La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
- LlullSergio
- Kontakt:
Re: La Liga
Sklonio lik rukom napadaču loptu s noge i mi se nešto raspravljamo.
Mayoral pokazao više želje u 20 minuta nego Srbin u 70. Nije on ni za Frankfurta više.
Ma salkan je pojeo **** opet.
Ma salkan je pojeo **** opet.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Fali ovdje igrača (za Real govorim), dosta njih je zasićeno, smiješne golove su primili, pod tim mislim da su kasnili na svoje pozicije, ostane Casemiro sam u skoku gdje oni naravno primaju gol, a krivac za isti sto nije bio na svojoj poziciji (Varane) prvi kad treba podici moral ekipi pljeskanjem uzvikivajuci: Vamos. I drugi gol isto su se previse povukli nazad, rupa ostala, na Williamu ostao Odegard, ovaj ga otresao ko sljivu i eto gola.
Courtois je bio odličan i spasio je par golova.
Mendy igra ko da su mu noge tuđe što se tiče napada, onakve centaršute sam vidio neku noć u Zenici od strane bekova Budućnosti.
Fali svježe krvi i boljih igrača.
Courtois je bio odličan i spasio je par golova.
Mendy igra ko da su mu noge tuđe što se tiče napada, onakve centaršute sam vidio neku noć u Zenici od strane bekova Budućnosti.
Fali svježe krvi i boljih igrača.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
ABd jedno 25 penala da nam se svira ove godine da ide kolektivno priključivanje na Fikretove respiratore.
Auu salko salkane, mogao bi ti letiti sa foruma. Svakako nije za tebe.
Nisam gledao utakmicu
Jel ovo bio penal?
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Prvi si počeo, gnjidavče
Džeri Drejk
- LlullSergio
- Kontakt:
Salko je malo nervozan.
Salko dinamitaš.
Čista tekma, nećemo se lagat, samo mi i dalje nije jasna ona situacija oko Benzeme i gola. Nije svirao ofsajd, nije se poslije gledalo, kao da se nije ni desilo, a lopta prešla liniju
Ne treba mi bolji ovo je cist penal
Ne razumijem na osnovu cega katalonci kmece
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Pustio prednost kod Benzeminog gola od prečku.
Bio je gol, ali i ofsajd. Trebalo je da se gleda i da se ponisti gol zbog ofsajda. Vjerovatno su to vidjeli u VAR sobi i nisu zeljeli da prekidaju igru jer se rezultat ne bi mjenjao.
- LlullSergio
- Kontakt:
Objasni kolega.
Malo neozbiljno ispade,ali u suštini kad vidiš koliko vijećaju oko svake **** VAR odluke bolje da su prešutili jer i da jeste gol ofsajd je i tjt.
Zar nema goal line tehnologija? Zbunilo me jer sam očekivao da će automatski svirat gol, pa tek onda poništit.
Ako si upratio Brighton - United danas, izuzimajući zadnjih 5 minuta, VAR baš brzo radio, druga priča totalno.LlullSergio je napisao/la: ↑26 sep 2020, 23:26Malo neozbiljno ispade,ali u suštini kad vidiš koliko vijećaju oko svake **** VAR odluke bolje da su prešutili jer i da jeste gol ofsajd je i tjt.
Stvarno moraju dostići taj nivo gdje ga i ne primjetiš a ne ovo da im treba 5 minuta da liniju povuku
- LlullSergio
- Kontakt:
Ma smijesno. Najjače je kad tako se izgubi po 10-ak minuta i onda on dadne nadoknadu od 3/4 minute.
Ovaj me iznenadio večeras kad diže 8 minuta.
Ovaj me iznenadio večeras kad diže 8 minuta.
Goal line tehnologija u La Ligi se ne koristi koliko sam ja upoznat. Prvi put su je koristili u Super kupu Spanije, mislim da su tad' igrali u Saudijskoj Arabiji.Blejzer10 je napisao/la: ↑26 sep 2020, 23:31Zar nema goal line tehnologija? Zbunilo me jer sam očekivao da će automatski svirat gol, pa tek onda poništit.Ako si upratio Brighton - United danas, izuzimajući zadnjih 5 minuta, VAR baš brzo radio, druga priča totalno.LlullSergio je napisao/la: ↑26 sep 2020, 23:26Malo neozbiljno ispade,ali u suštini kad vidiš koliko vijećaju oko svake **** VAR odluke bolje da su prešutili jer i da jeste gol ofsajd je i tjt.
Stvarno moraju dostići taj nivo gdje ga i ne primjetiš a ne ovo da im treba 5 minuta da liniju povuku
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.