Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Mostar U Srcu Velez Do Groba!
"Velez was ranked 43rd on the UEFA team ranking which is the highest UEFA team ranking achieved by any football club from Bosnia and Herzegovina"
Tito partija Velezova Armija!
"Velez was ranked 43rd on the UEFA team ranking which is the highest UEFA team ranking achieved by any football club from Bosnia and Herzegovina"
Tito partija Velezova Armija!
Fino.
Bio je on dobar i kod nas. Al se pogubio usput. Nargila, hodanje, kurcevitost. A i u defanzivi beskoristan bas.
Sada dobro izgleda bas.
Zadnja izmjena: Hajdeee, dana/u 26 sep 2020, 19:51, ukupno mijenjano 1 put.
- FKS -
-
- Kontakt:
Braca vatromet zapalise 

- tutankamon1905
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Tu je to, provjeri druze li setutankamon1905 je napisao/la: ↑26 sep 2020, 19:53I jel Mulic ovoliko loš svaku utakmicu? Podsjeća me na dvojicu kolega po fudbalskom umijeću s druge strane Neretve, Škrbića i Kunića

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Danas je bolji bio nego inace, toliko na tu temututankamon1905 je napisao/la: ↑26 sep 2020, 19:53I jel Mulic ovoliko loš svaku utakmicu? Podsjeća me na dvojicu kolega po fudbalskom umijeću s druge strane Neretve, Škrbića i Kunića

Forzza Velez
-
- Kontakt:
malo je i sabrija odigrao za velež, mostarci budite realni
-
- Kontakt:
mozda 2 3 faula da su "nategnuta" bila, al zato Radovcu za obostrani start dodijeli zuti, nista specijalno. Ako cemo mak na konac, gol Brandaa je cist kao suza.Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑26 sep 2020, 20:01malo je i sabrija odigrao za velež, mostarci budite realni
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Yes, ponistise nam cist golBosnausrcu9 je napisao/la: ↑26 sep 2020, 20:01malo je i sabrija odigrao za velež, mostarci budite realni
Ti si naša ljubav jedina!
-
- Kontakt:
nek ste dobili, ne bil konačno ispali ovi kupusari, ali ono liči na natezanje gdje god je mogao...
Joj Slavka Petrovića,po njegovoj izjavi na kraju meča onaj ko nije gledao pomislio bi da je susret bio ravnopravan,a realno Velež je imao 5-6 stopostotnih prilika i dominaciju skoro cijelu utakmicu.
Ma Slavko je seoska i trenerska varalica, nula od trenera i covjeka.
-
- Kontakt:
Smirio se strasno, ozenio se, dobio i dijete, nije vidjen uopce po shisha barovima i takvim zajebancijama, bar ga ja ne upratim, i takav Radovac je klasa sigurno, sto je pokazao i veceras.
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Akademija.
Zeljkovic,Radovac
A dolazi i Andjusic
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Strašno je natezao, poništen nam čist gol i Radovcu karton ni za šta.Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑26 sep 2020, 20:01malo je i sabrija odigrao za velež, mostarci budite realni
-
- Kontakt:
Toliko je kiše palo da sam se ja pribojavao da se utakmica uopšte neće moći igrati.Činjenica da trenutno nema dobrog terena u PL osim na Grbavici, i ja bih poslije reflektora uveo da se tereni urade na svim stadionima.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Eto Veleza na visokoj poziciji na tabeli, doduse ima zaostalih tekmi ali tu je, u borbi za 'euro' pozicije.
Borac je trenutno u dobrom rasporedu, i koristi to max. Vidjet cemo ga nakon tri gostujuca meca kakav ce biti, prodje li te meceve sa 7 ili vise bodova, ja ga stavljam na on watch borbu za sami vrh do kraja. Odlazak Danilovica se nije osjetio protiv Olimpika ali vidjet cemo protiv jacih.
Zrinjskog smatram i dalje najvecim protivnikom Sarajevu za titulu. Imaju zaostale meceve, teski mecevi, ako ih prodju oni su to sto i mislim.
Kone - ocekuje se njihov strmoglavi pad uzevsi u obzir sve okolnosti oko njih. Mozda se i izvuku ko zna, ali ovo im ne sluti na njihovo dobro. 4 ekipe minimalno ce im piti krv za poziciju.
Borac je trenutno u dobrom rasporedu, i koristi to max. Vidjet cemo ga nakon tri gostujuca meca kakav ce biti, prodje li te meceve sa 7 ili vise bodova, ja ga stavljam na on watch borbu za sami vrh do kraja. Odlazak Danilovica se nije osjetio protiv Olimpika ali vidjet cemo protiv jacih.
Zrinjskog smatram i dalje najvecim protivnikom Sarajevu za titulu. Imaju zaostale meceve, teski mecevi, ako ih prodju oni su to sto i mislim.
Kone - ocekuje se njihov strmoglavi pad uzevsi u obzir sve okolnosti oko njih. Mozda se i izvuku ko zna, ali ovo im ne sluti na njihovo dobro. 4 ekipe minimalno ce im piti krv za poziciju.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.