FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Otkako sam prestao igrati ovu nagradnu igru, mi smo proigrali 

- robertkosar
- Kontakt:
Veliki rahmet za sampionskog golmana FK Sarajeva 1966/67 Ibrahima Sircu 

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
-
- Kontakt:
Pa realno i ko te yebeElCartel11 je napisao/la: ↑27 sep 2020, 12:59Meni uvijek 2 boda, to Morto meni ni ne računa odmah mi da 2 boda i kaze ko ga yebe.

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- ElCartel11
- Kontakt:
Dodji pa mi to u facu reci ako imas mudabelosevic28 je napisao/la: ↑27 sep 2020, 13:49Pa realno i ko te yebeElCartel11 je napisao/la: ↑27 sep 2020, 12:59Meni uvijek 2 boda, to Morto meni ni ne računa odmah mi da 2 boda i kaze ko ga yebe.![]()
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Daj adresu piccko !!!ElCartel11 je napisao/la: ↑27 sep 2020, 14:14Dodji pa mi to u facu reci ako imas mudabelosevic28 je napisao/la: ↑27 sep 2020, 13:49Pa realno i ko te yebeElCartel11 je napisao/la: ↑27 sep 2020, 12:59Meni uvijek 2 boda, to Morto meni ni ne računa odmah mi da 2 boda i kaze ko ga yebe.![]()
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Fanimov sprint prošle sedmice stavio ga je u najbržih deset ikada izmjerenih brzina u fudbalu, odmah uz igrače kao što su Inaki Williams, Pierre-Emerick Aubameyang, Karim Bellarabi, Leroy Sane i Mohamed Salah, pišu škotski mediji.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Sad će Fani zakucat dva gola Celticu i ide ponuda odmah od 5 miliona eura za njega od Škota.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Hajdeeee irfaneeeeeeeeeeee
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Kakvog mi igraca imamo u nasim redovima

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
I mi cemo traziti 10 i nadjemo se na 7,5 + 23% od narednog transfera u Englesku Premier ligu.

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Hajde irfane šarnii
Ne treba pretjerivati, onoliko koliko zaslužuje dati mu plati, ne zuriti, mi možemo na ljeto 3x boljeg napadača dovesti, potreban nam je ali ne i krucijalan.
Nama treba niži napadač, brz Koji će se otvarati i učestvovati u igri. Već imamo 2 igrača ovakvog profila.
Nama treba niži napadač, brz Koji će se otvarati i učestvovati u igri. Već imamo 2 igrača ovakvog profila.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Mortome jesil ti sabiro bodove za utakmicu sloboda SARAJEVO
-
- Kontakt:
"Samozdravlje", evo upravo se sjetih da su bili i braća Tešan. Mlađi Anđelkov brat igrao je centarfora za juniore i drugi tim Sarajeva, a čini mi se i da je debitovao za prvi tim u nekim prijateljskim utakmicama.
Mićobordopoeta je napisao/la: ↑27 sep 2020, 15:49"Samozdravlje", evo upravo se sjetih da su bili i braća Tešan. Mlađi Anđelkov brat igrao je centarfora za juniore i drugi tim Sarajeva, a čini mi se i da je debitovao za prvi tim u nekim prijateljskim utakmicama.
-
- Kontakt:
Evo već gledam nekoliko utakmica Borca, i na mene je dobar utisak ostavio njihov Jovo Lukić, mogao bi on izrasti u sasvim ozbiljnog napadača.emir18 je napisao/la: ↑27 sep 2020, 15:46Ne treba pretjerivati, onoliko koliko zaslužuje dati mu plati, ne zuriti, mi možemo na ljeto 3x boljeg napadača dovesti, potreban nam je ali ne i krucijalan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.