FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Nadam se da je ovaj eksperiment sa Bastonijem kao centralnim zavrsio. Kod prvog gola van pozicije, kod treceg ne pravi offside nego prati igraca. Cesto izvan pozicije i nema tu sigurnost koja treba za ovu ulogu. Nije pomoglo ni sto je igro s ova dva nestopera kraj sebe. Ranocchiju ostavit za slucaj kada nema De Vrija, Bastoni je dosta korisniji kao lijevi. Skriniara pod hitno vratit u prvih jedanaest i zaustavit transfer Godina ako nije vec kasno, inace cemo molit bogu citavu sezonu da De Vrij, Skriniar i Bastoni ostanu zdravi.
sto se tice veznog reda od iduce utakmice ja bi stavio Sensija, Barelu i mozda vec sad Vidala ispred Brozovica. Njegova negativna energija kad ne ide je nesto sto treba izbjegavati.
Lukaku me strasno nervira, toliko da sam se nado da je povrijedio koljeno. Gurno bi Sancheza zajedno sa Lautarom u vrh, klasa od igraca. Hakimi MORA igrat, lijevo Ivan ili Young, svejedno je cini se.
Ogromna tri boda s obzirom koliko se Conte kocko sa izborom igraca za odbranu. Strasno
sto se tice veznog reda od iduce utakmice ja bi stavio Sensija, Barelu i mozda vec sad Vidala ispred Brozovica. Njegova negativna energija kad ne ide je nesto sto treba izbjegavati.
Lukaku me strasno nervira, toliko da sam se nado da je povrijedio koljeno. Gurno bi Sancheza zajedno sa Lautarom u vrh, klasa od igraca. Hakimi MORA igrat, lijevo Ivan ili Young, svejedno je cini se.
Ogromna tri boda s obzirom koliko se Conte kocko sa izborom igraca za odbranu. Strasno
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Pouka koju je on izvukao
Sve je savrseno
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Vrlo moguce, nazalost. 
Nadam se da ovu odbranu više nikad nećemo gledati zajedno. Jedan bek inekako može na štopera ali dva nikako, ako je već Milana čuvao radi potencijalnog transfera onda je barem Ranu trebao stavit.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
-
neroazzurni
- Kontakt:
al koje vas je uzivanje citat tokom utakmice
Pazza Inter momci
Alexis je tata ove igre
Handa brate dosta je, najtanji smo na golu, najtanji!
ima se brate igraca na bacanje, valja i ovo vodit a da su svi zadovoljni...ne znam, sa ovom bandom il ce zavrsit sesti il ce uzet tripletu
bit ce zanimljivo
Pazza Inter momci
Alexis je tata ove igre
ima se brate igraca na bacanje, valja i ovo vodit a da su svi zadovoljni...ne znam, sa ovom bandom il ce zavrsit sesti il ce uzet tripletu
bit ce zanimljivo
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
Ako se ne moze Smalling uzet, onda definitivno Andreu ostavit.
#Ausilio OUT
- tutankamon1905
- Kontakt:
Marcos Alonso? Nadam se da su celnici Intera gledali utakmicu Chelsea veceras..Gori od svakog naseg pokusaja beka i daj Boze da nije u nikakvim kombinacijama za dolazak. Izbacen na poluvremenu, a vjerovatno bi ga izbacio i prije, ali ga nije zelio osramotit.Jericho je napisao/la: ↑26 sep 2020, 22:46ALEXIS![]()
![]()
![]()
Hakimi
Sensi mora igrati prije Eriksena.
![]()
Dobro je. 3 boda su tu i potvrda da nemamo LWB-a i zamjenu za CB. Skriniara ni pod razno prodavat. Kolarova zakucat na klupu iza Pirole. Loan neki ponudit sa obligationom za M.Alonsa ili Emersona + Smallinga + Darmiana, te prodat Perisica. Ajde momci na posao.
Conteov eksperiment s odbranom nije uspio, nek rjesava to kako god zna i umije ili nam je max 4. Mjesto
Realno imamo 5 izmjena po utakmici. Ne vidim problem da se svi ne dobiju kvalitetnu minutazu, posebno jer se igra na 3 fronta i jer su se postavili visoki ciljevi.neroazzurni je napisao/la: ↑26 sep 2020, 22:59al koje vas je uzivanje citat tokom utakmice![]()
Pazza Inter momci![]()
Alexis je tata ove igre
bit ce zanimljivo
Marcos Alonso je uvijek bio loš bek, a vrhunski wingback.
#Ausilio OUT
a zamisli sad ovo. Evo veceras je prebacio na romb i okrenuli smo. Zamisli da krenemo igrat nesto ovako
Hakimi-Skriniar-De Vrij-Bastoni
Sensi
Barella-Vidal
Eriksen
Sanchez-Lautaro
jos imas Radju i Brozovica da ubacis u kombinaciju. ovo bi bio ses
Hakimi-Skriniar-De Vrij-Bastoni
Sensi
Barella-Vidal
Eriksen
Sanchez-Lautaro
jos imas Radju i Brozovica da ubacis u kombinaciju. ovo bi bio ses
Ne moze bastoni na beka ba
I sensi i eriksen oba pleya na terenu u isto vrijeme
To ni na pesu ne ide
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- tutankamon1905
- Kontakt:
u nedostatku bolje opcije, sto da ne. ionako vise vremena provodi na protivnickoj polovici
pa i kad broz igra on je taj neki deep lying playmaker a sensi ili eriksen advanced. s dva box to box igraca u barelli i vidalu sigurno da mogu igrat zajedno
Ovo ću sa guštom u ponedjeljak u reprizi pogledat.Čisto jer sam mazohist kao i svaki Interist.
Ja se takodjer nebi složio. Loan + option/obligation nebitno, samo da ne gledam više mongoloida na wingbacku.tutankamon1905 je napisao/la: ↑26 sep 2020, 23:15Ne bih se slozio da je ikad bio ista "vrhunski"..solidan igrac kakvih ima na bacanje..samo sto je radi nekog imena i CV-a troduplo skuplji od ostalih
Večeras su igrali Eriksen,Brozovic,Barella te su usli Sensi,Vidal,Nainggolan dok je broj 5 ostao zakucan na klupi.
Zadnja izmjena: Jericho, dana/u 26 sep 2020, 23:43, ukupno mijenjano 2 puta.
#Ausilio OUT
Conte: "Skriniar? Personally, he is part of the project. Today, a technical choice was made and I played D'Ambrosio instead of him. We have many matches to play. He is available and is part of the project."
#Ausilio OUT
O Hakimiju
idi u pmConte: ''We must work on his defense. Back four could be a solution but it is only for emergency. I see it as an option during the match''
mene zanima kako uspijete dovesti hakimija, koji je sjajan igrac, a na lijevoj strani nemate niti priblizno dobrog igraca
cak i hakimi pokriva obje strane, no, kako god okrenete, fali vam taj jedan bocni igrac
osim toga, ne vidim tu neke vece slabosti u linijama, ekipa definitivno ima materijal za scudetto
cak i hakimi pokriva obje strane, no, kako god okrenete, fali vam taj jedan bocni igrac
osim toga, ne vidim tu neke vece slabosti u linijama, ekipa definitivno ima materijal za scudetto
Boze budale, eto nek Kolarov ne mora radit na defanzivi
Ko god radi transfere svaka mu cast s ovom budaletinom uspije dovest Eriksena i Hakimija koji mogu dici ekipu al manijak nece....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.