Riziko je napisao/la: ↑27 sep 2020, 09:11
Što se tiče opreme, nerealno je očekivati da Sarajevo nosi opremu kao Barselona, Roma, itd...Sarajevo je treća klasa nike klubova. Nije to ništa loše, ne pljujem niti kritikujem, to je realnost.
Pa eto pogledajte u kakvoj opremi treniraju sad klubovi koji koriste nike, a u kakvoj Sarajevo, sve će vam biti jasno.
Što se tiče Želje, macron im je dao kataloške dresove, ne znam što, ali pouzdano znam da se kod "macrona" može birati kakve ćeš dresove, to jest kakav ćeš boje, hoćeš pruge, hoćeš ovo hoćeš ono.
Takođe sam primjetio da oni nose stariju opremu za treniranje, majice od prošle sezone. Pogledajte kakvu opremu koristi Lazio, Sporting, itd.
Recimo, Borac kupuje kelme opremu, s tim da mislim da nam prvi tim dobije besplatno, za mlađariju se plaća.
Ma normalno imas kategorije
Inter, Roma i Barca imaju takav status da dobiju kakve zamisle dresove znaci zeljoteka a to ima veze sa brojem prodanih dresova....dakle jednostavno se isplati.....svakih pola godine imaju 2 nova...
Nase boje su fakat rijetke u katalogu NIKE, svega 2-3 varijante imaju dresa prave bordo boje...
Ovaj model sada je nama najbolji i sad smo dobili refresh tog dresa, uz to smo dobili i unikatan treci blackedout dres kao liverpool i dortmund sto imaju...
Vec nekoliko godina treci dres sada vec tradicionalno crni nam se bolje prodaje od druge garniture....
Oprema trenerke,trening majice, polo i ostalo, su iste kao kod olimpije i partizana sto se moze vidjet na stranicama kluba, kod nas siva, partizanu crna, olimpiji mislim ima zelenu preko crne ali model isti....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače