Damir Džumhur u Splitu doživio težak poraz od 304. tenisera svijeta
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Pravo bitan turnir u Splitu
- BosniaBoston
- Kontakt:
Zato na mastersima i GSovima razvaljuje
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Džumhur: Dvadeset puta sam rekao da je nemoguće igrati na ovom terenu. Dvadeset puta.
Sudija: Damire, ja razumijem da je...
Džumhur: Pa što igramo koji ku*ac onda? Dvadeseti put padam. Šta, ne znam da se krećem odjednom? Dvadeset godina igram i sad ne znam da se krećem.
Sudija: Znam da teren nije idealan. Ne može biti idealan, ali nije da se ne može igrati.
Džumhur: Ne, ne može se igrati. Pogledaj nazad pa ćeš vidjeti. Jesi igrao tenis ikad?
Sudija: Jesam i igram ga i dalje.
Džumhur: Pa gledaj kakav je teren onda.
Sudija: Je'l sve OK? Je'l trebaš nešto, krvariš negdje?
Džumhur: Ma ne, odlično sam. Ništa, dobro je. Kad slomim nogu onda neće biti dobro. Ovo sve do sad je ok.
Sudija: Znaš da ti moram dati opomenu zbog psovanja?
Džumhur: Ma, daj mi opomenu, boli me ku*rac. Znam da ćeš mi je dati. Nisam od tebe očekivao ništa pametnije. Ovaj poen trebam dobiti, čovječe, a slomim nogu i trebam biti miran. A ti mi govoriš kako je teren dobar i da se može igrati.
Sudija: Ja nisam rekao da je dobar, nego da je "igriv".
Džumhur: "Igriv"? Hajde, igrat ćemo ti i ja pa da vidimo je li igriv.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
seljak bezobrazni, lik je sam sebi isprovocirao sve ovo sto mu se desava zadnje 2 godine. Upropasti onakav talenat.
Meni samo zao sto je phickica pa se ne ponasa ovako protiv 'budala' ili vecih faca sa druge strane pa da mu neko samarcinu odvali.
Mada i to pokazuje da nije lud kakvim se predstavlja i da pazi gdje smije prosipati svoj seljakluk.
Meni je zao mirzeta, ovog ni malo, stid me bude koga sam ja pratio godinama i navijao sat u svako doba noci.
Meni samo zao sto je phickica pa se ne ponasa ovako protiv 'budala' ili vecih faca sa druge strane pa da mu neko samarcinu odvali.
Mada i to pokazuje da nije lud kakvim se predstavlja i da pazi gdje smije prosipati svoj seljakluk.
Meni je zao mirzeta, ovog ni malo, stid me bude koga sam ja pratio godinama i navijao sat u svako doba noci.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
A zašto bi nam bilo žao i njega? Nikakve razlike nema između njih dvojice, obojici tenis nije prioritet. Zato su tu gdje i jesu a obojica imaju talent da budu u TOP 50.babino je napisao/la: ↑27 sep 2020, 15:10seljak bezobrazni, lik je sam sebi isprovocirao sve ovo sto mu se desava zadnje 2 godine. Upropasti onakav talenat.
Ne kontam ga što uopšte igra turnire na kojima nema ni 1% motiva da nešto uradi, samo se đaba glupira.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
ma mirzet se barem ljepse ponasao, normalniji lik dosta.
mada, nakon onih pola godine gdje su igrali po istim turnirima, odjednom se i on nesto bio poceo khurciti:-).
tacno se dala primjetiti razlika u ponasanju.
mada, nakon onih pola godine gdje su igrali po istim turnirima, odjednom se i on nesto bio poceo khurciti:-).
tacno se dala primjetiti razlika u ponasanju.
Nebitan turnir definitivno!
Pa imate li imalo mozga da pokušate kontekst pofatat, čovjek mjesecima trenira, nisu dobijali lovu od turnira, na prvom velikom mu dodje Novak, na drugom ga izbace jer mu je trener imao lažno pozitivan test i očekujete od njega da se ponasa kao neki gospodin u kvalama challengera u Splitu na oranici od tereena.
Frustriran je i treba to izbaciti iz sebe.
Nazivati legendu ovog našeg tužnog sporta ovakvim nadimcima baš odvratno. Nazivati seljačinom momka za kojeg od onih koji su bilo kad sa njim 2 rečenice progovorili niko nema ništa ružno da kaže.
Odvratno. Fuj.
Frustriran je i treba to izbaciti iz sebe.
Nazivati legendu ovog našeg tužnog sporta ovakvim nadimcima baš odvratno. Nazivati seljačinom momka za kojeg od onih koji su bilo kad sa njim 2 rečenice progovorili niko nema ništa ružno da kaže.
Odvratno. Fuj.
Sta je bilo u kvalifikacijama za Cincinnati i Rim(Mastersi)
Debakl od Dennisa Novaka i Federica Corie. Od Corie izgubio 6-1 6-1. Dakle, i na puno vaznijim turnirima od ovog nije pokazivao nekakvu veliku zelju i borbu.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Sarkazam.
Džumhur je seljačina i tu nema dvojbe, jedini koji ovdje nemaju mozga su oni koji opravdavaju ovakvo ponašanje i koji misle da je ovo nebitan turnir.
Pa i nemam, definitivno 
Taman da sutra nadmasi Federerov uspjeh, on je seljacina 1/1.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Naravno da je nebitan turnir, nemoguće je bilo očekivati da će doći na neki challenger da odigra maksimalno ozbiljno nakon što je izbačen sa GS-a, ni kriv ni dužan. Jedino mi je glupo što je uopšte i igrao to ali eto on samo zna što ne to igrao, vjerovatno da se ispuše.
Mah, svi mi govorimo da je seljačina i tako to a 90% nas se ponaša tako isto ili bi se ponašalo kao što se on ponaša.
Mah, svi mi govorimo da je seljačina i tako to a 90% nas se ponaša tako isto ili bi se ponašalo kao što se on ponaša.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
On je igrao maksimalno ozbiljno, samo što je njegov nivo trenutno ispod 307. igrača svijeta koji ga je porazio. Što njemu nije smetao teren?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Iz istog onog razloga što i Damiru nije smetalo kad je bio 307. igrač, nije navikao na bolje a i nije bio izbačen sa GS turnira. Damir da bi pružio dobru igru mora da bude psihološki na dobrom nivou a on u ovom trenutku nije.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Neka se i on lagano privikava, neće više imati izleta na boljim terenima. 
Pa je li vas neko tjera da pratite? Ne sviđa ti se? Zaobiđeš i riješiš se muke. Eto sad vas nešto čudi a čovjek čitav život isti. Drugačije su okolnosti, prošao je sve i sad zna razliku u odnosu na tog istog igrača. Kakav je, takav je. I dalje je jedan od najuspješnijih sportista ove države(za tenis ne treba ni trošiti riječi). Što se ove situacije tiče, naravno da je frustrirajuće. Spremaš se za jedan od najvećih turnira i onako "bez razloga" i bez tvoje krivice ne možeš nastupiti i ideš u Split najednom. Ni prvi ni jedini koji bi poludio.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.