Fakat bi mogo avatar promijenit. Znam da je mozda namjesteno, ali ti sa avatarom mozes prouzrokovati neke nepredvidjene okolnosti
NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Nego sta nego je namjesteno,ko ne vidi da je ona trica u game 2 Davisa namjestena taj je slijep.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- AshburtonG
- Kontakt:
The five stages of grief:
denial.
anger.
bargaining.
depression.
acceptance.
Evo opet, cisto da vam je lakse.
denial.
anger.
bargaining.
depression.
acceptance.
Evo opet, cisto da vam je lakse.
Da Danny Ainge dobije prsten? Pa drazi mi je i LiBtard od njega.BosniaBoston je napisao/la: ↑27 sep 2020, 15:23Fakat bi mogo avatar promijenit. Znam da je mozda namjesteno, ali ti sa avatarom mozes prouzrokovati neke nepredvidjene okolnosti![]()
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- BosniaBoston
- Kontakt:
Stavi onda avatar sa Lakersima i Celticsima zajedno sta ja znamJustin je napisao/la: ↑27 sep 2020, 15:31Da Danny Ainge dobije prsten? Pa drazi mi je i LiBtard od njega.BosniaBoston je napisao/la: ↑27 sep 2020, 15:23Fakat bi mogo avatar promijenit. Znam da je mozda namjesteno, ali ti sa avatarom mozes prouzrokovati neke nepredvidjene okolnosti![]()
![]()
#Punoljetstvo
Pa hajde kad si toliko siguran da vidimo taj listic na kojem si uplatio bogatstvo na titulu Lakersa? Pusti se suplje, daj da vidimo taj sretni tiket. Ja da sam u nesto toliko siguran kao ti u ovo, ne bih propustio takvu priliku vjeruj mi.
I ti i kolega Greivis.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Naletio samo da vidim jel se @alemsa i @Greivis i dalje brukaju,
brukaju.
sve je u savršenom redu

brukaju.
sve je u savršenom redu

LeBron James is the first player to take 5 different head coaches to the Finals.
Mike Brown
Erik Spoelstra
David Blatt
Tyronn Lue
Frank Vogel
Kakve trenere covjek vuce do finala, 3 od ovih 5 vise nisu ni HC u ligi
Ona primadona ispusi 3-1, 4th quarter 0p, na kraju Doc kriv
Mike Brown
Erik Spoelstra
David Blatt
Tyronn Lue
Frank Vogel
Kakve trenere covjek vuce do finala, 3 od ovih 5 vise nisu ni HC u ligi
Ona primadona ispusi 3-1, 4th quarter 0p, na kraju Doc kriv
Ne kladim se, ja sam MuslimKaunas je napisao/la: ↑27 sep 2020, 15:57Pa hajde kad si toliko siguran da vidimo taj listic na kojem si uplatio bogatstvo na titulu Lakersa? Pusti se suplje, daj da vidimo taj sretni tiket. Ja da sam u nesto toliko siguran kao ti u ovo, ne bih propustio takvu priliku vjeruj mi.
I ti i kolega Greivis.
I hodza bi uplatio da zna da ce dobiti lake pare
15.10.2013.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Alem i Greivis su dva najdublja dna od ljudi na bilo kom pdfu na ovom forumu. Radi vlastitih kompleksa i nedostatka kucnog odgoja svako malo mrtvog covjeka uzimaju u usta u negativnom, podrugljivom ili ironicnom kontekstu. Treba stvarno nemati ni trunku morala, savjesti ili bilo cega pa sipati ovakve bljuvotine u nedostatku bilo kakvih argumenata. Ja vam predlazem da sacekate finale i nazdravite na kraju sa Praljkovacom, jedino vam to ostaje u vasim jadnim i ispraznim zivotima.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Stavio je on 100 dolara da ce hou biti top 3 seed na zapadu.Naravno izgubio opkladu al posto nema dostojanstva nije izgubio pare-
23
Eo vidim.
15.10.2013.
Goate hajde jedan stih o Bronu 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Cirevi skacu jer cetvrti je blizu,brokulica opet upada u krizu.
23
15.10.2013.
Jerami Grant is expected to opt out of the final year of his contract and become an UFA, per @msinger
"A league **** suggested Grant could command anywhere from $14 million to $16 million annually over several years."
"A league **** suggested Grant could command anywhere from $14 million to $16 million annually over several years."
Trenutno korisnika/ca: alemsa, TripleThreat i 3 gosta.