Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
I ja sam se iznenadio. Očekivao sam 4, i tu četvrtu da da preko ku.rcaLlullSergio je napisao/la: ↑26 sep 2020, 23:33Ma smijesno. Najjače je kad tako se izgubi po 10-ak minuta i onda on dadne nadoknadu od 3/4 minute.
Ovaj me iznenadio večeras kad diže 8 minuta.
Bravo, znam da se negdje koristilo, zato sam se i zbunio
Remplanje s ledjaWandelanoite je napisao/la: ↑27 sep 2020, 09:41Kakva smijurija od kluba je Real![]()
Covjek za klasicno remplanje dosudio crveni karton, a na drugoj strani penal.![]()
hahahahahahhahaha jel ovo realno bokte vidio za sta penal dosudi hahahaahahhahah pa ovo je nemoguce.tm01hzne je napisao/la: ↑27 sep 2020, 02:32Kao neko ko nema simpatije prema nekom klubu u Španiji, a poznajem PNI, napisat ću svoj stav o večerašnjim odlukama (standardno lošeg) DBB.
Moram dodati da suci u Španiji generalno imaju 'problem' sa autoritetom. Tu možda ne spadaju Lahoz i DCG.
-Opravdan CK (DOGSO) u 67' nakon OFR, prvobitno dosuđen nepostojeći ofsajd
-Opravdan penal i ŽK u 80' također nakon OFR, nije bilo ofsajda kao ni prekršaja u napadu
Na papiru izgleda tako,a u biti isti **** od fudbala igraju.Donnie Darko je napisao/la: ↑27 sep 2020, 16:12Da li je svijet spreman za ovaj ultra ofanzivni atletiko bez destruktivaca u sredini, sa krilima na poziciji krila![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.