Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- AshburtonG
- Kontakt:
Re: Arsenal - Chat
Cekaj je li to isti onaj lik, koji je 20 dana pisao o Suarezu i Edinu u Juventusu, pa onda okrenuo pricu kad je Morata vec bio u avionu za Torino? Ako jest, to je vjerovatno jedan od najvecih insajderskih diletanata i provala zadnjih par godina.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ja sam znao da United i Chelsea nece biti znantno bolji od nas ove sezone, štaviše ujednačeni smo poprilično i borba za top 4 je realnost.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- Chapman1886
- Kontakt:
imamo najboljeg trenera u tom trouglu norveški kriminalac,viljaš boaš sa bridža i arteta,bar se vidi neka ideja
Samo Sloboda | COYG
Ta vijest je odma potvrdjena kao laz
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Ozymandias
- Kontakt:
Ma milion nekih izvora i razlicitih informacija, ne znas kome vjerovat. Jedino sto je sigurno je da ce doci. 
Jedino je sigurno da ga ganjamo pola god i nista, i niata nece ni biti, ili ce biti to i nista vise a to nam je nedovoljnoOzymandias je napisao/la: ↑26 sep 2020, 20:19Ma milion nekih izvora i razlicitih informacija, ne znas kome vjerovat. Jedino sto je sigurno je da ce doci.![]()
Pa dajte covjeku, Aoura i Partya i siguran sam da imamo top 4, yebem ti upravu i vlasnika raspalog,jedna Villa trosi vis od nas, Everton ima tri puta bolju vezu od nas,al sta se ja sikiram to nije razlog da ne popijem
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Chapman1886
- Kontakt:
ma aulas je stari mačor,uvijek kontrira.i za lakazeta je isto govorio neće nigdje pa za dva dana došao kod nas.
Samo Sloboda | COYG
- feniksptica
- Kontakt:
Je l to za nas pregovara Phoebe iz Friends-a .
A za Lacu je promjenio pricu jer smo kesirali 55 milki..za 38 ne mijenja
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Ozymandias
- Kontakt:
Uglavnom su poslali ponudu, niko ne zna tacnu cifru. Vjerovatno ce se naci negdje u sredini, pusti supljake ko ovu vidovitu Dzemilu sto zna da ce Arsenal ponudit 38 mil a Lyon ce odbit.topnik1 je napisao/la: ↑26 sep 2020, 21:17Jedino je sigurno da ga ganjamo pola god i nista, i niata nece ni biti, ili ce biti to i nista vise a to nam je nedovoljnoOzymandias je napisao/la: ↑26 sep 2020, 20:19Ma milion nekih izvora i razlicitih informacija, ne znas kome vjerovat. Jedino sto je sigurno je da ce doci.![]()
Pa dajte covjeku, Aoura i Partya i siguran sam da imamo top 4, yebem ti upravu i vlasnika raspalog,jedna Villa trosi vis od nas, Everton ima tri puta bolju vezu od nas,al sta se ja sikiram to nije razlog da ne popijem![]()
- Chapman1886
- Kontakt:
više sam mislio na ove planove za budućnost.a ovi naši sa ponudama su cirkus,mene da neko zajebava ovako ne bi im nikad ponudio igrača.feniksptica je napisao/la: ↑26 sep 2020, 21:26Je l to za nas pregovara Phoebe iz Friends-a .
Samo Sloboda | COYG
Ma pristat ce na kraju na manju cifru radi pandemije i financija sad, svjesni su svi da nema druge. Mislim da bi pristali na 45 sigurno, samo izvlaci sto vise moze.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Kako god, Aouar mora biti završen. Nemojte se još na Artetu zalijetati, forsira ovu 3-4-3 formaciju vidjet ćemo dokle će dogurati.
Impresioniran sam ovim Gabrielom, mrcina je i jako je brz
.
Impresioniran sam ovim Gabrielom, mrcina je i jako je brz
⚜️~⚜️~⚜️
Yebo te Susic i "zalijetanje"DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑26 sep 2020, 23:01Kako god, Aouar mora biti završen. Nemojte se još na Artetu zalijetati, forsira ovu 3-4-3 formaciju vidjet ćemo dokle će dogurati.
Impresioniran sam ovim Gabrielom, mrcina je i jako je brz.
Protiv slabijih ekipa mora igrati 433,nezz zasto i u takvim utakmicama gura ovu formaciju
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Samo na papiru stoji 3 4 3, dzaba se fakat opterecavate tim stvarima. Cim se krene u napad, Tierney prelazi sa CB na beka, a AMN ili Saka ili ko vec igra kao dodatni vezni igrac. Imamo talentovane igrace koji su u stanju to ispostovati i ne vidim sto da trenutno odustaje od toga
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Da, dobro stojimo, dobili smo dobre ekipe i postali smo malo ozbiljnija ekipa. Ali do kad će ta taktika ići vidjet ćemo, to je moja poenta.Brokula je napisao/la: ↑27 sep 2020, 00:29Samo na papiru stoji 3 4 3, dzaba se fakat opterecavate tim stvarima. Cim se krene u napad, Tierney prelazi sa CB na beka, a AMN ili Saka ili ko vec igra kao dodatni vezni igrac. Imamo talentovane igrace koji su u stanju to ispostovati i ne vidim sto da trenutno odustaje od toga
⚜️~⚜️~⚜️
Rano je jos za bilo kakve prognoze. Premal je uzorak za Artetu. Mozemo odjednom pocet gubit utakmice i da se sve raspadneDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑27 sep 2020, 00:33Da, dobro stojimo, dobili smo dobre ekipe i postali smo malo ozbiljnija ekipa. Ali do kad će ta taktika ići vidjet ćemo, to je moja poenta.Brokula je napisao/la: ↑27 sep 2020, 00:29Samo na papiru stoji 3 4 3, dzaba se fakat opterecavate tim stvarima. Cim se krene u napad, Tierney prelazi sa CB na beka, a AMN ili Saka ili ko vec igra kao dodatni vezni igrac. Imamo talentovane igrace koji su u stanju to ispostovati i ne vidim sto da trenutno odustaje od toga
- Ozymandias
- Kontakt:
Nemamo sta krivit Artetu ako bude tako, vidimo kakva je situacija sa transferima. Ostali trose masivno i dovode po zelji dok se nasi muce dovest jednog igraca kako treba.Brokula je napisao/la: ↑27 sep 2020, 00:39Rano je jos za bilo kakve prognoze. Premal je uzorak za Artetu. Mozemo odjednom pocet gubit utakmice i da se sve raspadneDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑27 sep 2020, 00:33Da, dobro stojimo, dobili smo dobre ekipe i postali smo malo ozbiljnija ekipa. Ali do kad će ta taktika ići vidjet ćemo, to je moja poenta.Brokula je napisao/la: ↑27 sep 2020, 00:29Samo na papiru stoji 3 4 3, dzaba se fakat opterecavate tim stvarima. Cim se krene u napad, Tierney prelazi sa CB na beka, a AMN ili Saka ili ko vec igra kao dodatni vezni igrac. Imamo talentovane igrace koji su u stanju to ispostovati i ne vidim sto da trenutno odustaje od toga![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.