sve ok, al danas je već sutra prošlost, tako da se npr. pobjeda barse nad realom 5-0 po tim tvojim shvaćanjima ne treba više nikad spomenuti, a spomenućeš je sigurno i ti i ostali još milion puta, e šta bi tek radili sa 7 srebrnih pehara LP bog samo zna, a to se na ovoj temi uopšte ne spominje osim kad takvi poput tebe navrate, a dobro za tebe što si osnovnu završio, obavezno i srednju završi, ne napuštaj ni slučajnoenobarca je napisao/la:...hvala Bogu ja sam zavrsio osnovnu...i to za trofeje sam rekao jer nam uvijek realovci i rosoneri nabijaju na nos koliko imaju trofeja u LP...pa kave to ima veze sa sadasnjoscu...jeste lijepo navijati za klub s mnogo trofeja u LP ali sto je previse previse je...tony-mortale je napisao/la:ma ko ti je rekao da nemožeš pisati na ovoj temi, ali nešto što ima veze sa milanom,
a neke gluposti o pišanju po trofejima i sl. gluposti tako svojstvene osnovnoškolcima već nebi trebao

casano izjavio da je sve dogovorio s milanom, ćelo kaže da neko mora platiti realu 5 miliona eura a da to sasvim sigurno neće biti milan