Boze mu zdravlja.
Zabija svaku utakmicu.
Da se nadovezem samo u vezi spreme, kondicioni trener Kajan pun pogodak,igraci spremni za 120 minuta i sve ... samo se sjetite prosle godine te pukne loza,te grcevi te ovo te ono sad se vidi veliki pomak po pitanju kondicije mislim da se ne lazemo budala to vidiPiazzaGrande je napisao/la: ↑25 sep 2020, 17:06Ne mogu biti zadovoljan ni pisati hvalospjeve o odlicnoj igri i herojskoj borbi poslije poraza...Vise bih volio da smo odigrali bezveze a prosli
Vidim da sada Zizu proglasavaju Bogom isti oni kojima je do jucer bio bezveze...ali hajde, ovo je Mostar, takvi smo...
Sada treba barem dio ove energije prebaciti u prvenstvene utakmice...Sarajevo nam vec bjezi 10 bodova (uz dvije utakmice vise)
To ce biti Zizin najtezi zadatak do sada, vratiti momcadi u realnost nakon euro nastupa
Bilo bi odlicno rijesiti Kup utakmicu u srijedu sa drugom ekipom, pruziti mladim igracima priliku da se dokazu, a odmoriti ekipu i iskoristiti za vikend umor Sarajeva.Antipolitika3 je napisao/la: ↑28 sep 2020, 17:24Meni se cini da je ova ekipa odcepila moglo bi Sarajevo dobro nastradati u nedjelju![]()
Zec , Škrbić i Mašić 3 fantastico .
Nisam upućen to malac pije sa ovom dvojicom navedenih?GradKamena2 je napisao/la: ↑28 sep 2020, 21:19Prva dva kretena me ne interesiraju,ali Mašić dobiješ priliku iskoristis je i ko sam ti ja imam dvi milje glavni sam,ma mrs picka ti materina balava,sutra ce bit trener me nije volio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.