Ljepota
Sport i TV
Re: Sport i TV
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
-
jolicnikola
- Kontakt:
jesam li ja dobro vidio da Nova Sports prenosi opet u ovoj sezoni i PAOK-ove mečeve na Toumbi, ako je tako onda bi možda SK mogao neki njihov meč da prenosi (pogotovo derbije)
Pa prenosi Sport Klub Grcku ligu ove sezone. Sutra Panathinaikos ja mislim na sk7 ili 8.jolicnikola je napisao/la: ↑12 sep 2020, 10:41jesam li ja dobro vidio da Nova Sports prenosi opet u ovoj sezoni i PAOK-ove mečeve na Toumbi, ako je tako onda bi možda SK mogao neki njihov meč da prenosi (pogotovo derbije)
Ova nova emisija na Areni "Kao nekad" je vrh!
Da, ja upravo htjedoh da pitam je li im ovo novi projekat, izgleda da ce pokrivati terene sirom exyu, sigurno velika stvar za ljubitelje domaceg i regionalnog fudbala.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Kolumbijska liga na SK 
Ides bebo
Samo daj ove lige iz Latinske Amerike i jos kad se vrate navijaci top
Nek uzimaju ove divlje lige..Arena im uzela Portugalce,uskoro i Spance...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
I ove godine očekivano uzeli RG, trebalo bi biti više mečeva u prijenosu. Prošle godine radili tek od QF Novakove mečeve, a Wimbledon uvijek bolje isprate

- SantiCazorla08
- Kontakt:
Valjda ali nisam siguran.Đokovićeve mečeve će prenositi a ostalim danima vjerovatno jedan meč s centralnog ako i to.
turska košarka od subote na sportklubu
Kada Arena, odnosno da li uopste planiraju uvoditi nove kanale za nas? Kako sam upratio, Arena u Srbiji ima pet, a u Hrvatskoj sest kanala.
Uskoro ce imati bas puno sadrzaja i nema sanse da sve uguraju u ova cetiri kanala jer im se cak i sad desavaju propusti kada je u pitanju ova programska sema.
Uskoro ce imati bas puno sadrzaja i nema sanse da sve uguraju u ova cetiri kanala jer im se cak i sad desavaju propusti kada je u pitanju ova programska sema.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
ima i u Srbiji 6, imas Arena Esportmirgerr je napisao/la: ↑27 sep 2020, 11:01Kada Arena, odnosno da li uopste planiraju uvoditi nove kanale za nas? Kako sam upratio, Arena u Srbiji ima pet, a u Hrvatskoj sest kanala.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Litavska košarkaška liga na SK.
Danas u 16h na SK HD prenose ZALGIRIS - LIETKABELIS
Danas u 16h na SK HD prenose ZALGIRIS - LIETKABELIS
Ubrzo će u Srbiji dobiti dva nova kanala, Arena Fight i Arena 1x2.mirgerr je napisao/la: ↑27 sep 2020, 11:01Kada Arena, odnosno da li uopste planiraju uvoditi nove kanale za nas? Kako sam upratio, Arena u Srbiji ima pet, a u Hrvatskoj sest kanala.
Šta je Arena 1x2, po imenu mogu pretpostaviti da je nešto u vezi kladionice?
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
BHT1 će od ove sezone prenositi košarkaško prvenstvo BiH, sutra Spars-Leotar u 1. kolu 
Prošlih godina su prenosili finale kupa i tako te utakmice, uglavnom bolje i to nego repriziranje serija i filmova od prije 30-40 godina
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.