Fataj se navijanja za Heat i prica Caruso beskorisna maskota. Jos 10ak dana i patit ces kao nikadBosniaBoston je napisao/la: ↑27 sep 2020, 11:02Sve je to ok i GSW je supertim i Lebron je imao supertimove to nije nikakva sramota takva je liga. Ja ga nisam nikad kritikovao jer je titulu uzeo sa supertimom Miamia mjesto Clevelanda, supertim je nuzno zlo postao za prsten
Problem je kad se jave razni idolopoklonici i pocnu pricati kako Miami sa 3 top 10 igraca u ligi prije formiranja nije supertim ili da Cavsi najskuplji tim ikad sa 3 all stara i jos nekoliko starter calibar igraca nisu supertim.
Ma nisu ku.rac![]()
NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Metla slijedi
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Justin Kubatko: Jayson Tatum is the third player in NBA postseason history to record 25 or more 20-point games before turning 23 years old: 32 – Kobe Bryant. 29 – LeBron James. 25 – Tatum
Kakva elita, nadam se i karijerom sličnom kao sa spomenutim!
Kakva elita, nadam se i karijerom sličnom kao sa spomenutim!
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- BosniaBoston
- Kontakt:
Sreca tvoja pa se Rondo ukazao, da je maskota nastavila voditi glavnu riječ na “kecu” bilo bi svegaEpidaurus je napisao/la: ↑27 sep 2020, 12:19Fataj se navijanja za Heat i prica Caruso beskorisna maskota. Jos 10ak dana i patit ces kao nikadBosniaBoston je napisao/la: ↑27 sep 2020, 11:02Sve je to ok i GSW je supertim i Lebron je imao supertimove to nije nikakva sramota takva je liga. Ja ga nisam nikad kritikovao jer je titulu uzeo sa supertimom Miamia mjesto Clevelanda, supertim je nuzno zlo postao za prsten
Problem je kad se jave razni idolopoklonici i pocnu pricati kako Miami sa 3 top 10 igraca u ligi prije formiranja nije supertim ili da Cavsi najskuplji tim ikad sa 3 all stara i jos nekoliko starter calibar igraca nisu supertim.
Ma nisu ku.rac![]()
![]()
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Hahahahaha
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Za prolazak Lejkersa u finale kriv je Doc Rivers .
Japa = Paja
Japa = Paja
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
bombaysaphire je napisao/la: ↑27 sep 2020, 13:16Za prolazak Lejkersa u finale kriv je Doc Rivers .
Japa = Paja
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Nema Nezalaganja da prokomentarise ovakve LeBronove simultanke, a prvi je tu kad treba kritikovat losije partije 
- Nail for Real
- Kontakt:
Vec je nakon dvije tekme proglasio Davisa FMVP
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
fali njegovo cuveno "vuce Davis" haha
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Tebi je posebno mrzak....megamix
#Punoljetstvo
Neka ne bih se ja nimalo bunio da AD bude FMVP. Igra momcina bolji PO od onog Kawhijevog prosle sezone, a ni blizu ne dobija kredita kao Kawhi onda.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Nemoj zayebavati, u ovoj seriji su jednaki bili , kako i treba biti .
U finalu ipak očekujem veći nivo LeBrona
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Ja navijam za ADev FMVP, vise bi znacio za buducnost ekipe i ubrzao bi njegov dodatni iskorak. Najbolje od ADa je tek pred nama, a vec sad je apsurdno dobar.bombaysaphire je napisao/la: ↑27 sep 2020, 13:48Nemoj zayebavati, u ovoj seriji su jednaki bili , kako i treba biti .
U finalu ipak očekujem veći nivo LeBrona![]()
- Chapman1886
- Kontakt:
Njegovo je bilo da rastereti Brona do glavnih utakmica i sacuva mu energiju,to jee i uradio i sad ima ko povuci u finalu.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Dobar dan svima,mnogima nije jbga 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.