg bi se mogli pronaći u banovićima.
Mislio sam da ću sa vama imati prijatno druženje, ali ispade baš sranje u bojama.

Uostalom, svako od vas zna prijaviti post, pa će neko od moderatora (nisu svi bavarci) to primjetiti i na vrijeme reagovati. Za nešto više imaš Admina, pa se njemu žali.
Ovako nešto vam prelazi u naviku, što nema veze sa pameću.

Svaku temu svaki korisnik može koristiti i iznositi svoja mišljenja, koja se, gle' čuda, razlikuju od vaših. Svako prelaženje na lični nivo rasprave biće sankcionisan.
Ovo sam ja koristio, i izvinjavam se zbog toga. Izbacio me covek iz takta, ali to nije bio razlog da tako reagujem. Za sve ostalo sto se napisalo sa moje strane ovde, drzim da je bilo u granicama korektnosti.

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 17 dec 2010, 23:07

stvarno sam iznenadzen kada vidim koliko straha i koliko kompleksa svi bavarci imaju od intera i diega milita,znao sam da se mnogo boje ali ni u snu nisam ocekivao ovakav strah i paniku medzu bavarskim navijacima,gero me je posebno iznenadio,smirite se ljudi nije sve izgubljeno dok se igra i dok se lopta kotrlja sanse uvjek postoje iako su vama sada definitivno minimalne i vama je to jasno i vi to pokazujete na ovoj temi,ja se bojim i mislio sam malo doci na bayernovu temu da provociram i lijecim strah koga priznajem malo postoji,ali ste me vi preduhitrili i pokazali da je moj strah od vas samo mala iskrica u odnosu na vas strah od intera koji u vama plamti kao vulkan,stavise i navijaci blaugrane jos uvjek imaju nocne more i napade epilepsije kada se sjete sta su prozivili prosle sezone i kada shvate da bi im se isto moglo ponoviti i sada :x 8-) 8-) :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 17 dec 2010, 23:10

...ev dosadio sam onim na temi milana,pa da malo predjem kod vas...inter-bayern je najzanimljivija utk,sitnice ce odlucivati...i nadam se da ce milan ispasti...pa da ih mozete podjebavati... :D

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 17 dec 2010, 23:14

Nema straha od ekipe koja bljesne u evropi svakih 45 god ;) znaci da sam narednih toliko god miran sto se tice vas i izbacivanja i svega ostalog..straha da bude zbog cega?od vasih istrosenih igraca,svaka cast Militu,dobar igrac ali ove god je on obicni fudbaler i proslu god ce i on i vi pmatiti jedinu kao svijetlu u njegovoj karijeri,kod nas odbrana s drugim igracima a prosle god ste dobili zbog 2 kloca koja su igrala,ove god oba nasa najbolja igraca ce biti spremni za vas RIB I ROB,znate ko su oni sigurno,niste najlaksi protivnik koji je mogao doci nego neki srednji koji cemo proci a evo ja se kladim sa svakim navijacem Intera da dozivotni ban s ovog formu da cete ispasti od nas i to ne jedva nego vecom razlikom u 2 utakmice....pa izvolite ;)
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 17 dec 2010, 23:17

Sretno protiv Bundesligaša i da im pokažete kako Talijani igraju lopte :D :mrgreen: , znači neka se ponovi finale i to je to. :mrgreen:
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 17 dec 2010, 23:20

van gall je napisao/la:Nema straha od ekipe koja bljesne u evropi svakih 45 god ;) znaci da sam narednih toliko god miran sto se tice vas i izbacivanja i svega ostalog..straha da bude zbog cega?od vasih istrosenih igraca,svaka cast Militu,dobar igrac ali ove god je on obicni fudbaler i proslu god ce i on i vi pmatiti jedinu kao svijetlu u njegovoj karijeri,kod nas odbrana s drugim igracima a prosle god ste dobili zbog 2 kloca koja su igrala,ove god oba nasa najbolja igraca ce biti spremni za vas RIB I ROB,znate ko su oni sigurno,niste najlaksi protivnik koji je mogao doci nego neki srednji koji cemo proci a evo ja se kladim sa svakim navijacem Intera da dozivotni ban s ovog formu da cete ispasti od nas i to ne jedva nego vecom razlikom u 2 utakmice....pa izvolite ;)
eto koliko ti znas o fudbalu i koliko te je strah,pa bolan nije fudbal halejeva kometa da se ponavlja svakih nekoliko decenija :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 17 dec 2010, 23:22

amell je napisao/la:
van gall je napisao/la:Nema straha od ekipe koja bljesne u evropi svakih 45 god ;) znaci da sam narednih toliko god miran sto se tice vas i izbacivanja i svega ostalog..straha da bude zbog cega?od vasih istrosenih igraca,svaka cast Militu,dobar igrac ali ove god je on obicni fudbaler i proslu god ce i on i vi pmatiti jedinu kao svijetlu u njegovoj karijeri,kod nas odbrana s drugim igracima a prosle god ste dobili zbog 2 kloca koja su igrala,ove god oba nasa najbolja igraca ce biti spremni za vas RIB I ROB,znate ko su oni sigurno,niste najlaksi protivnik koji je mogao doci nego neki srednji koji cemo proci a evo ja se kladim sa svakim navijacem Intera da dozivotni ban s ovog formu da cete ispasti od nas i to ne jedva nego vecom razlikom u 2 utakmice....pa izvolite ;)
eto koliko ti znas o fudbalu i koliko te je strah,pa bolan nije fudbal halejeva kometa da se ponavlja svakih nekoliko decenija :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen:
Dobro,ja se ne razumem u fudbal al ti razumes i ti kazes da ce proci Inter ja da ce Bayern,kad je vec tako jesil musterija opkladi,ja koji se nikako ne razumem toliko sam siguran u Bayern,ne sto sam slijepo subjektivan nego bas supronto,a ti koji si izgleda pravi znalac fudbala nebi trebao imati straha pristati na opkladu :lol: :lol:

BAYERN MUNCHEN

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 17 dec 2010, 23:40

van gall je napisao/la: a evo ja se kladim sa svakim navijacem Intera da dozivotni ban s ovog formu da cete ispasti od nas i to ne jedva nego vecom razlikom u 2 utakmice....pa izvolite ;)
kladiš li se i sa drugim navijačima osim interovih?
kladiš li se u pare, pusti gluposti, avatare, banove, potpise i sl?
ako da, koju kvotu daješ i koliki je max ulog?
unaprijed hvala ;)
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 17 dec 2010, 23:41

tony-mortale je napisao/la:
van gall je napisao/la: a evo ja se kladim sa svakim navijacem Intera da dozivotni ban s ovog formu da cete ispasti od nas i to ne jedva nego vecom razlikom u 2 utakmice....pa izvolite ;)
unaprijed hvala ;)
Kladim se sa svim navijacima u ovu utakmicu,u pare,djela,avatare,banove,sve sve sve,koji god predlog das ja pristajem,eto jel posteno?

BAYERN MUNCHEN

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 17 dec 2010, 23:43

van gall je napisao/la:
tony-mortale je napisao/la:
unaprijed hvala ;)
Kladim se sa svim navijacima u ovu utakmicu,u pare,djela,avatare,banove,sve sve sve,koji god predlog das ja pristajem,eto jel posteno?
ne valja u ban, jbo to, onda ces otici i ko cete zajbavat :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.