FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- MocMahale444
Re: FK Željezničar
Svadja za svadjom zbog uprave.
70% vas je zaboravilo na klub koliko branite uprave.
Neprijatelji smo sami sebi.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- mamonelafo
- Kontakt:
To sam danas napisao i to stoji... sramota! Iskreno, Željo ne zaslužuje ove "navijače". I da podcrtam ovim što ne kontaju, kada kažem Željo, mislim na historiju. Pod tim ne podrazumijevam "njihove" i "naše" uprave, trenere i igrače. Kada pišem o Želji znači da govorim o filozofiji, životu i religiji. Naposlijetku, svi ćemo mi otići kadli-tadli, a Željo će ostati.MocMahale444 je napisao/la: ↑26 sep 2020, 14:33Svadja za svadjom zbog uprave.
Volim te Željo!
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
-
- Kontakt:
E jesi lud buraz. Yebe se tebi što je ovo anonimni forum

Željezničar za život cijeli!
**** se meni, koga zanima poslacu mu adresu nek dođeSudoHusika je napisao/la: ↑26 sep 2020, 15:38E jesi lud buraz. Yebe se tebi što je ovo anonimni forum![]()
![]()
![]()
![]()
SudoHusika je napisao/la: ↑26 sep 2020, 15:38E jesi lud buraz. Yebe se tebi što je ovo anonimni forum![]()
![]()
![]()
![]()

Moja religija je Islam. Jesam li ja i oni koji su muslimani, a navijaju za Zelju manje zeljovci od vas koji ste prisvojili Zelju za sebe. Evo ja mislim da je Zeljina historija potpuno drugacija, a da je u zadnje vrijeme uvedeno dosta novotarija koje vecinu zeljovaca ne privlaci, a Zeljo nazalost tone.mamonelafo je napisao/la: ↑26 sep 2020, 15:23To sam danas napisao i to stoji... sramota! Iskreno, Željo ne zaslužuje ove "navijače". I da podcrtam ovim što ne kontaju, kada kažem Željo, mislim na historiju. Pod tim ne podrazumijevam "njihove" i "naše" uprave, trenere i igrače. Kada pišem o Želji znači da govorim o filozofiji, životu i religiji. Naposlijetku, svi ćemo mi otići kadli-tadli, a Željo će ostati.MocMahale444 je napisao/la: ↑26 sep 2020, 14:33Svadja za svadjom zbog uprave.
Volim te Željo!
Srđan Stanić pronašao novi klub u BiH!
Stanić se ovog ljeta razišao sa Željezničarom nakon što se nije mogao dogovoriti oko finansijskih uvjeta, pa je bio bez kluba.
Na kraju je pao dogovor sa Igmanom koji je loše krenuo u sezonu, a ceh je platio trener Fadil Hodžić kojeg je zamijenio Milomir Šešlija.
Igman sutra igra svoj meč 8. kola Prve lige FBiH u gostima protiv NK Vis Simm Bau.
Stanić je u BiH nosio i dres Olimpika, Sarajeva, Slavije i Zrinjskog.
Slikali se u Gardenu 
Badzak ih doveo obojicu.

Badzak ih doveo obojicu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Bucan i Pedja Simic trebaju da pocnu sa treninzima.
-
- Kontakt:
Morao bi mu se stan placati, Haris Redzepi se isto spominje.
Trebao je ali nazalost cuke ga zaganjale pa je odustao
Najvaznije je to da svi oni dolaze iz ljubavi i postovanja prema Amaru pa onda Zelji, hajde sta fali jos jedan kredit i dug za njih kada naplate svoju ljubav.
Mjau !
Trenutno korisnika/ca: perodeformero, ristagrad i 46 gostiju.