Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Chat
pa i nema se bog zna šta ni gledati ,kad se najbolji kanali ne mogu otključati ,samo ovih nekoliko sa titlovima
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
pa dalegenda reala je napisao/la:pa i nema se bog zna šta ni gledati ,kad se najbolji kanali ne mogu otključati ,samo ovih nekoliko sa titlovima
- legenda reala
- Kontakt:
alfarouqaminu je napisao/la:pa dalegenda reala je napisao/la:pa i nema se bog zna šta ni gledati ,kad se najbolji kanali ne mogu otključati ,samo ovih nekoliko sa titlovima![]()
![]()
do kolko si noćas na forumu ,da ti pravim društvo
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
najverovatnije do sest... imas philla -lakers sad u 1h, imas phoenix +dallaslegenda reala je napisao/la:alfarouqaminu je napisao/la:pa dalegenda reala je napisao/la:pa i nema se bog zna šta ni gledati ,kad se najbolji kanali ne mogu otključati ,samo ovih nekoliko sa titlovima![]()
![]()
do kolko si noćas na forumu ,da ti pravim društvo,šta ima zanimljivo od NBA noćas
- legenda reala
- Kontakt:
ma šta ti radiš ,pa nikad ne spavaš ,valjda nadoknadiš u danalfarouqaminu je napisao/la: najverovatnije do sest... imas philla -lakers sad u 1h, imas phoenix +dallas
Yugo kada ne može da upali. Kada otvorite link stisnite listen.
http://translate.google.com/#en|en|vvvv ... ee%20maiku
http://translate.google.com/#en|en|vvvv ... ee%20maiku
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ja pravac u skolu ujutru bez spavanja pa na casovima nadoknadjujem..... jbg moram tako skole su za spavanjelegenda reala je napisao/la:ma šta ti radiš ,pa nikad ne spavaš ,valjda nadoknadiš u danalfarouqaminu je napisao/la: najverovatnije do sest... imas philla -lakers sad u 1h, imas phoenix +dallas
- legenda reala
- Kontakt:
ma i ja sam išao ,tako bez spavanja samo u sedam ustanem i obučem se i u školu (po čitavu noć igraj plejke )alfarouqaminu je napisao/la:ja pravac u skolu ujutru bez spavanja pa na casovima nadoknadjujem..... jbg moram tako skole su za spavanjelegenda reala je napisao/la:ma šta ti radiš ,pa nikad ne spavaš ,valjda nadoknadiš u danalfarouqaminu je napisao/la: najverovatnije do sest... imas philla -lakers sad u 1h, imas phoenix +dallas![]()
![]()
- alfarouqaminu
- Kontakt:
a sto legendo, zavrsio si skolu???
i ja tako bukvalno danju spavam, mocu ludujem....
- legenda reala
- Kontakt:
ma završio sam ,ma ja ne mogu ni danju ,a slabo i noću ,najbolje spavam pred zoru najslađealfarouqaminu je napisao/la:a sto legendo, zavrsio si skolu???![]()
![]()
- alfarouqaminu
- Kontakt:
tada je najsladje ali ja idem stalno ujutru u skolu./////
jbg///

- legenda reala
- Kontakt:
i ja sam išao ,ali sad nadoknađujemalfarouqaminu je napisao/la:tada je najsladje ali ja idem stalno ujutru u skolu./////![]()
![]()
![]()
![]()
jbg///
![]()
![]()
a i najbolje ujutro ići ,ja nevolim popodne zimi zadrijemaš rano mrak
- alfarouqaminu
- Kontakt:
pa da ali dok ustanem treba mi dva satalegenda reala je napisao/la:i ja sam išao ,ali sad nadoknađujemalfarouqaminu je napisao/la:tada je najsladje ali ja idem stalno ujutru u skolu./////![]()
![]()
![]()
![]()
jbg///
![]()
![]()
a i najbolje ujutro ići ,ja nevolim popodne zimi zadrijemaš rano mrak
Jel ces gledeati nesto od NBA veceras???
I ja volim po danu spavat,ali volim i po noći
Evo sada idem spavat planiram do jedno 14 osim ako me ne probude imam neko sranje sa klubom
I da lijepa noć svim noćnim pticama ovog foruma
Evo sada idem spavat planiram do jedno 14 osim ako me ne probude imam neko sranje sa klubom
I da lijepa noć svim noćnim pticama ovog foruma
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- legenda reala
- Kontakt:
ma neću ,nemam trenutno kanala koji prenose NBA ,prije sam imao sad nemam ,a i više volim evropsku košarku,ali volim gledati i NBA ,samo bud je kasno ,bud se oni prenosi oduže malo malo pa neka pauza ,to mi ide na živcealfarouqaminu je napisao/la:pa da ali dok ustanem treba mi dva satalegenda reala je napisao/la:i ja sam išao ,ali sad nadoknađujemalfarouqaminu je napisao/la:tada je najsladje ali ja idem stalno ujutru u skolu./////![]()
![]()
![]()
![]()
jbg///
![]()
![]()
a i najbolje ujutro ići ,ja nevolim popodne zimi zadrijemaš rano mrak![]()
![]()
![]()
Jel ces gledeati nesto od NBA veceras???
što ne voliš Vujoševića
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Joj narode evo u Krupi mećava . Snijeg pada ko pljusak
Do jutra ako nastavi , ima da ga bude sigurno 1 metar 
- alfarouqaminu
- Kontakt:
i ja sam išao ,ali sad nadoknađujem
a i najbolje ujutro ići ,ja nevolim popodne zimi zadrijemaš rano mrak[/quote]
pa da ali dok ustanem treba mi dva sata
Jel ces gledeati nesto od NBA veceras???[/quote]
ma neću ,nemam trenutno kanala koji prenose NBA ,prije sam imao sad nemam ,a i više volim evropsku košarku,ali volim gledati i NBA ,samo bud je kasno ,bud se oni prenosi oduže malo malo pa neka pauza ,to mi ide na živce
što ne voliš Vujoševića[/quote]
i meni ide na zivce te njihove duge pauze
pa ne volim ga ne znam ide mi na zivce ponasa se prema igracima kao t......,psuje previse ne dolikuje to treneru, valjda on treba igracima da bude primer, pogledaj dudu ivkovica, covek je car, legenda
a i najbolje ujutro ići ,ja nevolim popodne zimi zadrijemaš rano mrak[/quote]
pa da ali dok ustanem treba mi dva sata
Jel ces gledeati nesto od NBA veceras???[/quote]
ma neću ,nemam trenutno kanala koji prenose NBA ,prije sam imao sad nemam ,a i više volim evropsku košarku,ali volim gledati i NBA ,samo bud je kasno ,bud se oni prenosi oduže malo malo pa neka pauza ,to mi ide na živce
što ne voliš Vujoševića[/quote]
i meni ide na zivce te njihove duge pauze
pa ne volim ga ne znam ide mi na zivce ponasa se prema igracima kao t......,psuje previse ne dolikuje to treneru, valjda on treba igracima da bude primer, pogledaj dudu ivkovica, covek je car, legenda
- legenda reala
- Kontakt:
idi čistibavarian_bk je napisao/la:Joj narode evo u Krupi mećava . Snijeg pada ko pljusakDo jutra ako nastavi , ima da ga bude sigurno 1 metar
Alfarquamin još tri posta i 1000 napreduješ
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 18 dec 2010, 01:51, ukupno mijenjano 1 put.
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Da me zatrpalegenda reala je napisao/la:idi čistibavarian_bk je napisao/la:Joj narode evo u Krupi mećava . Snijeg pada ko pljusakDo jutra ako nastavi , ima da ga bude sigurno 1 metar
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], kraljttbvb, VivaLaStella i 7 gostiju.