ma tesko je to i vidjeti iz ovog ugla kamere odakle se snima

Moderator/ica: GracanicaAA
ma tesko je to i vidjeti iz ovog ugla kamere odakle se snima
nije bio ofsajd, ako se bolje pogleda moze se vidjeti da je igrac Rudara "gurnuo" loptu naprijed sa ciljem da je ispuca tu prestaju sve dileme bilo kako bilo fino je pobjediti sve najbolje i Tesnju i Tesnjacima Bujrum u Bihac !harden je napisao/la: ↑26 sep 2020, 17:24ma tesko je to i vidjeti iz ovog ugla kamere odakle se snima
![]()
Tako je sad treba ufatiti dobar ritam i ne kockati se sa bodovimadacco je napisao/la: ↑26 sep 2020, 17:41Znao sam da ce ova kisa najavljivana stvoriti problema i da nece biti igre....ali eto kako sami mislio uz srecu ipak vazna tri boda...
Po meni ako odigrali smo sa vecinom najbolji ekipa iz lige sad nam raspored ide na ruke da se jos novim trenerom uigramo do susreta sa Posusjem i Visom...jel ove ostale ekipe su iz donjeg dijela tabele...
Ono sto je najbitnije igramo s 11 najboljih i najspremnijih igraca za razliku od utakmica gdje nas je Berber vodio i gurao pojedine igrace u prvih 11.
Jos sad ide losije vrijeme, tereni ce biti katastrofa sto odma daje vece sanse slabijim ekipama koje dolaze da se brane, a domacin ne moze da razvije svoju igruhangoverr je napisao/la: ↑26 sep 2020, 23:33Treba ici utakmicu po utakmicu i shvatiti ozbiljno svakog protivnika nece biti lako protiv capljine,zna svako igrati nogomet moze se desiti zalutali metak ako se ne dadne gol na vrijeme.Samo ozbiljno zalaganje i ne bi trebalo biti problema jer imamo dobru ekipu.
Nema ofsajda,gol je čist imali smo sreće da se lopta odbila i to je to idemo dalje.Papadopulos je napisao/la: ↑26 sep 2020, 23:56Opet mi se čini da nije bio ofsajd, ima na onoj novoj stranicu prva liga fbih.
Kako ljudi igraju, nevjerovatno, dva odlicna stopera! Bez greske
Veoma je zahvalno to kako se krecu na terenu i kako dopunjavaju jedan drugog. Jeste da im fali brzine, pogotovo Devi, ali nadomjeste to inteligencijom i dobrim postavljanjem. Nadam se da ce biti jos bolji, jos raditi i nastaviti se boriti kao i do sad.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.