AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la tony-mortale » 17 dec 2010, 23:26

enobarca je napisao/la:
tony-mortale je napisao/la:ma ko ti je rekao da nemožeš pisati na ovoj temi, ali nešto što ima veze sa milanom,
a neke gluposti o pišanju po trofejima i sl. gluposti tako svojstvene osnovnoškolcima već nebi trebao
...hvala Bogu ja sam zavrsio osnovnu...i to za trofeje sam rekao jer nam uvijek realovci i rosoneri nabijaju na nos koliko imaju trofeja u LP...pa kave to ima veze sa sadasnjoscu...jeste lijepo navijati za klub s mnogo trofeja u LP ali sto je previse previse je...
sve ok, al danas je već sutra prošlost, tako da se npr. pobjeda barse nad realom 5-0 po tim tvojim shvaćanjima ne treba više nikad spomenuti, a spomenućeš je sigurno i ti i ostali još milion puta, e šta bi tek radili sa 7 srebrnih pehara LP bog samo zna, a to se na ovoj temi uopšte ne spominje osim kad takvi poput tebe navrate, a dobro za tebe što si osnovnu završio, obavezno i srednju završi, ne napuštaj ni slučajno ;)

casano izjavio da je sve dogovorio s milanom, ćelo kaže da neko mora platiti realu 5 miliona eura a da to sasvim sigurno neće biti milan :roll: ko je ovdje lud :D
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 17 dec 2010, 23:35

Pa Celo je dobro rek'o...to nece biti Milan 8-) Neko ce tipla no sikiriki...
Ja rekoh da ce vec neko platiti :P
Dobro dosao Cassano.
Zadnja izmjena: Esii TM87, dana/u 21 dec 2010, 00:56, ukupno mijenjano 1 put.
1921-2011

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 17 dec 2010, 23:48

stvarno kae totnham trenutno bolji od milana, pa ko je lud ovde? Jel su bolji peti iz EPL il prvi iz Serie A..Po kojim parametrima je totnham bolji od Milana?

Volio bi da cassano dodje, nekako uvjek sam ga gotivio, mozda se smiri cojk nikad se nezna :D

baresi
Kontakt:

Post Postao/la baresi » 18 dec 2010, 00:38

prije svega hvala adminu što mi je promijenio nick.
zatim ovi padobranci koji govore kako će cassano praviti probleme ako dođe u milan bla bla. pa i robinha, ibrahimovica je također pratio isti glas i sada se milan bez ova dva igrača ne može ni zamisliti.
cassano će u milan, bit će ovo brzo oficijelno. već je uslikan kako drži milanov dres sa brojem 99. kako je i sam antonio rekao ostalo je još neke detalje ispeglati i stvar će biti oficijelna, sve je dogovorio s milanom. nove vijesti također govore kako je cassano zapravo zamjena za inzaghija ne i za ronaldinha tako da je moguće da će brazilac ostati u milanu. vjerujem da su šanse male ali sve je moguće pošto je ronnie najomiljeniji igrač trenutno pape berlusconija. što se tiče tih famoznih 5m to je najmanji problem. galliani i perez su prijatelji i sredit će to oni već nekako, pare nisu problem. ne zaboravite o kakvom se napadaču radi i koliko je real morao iskrcati da ga dovede.
ovakav milan je veoma veoma jak. možda sam subjektivan ako kažem da milan ima trenutno najjači napad na svijetu, jaču klupu od barce kad je napat u pitanju. dodajmo još i balotellija dogodine...
samo nadam se da neće zaboraviti na jednog lijevog beka ali pravog beka i zamjenu za nestu možda luiza iz benfice.

slika
slika
Zadnja izmjena: baresi, dana/u 18 dec 2010, 00:39, ukupno mijenjano 1 put.
Il club più titolato al Mondo.

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 18 dec 2010, 00:39

Antonio Cassano
Obukao dres i najavio: "Odlazim u Milan"

Sampdorijin i napadač talijanske nogometne reprezentacije, 28-godišnji Antonio Cassano, pred televizijskim je kamerama priznao da u januarskom prelaznom roku prelazi u Milan.

Antonio Cassano
U petak je, gostujući na televizijskom šouu "Striscia la Notizia", Cassano objavio da je prihvatio ponudu AC Milana, te je pred kamerama navukao na sebe dres milanskog kluba priupitavši voditelje:

"Dobro mi pristaje, zar ne?"

Odlazak u Milan prokomentarisao je riječima:

"Ko ne bi prihvatio ponudu Milana? Riječ je o jednome od najvećih klubova u nogometnoj historiji. U drugome takvom, madridskom Realu, bilo mi je katastrofalno."

Formalnost potpisa ugovora, istakao je, ipak se mora odigrati u danima koji slijede:

"Pričekajmo još nekoliko dana. Imamo još par detalja koje kroz pregovore trebamo riješiti."

Odlazak kontroverzne zvijezde iz Genove postao je stvar neminovnosti nakon što je Cassano prostački izvrijeđao predsjednika kluba Riccarda Garronea. Dogodilo se to krajem oktobra iz čista mira, nakon jednoga neuspjelog dogovora oko zajedničkog ručka
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 18 dec 2010, 00:43

ma te slike su više šala nego ozbiljne,u toj emisiji tako su i na balotelija navukli milanov dres pa je otišao u city, mada ovo je sad puno vjerovatnije jer ako ode ronaldinjo, a vjerovatno hoće samo na njegovoj plati uštediće se milioni jer casano bi imao barem duplo manju, dinjo čini mi se oko 8 m eura ima

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 18 dec 2010, 00:51

Evooo naam Cassančića :D joj hvala Bogu sad se ne moram brinuti ko ce u napad kad ne bude Ibre, ili ko će nam uci kao Dzoker 8-)

Antonio Cassano 99 Dobrodošao !
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 18 dec 2010, 00:55

eto sad se mozete klati u svlacionici, dovedite jos Ballotelija i uzitak je zagarantovan, bice bolja ekipa nego u The expendablesu :D
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 18 dec 2010, 00:57

vuvu_zzz je napisao/la:eto sad se mozete klati u svlacionici, dovedite jos Ballotelija i uzitak je zagarantovan, bice bolja ekipa nego u The expendablesu :D
:D :D :D Sve biser do bisera. Ne zna se ko je stalozeniji i smireniji :lol:

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 18 dec 2010, 01:01

8-) ! Ibrahimović - Boateng - Gattuso - Cassano ! 8-)
Njih četvorica protiv bilo koje četvorice iz neke druge ekipe ............................................. pa samljeli bi ih :roll: :D

Forza Milan, Forza Cassano

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 18 dec 2010, 01:02

pozz rossoneri..da hoce cassano dociiii
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

baresi
Kontakt:

Post Postao/la baresi » 18 dec 2010, 01:07

robovi88 je napisao/la:8-) ! Ibrahimović - Boateng - Gattuso - Cassano ! 8-)
Njih četvorica protiv bilo koje četvorice iz neke druge ekipe ............................................. pa samljeli bi ih :roll: :D

gdje je tu onyewu? 8-)

slika
Il club più titolato al Mondo.

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 18 dec 2010, 10:47

baresi je napisao/la:
robovi88 je napisao/la:8-) ! Ibrahimović - Boateng - Gattuso - Cassano ! 8-)

gdje je tu onyewu? 8-)

slika
aaaaaaaaa da i on je Zvijjer ! 8-)
aaa da nam bi ovu "životinju" Micah Richards mladi perspektivni bek/štoper Man. Cityja 8-)
slika

A EVO JPOŠ JEDNA ONYEWUA S MIŠIĆIMA 8-) :)
slika

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 18 dec 2010, 10:52

EVO DEFINITIVNO CASSANO PRELAZI U MILAN EVO KLIP IZ EMISIJE U KOJOJ ON OBLACI DRES MILANA !!!
[youtube][/youtube]

MILAN ĆE U NAREDNIH NEKOLIKO DANA PONUDITI 11m ZA SAKHOA !!! 8-) 8-)
GALLIANI TAKODJE NAJAVIO VELIKI ŠOPING !!! 8-) 8-)

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 18 dec 2010, 11:04

ovaj tim milana je već sad jedan od napadački jačih ekipa i casano je ok pojačanje, al nije baš neophodno, bolje im je da nađu bekove i još jednog back up stopera jer na tog vašeg amerikanca se izgleda uopšte ne računa, treneri se mjenjaju a on s tribina nikako ni do klupe barem da dogura.
ovog lazzarija će vjerovatno dovesti iz cagliarija jer je to alegrijeva želja još od ljetos, onako solidan igrač može odigrati klasičnog veznog i lijevo krilo, nisam ga nešto previše puta gledao, al pošto vjerovatno nebi bio pretjerano skup, a ni plata mu neće biti prevelika ok bi bilo i njega dovesti, a ovoj staroj gardi što im ugovori ističu na ljeto se ili zahvaliti(barem 2-3) ili im dati još po godinu al sa drastično smanjenim primanjima pa ko voli nek izvoli. straseru davati više prilike, malog merkela skroz priključiti prvom timu, u primaveri kažu da ovaj dečko što je iz barse prešao dosta dobar isto neko krilo igra i od njega bi nešto moglo biti.
očito od ovog urugvajskog beka monteloga što je iz rivera došao nema ništa jer ni njega još nije bilo u sastavu nikako, a s bekovima kriza da nemože biti gora

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 18 dec 2010, 13:19

Cassano odlican igrac ali kao sto Tony rece ne i neophodno pojacanje. Moglo bi biti frke trke u svlacionici ali mi smo Milan i do tog nece doci. Bar se nadam.

Veceras dobiti tu Romu aBd i lijepo privodit kraju ovu godinu.

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 18 dec 2010, 13:34

Cassno ce igarti iza napadaca, tako da nevidim nikakve mogucnosti njega kaozamjene za Pippa....drugo ta nam je pozicija neophodna jer Ronaldinho ne zna igrati iza napadaca, a upravo je to pozicija Cassana, pa zamislite veceras protiv Rome:

------Ibro----Robinho------
---------Cassano------

Naravno protiv jacih timova poput Barce ili slcnih u gosima igras s Ibrom u spicu ili Pato ( ne biitno) i Cassanom da ga hrani loptama + moze sam postici gol ;)

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 18 dec 2010, 13:46

meskalin je napisao/la:Cassno ce igarti iza napadaca, tako da nevidim nikakve mogucnosti njega kaozamjene za Pippa....drugo ta nam je pozicija neophodna jer Ronaldinho ne zna igrati iza napadaca, a upravo je to pozicija Cassana, pa zamislite veceras protiv Rome:

---------Cassano------

Naravno protiv jacih timova poput Barce ili slcnih u gosima igras s Ibrom u spicu ili Pato ( ne biitno) i Cassanom da ga hrani loptama + moze sam postici gol ;)
ma kakvi brale, Cassano će na klupu ;)
Boateng igra tog iza napadača, a najvjerovatnije kad se Pato vrati da će biti
-------------Ibra---------------
--Robinho-------Pato---------
----------Boateng-------------
-Pirlo/Abro--Gattuso--------

Cassano će igrati ako se povrijedi (Nedo Bog) Ibra ili kada odmara Ibru, ulazit će kao Džoker vjerovatno, a mozda "ULETI" u prvu postavu umjesto Robinha ... :?

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 18 dec 2010, 13:59

robovi88 je napisao/la:
meskalin je napisao/la:Cassno ce igarti iza napadaca, tako da nevidim nikakve mogucnosti njega kaozamjene za Pippa....drugo ta nam je pozicija neophodna jer Ronaldinho ne zna igrati iza napadaca, a upravo je to pozicija Cassana, pa zamislite veceras protiv Rome:

---------Cassano------

Cassano će igrati ako se povrijedi (Nedo Bog) Ibra ili kada odmara Ibru, ulazit će kao Džoker vjerovatno, a mozda "ULETI" u prvu postavu umjesto Robinha ... :?
nema sanse da ti milan zaigra s Robinho patom i ibrom u prvom timu, ovo je smijesna formacija...pa ne moze ti princ igrati razigravaca pobugu nije to njegova pozicija, zato je doveden Cassano, a i to mu je prirodna pozicija.....Cassno moze igrati poluspicu tj drugog napadaca, ali njegova prirodna pozicija je iza napsadaca!!

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 18 dec 2010, 15:29

meskalin je napisao/la:
robovi88 je napisao/la:

---------Cassano------

nema sanse da ti milan zaigra s Robinho patom i ibrom u prvom timu, ovo je smijesna formacija...pa ne moze ti princ igrati razigravaca pobugu nije to njegova pozicija, zato je doveden Cassano, a i to mu je prirodna pozicija.....Cassno moze igrati poluspicu tj drugog napadaca, ali njegova prirodna pozicija je iza napsadaca!!
kako ne može, pa Boateng sad trenutno igra iza napadača tj. polušpic
---Robinho---Ibra---
-------Boateng-------
-Pirlo--Ambrosini-Gattuso--
:? :?

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.