NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

alfarouqaminu
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la alfarouqaminu » 17 dec 2010, 03:19

SaltCityAttack je napisao/la:pa normalno da jeste..sad ce on od slijedece sezone valjda na NFL NETVORK ILI ESPN,CBS,FOX vjerovatno raditi
sigurno :D :D

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 17 dec 2010, 13:10

Ima nas 11 :D @sdc tacno u 00:00 postavio :mrgreen: ipak je postavio u 01:00 nego ja promjenio sat na forumu :lol:

Od 11, samo the_packer promasio prvu tekmu :roll:

Chargersi razbili 49erse... Rivers bacio 3 TD i to sva 3 za Jacksona koji je imao 5 hvatanja za 112 yd :shock:
SDC mora u PO !
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 17 dec 2010, 13:27

ma nema veze ako je neko promasio 00;00, uglavnom su prije odigravanja utkamice to sredili, ipak smo tek poceli treba progledat kroz prste takvim :)

Ma Chargersi moraju u playoff, bilo bi smijesno da ne uspiju...ebiga objekivno imaju dobru ekipu, a divizija im nije tako jaka i ukoliko u tome ne upiju onda stvarno neznam sta da kazem....slijedece seone ce im biti ebeno, jer njihova divizija mora irazigravati protiv NFC NORTH, a znamo kako ce im biti ebeno, SD ce igrati u Chicagu, jer zandji put kada su se ove ekipe sastale igrali su u SD
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

arapinho1
Kontakt:

Post Postao/la arapinho1 » 17 dec 2010, 16:00

Pa the_packer gdje ces na SF odigrat :D
usput da vas pohvalim
"najzdravija" tema na forumu 8-)
"Nikad neću, majko, bez Bosne živjeti,Bosnu ću služiti, za Bosnu umr'jeti.Neću nikad k'o vazal nikom služiti,Ja sam bosanski sin i njen ću ostati!

edina
Kontakt:

Post Postao/la edina » 17 dec 2010, 16:10

Sinoć onaj poništeni TD (koji i nije bio TD, s pravom je poništen) i onda zaustavljanje San Franciska na 4. downu i 1 yardi preokrenuše utakmicu. Isto tako isključenje onog linebackera što je greškom gurnuo sudiju je imalo velik značaj. San Diego ima malo problema s receiverima trenutno, čini mi se.. Zna li neko zašto Gates nije igrao sinoć, btw?

Bilo je zanimljivo kad su u jednoj pauzi Amerikanci prikazali statistike koje pokazuju kako su Chargersi među najboljima u ligi na skoro svim poljima, ali da im je special team katastrofalan. To je i naš Charger ovdje na forumu davno pisao. Komentatori su to objasnili neiskustvom u special teamu u prvom dijelu sezone...
Definitions belong to the definers, not the defined

sandiegochargers
Kontakt:

Post Postao/la sandiegochargers » 17 dec 2010, 16:42

vincent jackson je mašina. razbili smo san francisco. touchdown nije nepravedno poništen koljeno aleksa smita je bilo na zemlji prije nego sto je usao u end zonu i onda jadnici imaju 4 pokusaja za jardu i ne mogu meda.
rivers ponovo sjajan a sada se vidilo koliko je falio v-jax iako reciveri nisu bili razlog tolikih poraza ove sezone.
sada je pritisak na kansasu koji treba izgubiti jednu do kraja kako bi sdc imao sansu. mislim da st.louis koji se bori za play off nije maciji kasalj.

@edina antonio gates ne igra zbog bola u zglobu na jednoj i u fibuli na drugoj nozi. ne trenira ali ako bude potrebe igrace.mislim da vuce tu povredu od 5.kola ali i sa njom je imao nekoliko sjajnih utakmica

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 17 dec 2010, 20:36

Oakland ce imati 6:0 omjer u diviziji i opet nece proci, kakva grehota i sramota... :lol: :lol: TO ce se vjerovatno sad desit i nikad vise.... :roll:

Fali nam jedan Steelers na forumu, cudno da ga nema, onda bi bili kompletni :mrgreen:

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 17 dec 2010, 21:58

Aaron Rodgers is listed as Doubtful for the matchup between Patriots.

Vecinu snapova na treningu je uzeo backup QB Green Baya Fllyn, koji je predvodio Packerse do :!: 3 :!: poena protiv Detroita.
Ako se nista ne promjeni, igrajte hendikep na New England.
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 dec 2010, 00:42

ma Rogers ako bude igrao onakav nece nista napraviti...pa vidjeli ste covjeka nakon prvog udarca kako je izgledao i drugi put kada je dobio udarac otiso je totalno...pa i Cutler nakon Giantsa slijedece dvije sedmice vise je izgledo izgubljen nego da je igrao i to upravo ona dva vezana poraza kod kuce...Rogersu je ovo drugi put da se desava i stvarno nezna jeli zeli sebi zivot unistiti..razumijem ja da su Packersi u nezavidnoj situaicji i da u ponedeljak njihova sudbina moze biti okoncana, ali ipak ako vec nemaju solidnu zamjenu, onda trebaju razmisljati o Rogersu za slijedecu sezonu

DA BEARS!!!!!!!!!!!!!!
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 dec 2010, 01:13

ja stvarno neznam kako ce na onakvom stadionu igrati Minesota i Bears :(...jos se nezna hoce li utkamica biti odigrana tu ebiga...travnjak je fakticki zaledjen i samo se bojim povreda pred play off... pa svaki put kada QB bude oboren njemu su velike sanse da se povrijedi, a dobro znamo koliko puta u jendoj utkamici se obara Cutler
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 18 dec 2010, 04:37

SaltCityAttack je napisao/la:ja stvarno neznam kako ce na onakvom stadionu igrati Minesota i Bears :(...jos se nezna hoce li utkamica biti odigrana tu ebiga...travnjak je fakticki zaledjen i samo se bojim povreda pred play off... pa svaki put kada QB bude oboren njemu su velike sanse da se povrijedi, a dobro znamo koliko puta u jendoj utkamici se obara Cutler
i ja se to pitam, katastrofalan je teren, nadam se da ce je odloziti, a playoff je blizu a da se povrede pred playoff nikako..... zato nisam za ovakve sportove napolju

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 dec 2010, 05:33

ma los je teren svugdje kada je snijeg, ali vala ono je ipak led u Minesoti, a onaj stadion je na umjetnoj travi tako da ce biti pravo ebeno...Chicago je jedan od rijetkih stadiona gdje je prava trava to moram da kazem i ako su mnogi nezadovoljni jer je tako
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 18 dec 2010, 08:14

vikend odluke mislim da ce mo razbiti steelers, ovo je veoma vazan vikend za nas i siguran sam u pobjedu jets, prognoze necu igrati jer nije to za mene ja nikad ne bi mmgoo glasati za patgriotse bearse i sve ostale klubove koje mrzim tako da cu uvijek gubiti kao sto sam izgubio i hiljade maraka na kaldionici, ja ne mogu igrati na klub koji ne volim , a to su svi oni za koje maoja raja navija,ja mroam da navijam da oni izgube kako bi ihg gledo uznemirene i ljute, to je moja draz, tako da ja ovu igru necu ihrati, samo vam kazem nakon pregleda vasih prognoza padate svi na jatesima
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 18 dec 2010, 08:19

hej tuzlak moj je si li pozelio na nas tusanj ja jesam i to veoma veoma puno, nadam se boljim danima sa denisom kao trrenerom

[youtube][/youtube]
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 dec 2010, 08:27

eno sad i Bearse mrzi :(...pa gdjeces njih mrzit to je simpaticna ekipa i ekipa gdje ima najvise navijaca na gostovanju gdje god igraju, ali ovo je 100%...jedino u Green Bayu nemaju, a gdje god odu ima svoje navijace, mnogo vise od drugih na gostovanju....protiv Miamia gledam ebote pa isto koda smo domacini bili :)...u Californiji imaju mnogo navijaca svojih takodjer i td..

Nego sto se tice jesam li pozelio Tusnja, normalno da jesam :)...mislio sam da idem dole za novu godinu, ali ipak sma odlucio otici dole u martu kad apocne prvenstvo tako da budem tu prva 4 kola da poderem grlo malo....onda cu ponovo dole u avgustu ako bog da kada pocne drugi dio prvenstva
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 18 dec 2010, 11:53

SaltCityAttack je napisao/la:eno sad i Bearse mrzi :(...pa gdjeces njih mrzit to je simpaticna ekipa i ekipa gdje ima najvise navijaca na gostovanju gdje god igraju, ali ovo je 100%...jedino u Green Bayu nemaju, a gdje god odu ima svoje navijace, mnogo vise od drugih na gostovanju....protiv Miamia gledam ebote pa isto koda smo domacini bili :)...u Californiji imaju mnogo navijaca svojih takodjer i td..

Nego sto se tice jesam li pozelio Tusnja, normalno da jesam :)...mislio sam da idem dole za novu godinu, ali ipak sma odlucio otici dole u martu kad apocne prvenstvo tako da budem tu prva 4 kola da poderem grlo malo....onda cu ponovo dole u avgustu ako bog da kada pocne drugi dio prvenstva
U martu, u augustu ???

Haj navrati brate u Sarajevo da odigramo NFL-a :D :D

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 dec 2010, 13:43

pa moze svakako ako budete igrali u toom periodu onda cu sa Slatinasem doci da odigramo utakmicu :)

Nego Vikingsi bi nam se mogli osvetiti ove sedmice, za proslogodisnji poraz i vjerovatno super bowll slavlje, koje smo im mi pokvarili...prosle godine kada nama nije trebala pobjeda za nista, a Vikingsima kojima je pobjeda protiv nas donosila najbolji omjer u NFC i samim tim protiv Saintsa svoju utakmicu bi igrali kuci, gdje bi vjerovatno u onakvoj formi prosli u super bowll, a vjerovatno i osvojili...valjda nam se nece osvetiti ebiga, ali ocekivati je da ce Vikingsi odigrati moazda i najbolju utakmicu ove sezone
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 18 dec 2010, 13:48

SaltCityAttack je napisao/la:eno sad i Bearse mrzi :(...pa gdjeces njih mrzit to je simpaticna ekipa i ekipa gdje ima najvise navijaca na gostovanju gdje god igraju, ali ovo je 100%...jedino u Green Bayu nemaju, a gdje god odu ima svoje navijace, mnogo vise od drugih na gostovanju....protiv Miamia gledam ebote pa isto koda smo domacini bili :)...u Californiji imaju mnogo navijaca svojih takodjer i td..

Ma Unikat mrzi sve sto nije bijelo zeleno,da nije on Ljuman a ne Fukara :mrgreen:
Nemojte Tusnja ipak ima Edin TM ovdje da nam se ne bi sta zamjerio
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 18 dec 2010, 18:04

Slatinash_7 je napisao/la:

Ma Unikat mrzi sve sto nije bijelo zeleno,da nije on Ljuman a ne Fukara :mrgreen:
Ma nista, volim ja Fukare :D

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 18 dec 2010, 20:04

EdinTM87 je napisao/la:
Slatinash_7 je napisao/la:

Ma nista, volim ja Fukare :D
Pogotov od ove seznoe smo bas u extra odnosima :mrgreen:
Ne ozb offtopic napravismo a nonstop izadje neko s postom super tema nema spama itd....Da ne kvarimo :D
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.