fifa 11
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: fifa 11
Da lije taj Career Mode,na Fif,isto sto i master liga na pessu .Da li se moze igrati ono kao liga prvaka,ako budes prvi na kraju sezone.,ili se samo odnosi na prvenstvo koje igras.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
što se Fife tiče barem kod mene imaš 2 opcije Menager Mode ili Tournament (sezona,kup) i Be a Pro (odabereš ili napraviš 1 igrača sa kojim ćeš igrati) na Menageru naravno imaš tu opciju igranja euro kupova i ostalo a na Tournament-u samo jedna sezona i to zavisi šta odabereš kup ili ligu.barbarez je napisao/la:Da lije taj Career Mode,na Fif,isto sto i master liga na pessu .Da li se moze igrati ono kao liga prvaka,ako budes prvi na kraju sezone.,ili se samo odnosi na prvenstvo koje igras.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Zeza me neki crni ekran kad uključim ono kad Kaka krene na stadion,,, haj to nekako i mogu osposobiti, krenem na Exibithion match, izaberem Liverpool-Mutd i OK opet se pojavi crni ekran muzika se čuje, i to osposobim i onda neki igrač iz LFC-a ko sam protiv nekog golmana haj dobro to znam da to treba ali nigdje mi ne piše gdje da kliknem da počnem pravu igru.... Gledam na youtube svima piše da kliknu start ili space valjda na tastaturi, ali meni nigdje to ne javlja
trebalo bi da ti se pojavi press start nakon par sekundi...Unica_Liverpool_ je napisao/la:Zeza me neki crni ekran kad uključim ono kad Kaka krene na stadion,,, haj to nekako i mogu osposobiti, krenem na Exibithion match, izaberem Liverpool-Mutd i OK opet se pojavi crni ekran muzika se čuje, i to osposobim i onda neki igrač iz LFC-a ko sam protiv nekog golmana haj dobro to znam da to treba ali nigdje mi ne piše gdje da kliknem da počnem pravu igru.... Gledam na youtube svima piše da kliknu start ili space valjda na tastaturi, ali meni nigdje to ne javlja
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
jest, ali nema,,, mislim možda se i pojavi dok je meni taj crni ekran 

Probaj Esc/Escape pritisnuti.
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
pokušavao sam ali neće.... na početku, ono kad kaka ide može esc, a kad počnem exibithion ništa
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Evo uspio sam, al opet problem... Počnem ja i zaledi mi igru , igram samo recka
porpuno ista stvar ko kod mene, vjerovatno je nesto do konfiguracijeUnica_Liverpool_ je napisao/la:Evo uspio sam, al opet problem... Počnem ja i zaledi mi igru , igram samo recka
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
igrali kod od vas fifa 11 na pes3?
ako igrate dodaj te mene: PRNJAVOR_ONE
^^^

ako igrate dodaj te mene: PRNJAVOR_ONE
^^^

znali iko kako promjenii komande na fifi 11,imam tastaturu ??
Na PS3?Carlo je napisao/la:Želi neko tutorial za online igranje?
to moraš napraviti prije nego uđeš u samu igru,otiđi na game settings zatim In-Game Keyboard i napravi sebi komande kako ti najbolje odgovarajuzenicanin je napisao/la:znali iko kako promjenii komande na fifi 11,imam tastaturu ??

It was turned around so that right looked wrong
- AmanijakzO
- Kontakt:
Hoce li iko da odigra jednu utakmicu online na PS3?
Dodaj mene, PRNJAVOR_ONE.AmanijakzO je napisao/la:Hoce li iko da odigra jednu utakmicu online na PS3?
igra li iko fifu 11 na racunaru?? konto sam je skinut kad dodje ovo neograniceno surfanje, pa reko ako igra iko da mi kaze valja li ista.
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
Nemoj skidati.kivi je napisao/la:igra li iko fifu 11 na racunaru?? konto sam je skinut kad dodje ovo neograniceno surfanje, pa reko ako igra iko da mi kaze valja li ista.

PES zakon.

Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
Ne slusaj ga..ILoveLFC je napisao/la:Nemoj skidati.kivi je napisao/la:igra li iko fifu 11 na racunaru?? konto sam je skinut kad dodje ovo neograniceno surfanje, pa reko ako igra iko da mi kaze valja li ista.
PES zakon.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.